Açılış Yaparken Doğru Kadınları Seçmek

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''açılışta hedef filtrelemek ve doğru kadınları seçmek'' konusundan bahsedeceğim.

    Hedef filtrelemek basitçe seni gereksiz efor, enerji ve zaman kaybından kurtarır. Bu açıdan her kadında şansını denemen gerekmez daha efektif bir şekilde aksiyon alabilirsin. Bu açıdan belirli düzeyde kriterlerin olmalıdır ve ona göre aksiyon almalısın. Beğenmediğin ve istemediğin kadınlara fazla zaman harcamana gerek yok ancak şu da bir gerçek aldığın sonuçlara göre kriter yükseltmelisin. En güzel kadınları isteyip daha ortalama kızlarla bile yatamayan adamlardansan o zaman kriterlerin ve filtrelerin gerçekçi değildir. Bu konuda kendine gerçekçi davranmalı ve kritlerlerini de gerçekçi koymalısın.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Online Oyunda Doğru Kadınları Seçmek

İlk olarak sosyal medya ve flört uygulamalarından doğru hedefleri seçmekle başlayacağız. İnstagram en iyi flört uygulamasıdır ve yerini kısa zamanda alacak herhangi bir uygulama gözükmüyor. Facebook çok uzun süre önce öldü, snapchat popülerliğini kaybetti bir avuç ergen veledin takıldığı bir yer ve tiktok abuk subuk içeriklerden öte bir uygulama değil. O yüzden instagram hala alternatifsiz bir şekilde kendi konumunu koruyor. 

    İnstagramdan hatun seçmenin en temel noktası ''olası hedefleri seçmektir'' bu açıdan da aşırı takipçi ve etkileşim delisi kadınlardan uzak durmak gerekiyor. Takipçi sayısı birkaç bini geçmiş bir kadını etkilemen zor ve onunla bir şey yaşamanda zor. Bunun nedeni ise bu kadınların dikkatlerinin aşırı dağınık olması ve fazla efor gerektirmesidir. Popüler olan çoğu kadın ise ilginç bir şekilde güzel bile olmuyor yani ortalama kız fazla takipçi kasmış ancak bu onun ortalama olduğu gerçeğini değiştirmiyor. O yüzden fazla efora hiçbir zaman değmezler. İnstagramda ekleyeceğin kadınların ilk olarak seni geri takip etme ihtimali olmalıdır. Bu açıdan takipçi-takip ettiği dengeli olan hatunları eklemeli ve geri dönüşlere odaklanmalısın.

    İnstagram için en ideal strateji ise ilk olarak açık profili olan ve takipçi sayısı az kadınları bulmaktır. Bu kadınlar genelde dönemsel olarak profillerini açıp etkileşim yakalayıp sonra tekrar gizliye alıyorlar. Bu açıdan takipçi dengesi iyi olan ve şehrindeki mekanlarda fotoğraf paylaşmış kadınları eklemelisin. Şehrinde en çok kadın takılan mekanların konumlarını kaydederek bunu haftada 2-3 defa yaparak bir sürü yeni kadın ekleyebilirsin. Bu ilk basit stratejidir ikincisi ise kapalı profilleri eklemeyle alakalı olacak. Şehrindeki popüler sayfalar, itiraf sayfaları, kuaförler ve diğer şeylerden seninle aynı şehirde yaşadığını düşündüğün takipçi sayısı az kadınları eklemelisin. Bu kadınlardan geri dönüş almak daha zor çünkü zaten ilgiye ve dışarıya kapalılar yani daha zorlar ancak daha kaliteliler. 500 takipçisi olan bir kadın kendi çevresine kendini kapatmış demektir yani o çemberi kırıp geçebilmen lazım. Yoksa sen 10.000 takipçisi olan kadını takip ediyorsan zaten anlamsız bir amaç peşindesin. Bu tür kızlar efora değmiyor o yüzden gizli hazine dediğim kapalı profilleri eklemen gerekiyor. Profilin sağlamsa ve kaliteli adamsan bu tür kızlardan da geri dönüş alacaksın çünkü bu kızlar seçici ama seçilebilirsin. Hiç geri dönüş alamıyorsan bu zaten ayrı bir problem profilin boktan olduğuna ve ciddi geliştirilmesi gerektiğine işarettir o sorunu ayrıca çözmelisin.

    Şimdi sıra tinder, happn, badoo veya bumble gibi eşleşme usulü çalışan uygulamalarda. Burada açıkçası ciddi seçici olmanı öneririm. Beğenmediğin kadını sağa kaydırma bu hiç iyi değil hem algoritma açısından iyi değil hem de amaçsız yani gerçek hayatta asla buluşmayacağın şişman bir kadına niye like atıyorsun ki? Buluşsan zaten hayattan soğuyacaksın, yatsan başıma bela olur mu diye düşüneceksin ki tüm bu zahmete değmiyor. Ben bu tür uygulamalarda sadece beğendiğim kadınları sağa kaydırırım. Bu uygulamalarda düşük kaliteli çok kadın oluyor yani HIV kapacağımı düşündüğüm aşırı dövmeli bir hatunu sağa kaydırmam mesela. O yüzden belirli seviyede olan kadınları seçerim. Ayrıca gizli ve fotoğrafı olmayan bazı profilleri de beğenirim bu önemlidir çünkü hatun fotoğraf koymamışsa üç ihtimal vardır. İlk ihtimal hatun şişman ve çirkindir bu olası bir şey. İkinci ihtimal hatun aldatma potansiyelinde olan kolay hedeftir yani kolayca sonuca gideceğin kadındır. Üçüncü ihtimal ise hatun güzeldir ancak tanınmamak için adı çıkmasın diye tanıdıklar görmesin diye sahte isim ve fotoğrafsız şekilde kullanır. Bu üç ihtimale göre değerlendirme yaparak eşleşme kovalayabilirsin. Sohbetini severse zaten bir süre sonra numarasını alır whatsapp üzerinden görürsün. Baktın hatun çirkin ve şişman engeller geçersin.

    Online'da hedef seçmek tam olarak ilgi görmeyen ancak diğer abazanların keşfedemediği kadınlara ulaşmaktır. Bazen takipleştiğim hatun mesela 300 takipçide oluyor takılıyoruz sonra ayrılıyoruz ve bir denk geliyorum 6 ay sonra kız 5000 takipçiye ulaşmış. Benim şansım hatun ilgi görmezken denk getirmemdir yoksa 5000 takipçiye ulaştığında ona ulaşamam. Ayrıca şehrine yeni gelen hatunları ve turistleri falan tinderdan düşürüyorsun zaten maceraya aç oluyorlar. Olay doğru hedefleri seçmektir ki başarı oranın artsın hem istediğin sonucu al hem de gereksiz efor harcama.


2. Gündüz Oyununda Hedef Seçimi

    Gündüz oyununda hedef seçimi çok büyük öneme sahiptir çünkü hem gereksiz diyalog kurmanı hem de duruma göre başını derde sokmanı engeller. Bu açıdan gerçek hayatta tanışacağın kadınları daha iyi şekilde filtrelemelisin. Mesela bariz bir şekilde sokağın başında dikilmiş elinde telefonla sağa sola bakan bir kız birisini bekliyordur. Şimdi beklediği kişi bir diğer kız olabilir, sevgilisi olabilir ya da ailesinden birisi olabilir. Bu kıza gidip set açma riskine girmem çünkü buna değmez. Ne zaman birisinin gelip sohbete dahil olacağını bilemem o yüzden sabit durmuş bekleyen bir kadına asla set açmam.

    Aşırı hızlı yürüyen, kulaklığı takılı ve hiç çevreye bakmayan kapalı beden dilinde bir kadına set açmam yani ona set açmak aşırı bir efor gerektiriyor yani arkasından koşacağım, durduracağım, kulaklığı çıkarttıracağım sonra açılış yapacağım ki gitme eğilimi bu kadar yüksek setlere enerji harcamayı sevmem.

    Açılışlardan önce kesinlikle yüzük kontrolünü öneririm. Birçok zaman evli kadınları direkt anlamanızı ve elemenizi sağlar.

    Grup halinde gezen kadınlara açılış yapmayı pek tercih etmem. Özellikle 2-3 kızın olduğu grupları sokakta durdurmanın bir anlamı yok sosyal dinamiklere tamamen ters ve bir şey olması zor. Kız hem diğer kızların içinde sana numara vermek isteyemeyecektir çünkü her kız diğer kızın potansiyel düşmanıdır gelecekte bu tür şeyleri onun namusuna silah olarak kullanabilir. Onu düşük değerli ve namussuz bir kadın olarak görmelerini istemez o yüzden reddetme eğilimi yüksektir. Ayrıca diğer hatunlar sohbete fazla salça olup engel çıkartacağından neden bir kadın için aşırı efor harcayayım ki? Sokaklarda zaten aradığım ideal setleri bolca bulabiliyorum.

    Sokakta en ideal setler tek başına sakince yürüyen kadınlardır. Bunların bir kısmı bir yerden bir yere gidenler oluyor yani üniveristeden eve veya evden işe giden kadınlar oluyor. Bir diğerleri ise alışverişe ya da birisiyle görüşmeye çıkmış olanlar oluyor. Bu açıdan seti hızlıca açıp sohbet başlatıp bir şeyler kovalamak daha olası. Bu tür kadınlarda başarı oranım fazlasıyla iyi %50 numara oranlarını yakaladığım oluyor. Ayrıca kadının güzel giyinmiş ve bakımlı olması önemli. Ben jilet gibi giyinmişim, mis gibi parfüm kokuyorum ve enerjim yerinde. Paçoz ve çirkin bir kadına ciddi anlamda set açmam ki açıyorsam ya bu ısınma setidir ya da eğlencesine sosyal deney yapıyorumdur ki bunları yıllar önce yaptım artık bir anlamı yok o yüzden hiç açmıyorum. Kadının yaklaşımı hak etmiş olması yani kendine efor harcamış olması gerekiyor. Kadına açılışta tarzın güzel dediğimde gerçekten tarzının güzel olması lazım yoksa kot tişört giymiş kadının tarzı güzel olmadığından iltifatta yalan ve samimiyetsiz duracak işe yaramayacaktır.

    Kafelerde en iyi hedefler tek başına laptopta çalışan hatunlardır. Sende laptopta çalışıyor ve aynı hatunu sık şekilde görebiliyorsan o zaman çok iyi bir başarı oranı yakalayabilirsin. Birçok zaman laptobumla kafelerde takılırken gerçekten beğendiğim hem güzel, zeki ve kaliteli hatunlarla tanışıyorum. Bunun dışında ikili sakin kız gruplarına da açılış yapıyorum özellikle enerjik ve sosyal şekilde yapılan bu açılışta başarı yakalanabiliyor ama yanında iyi bir kanat adamın olması sana destek çıkması diğer kızla ilgilenmesi gerekiyor. 

    Kafelerde set açacaksan kafenin kesinlikle self servis olması gerekiyor. Normal garson olan kafelerde oyun yapmak hem zor hem de iyi teknik istiyor. Normal kafelerde garson kız tavlamak ya da oralarda bir şey yapmak zor. Ben birçok defa başarı yakaladım ancak o mekanlardan uyarı aldığım oldu. Ya garson olaya atlıyor kıskanıyor ya da patronun hoşuna gitmiyor. Bu kişiler mekanlarındaki kadınlar konusunda hassaslar ve kendilerince haklılar çünkü müşterilerini birinin rahatsız etmesine izin vermek istemiyorlar. Hiçbir kadın rahatsız olmasa bile dışarıdan iyi gözükmediği için dikkatli olmak gerekiyor. Sonra kendini haksız bulduğun tartışmaların içine sokmamalısın.

    Alışveriş merkezlerinde tekli ve güzel kadınlara sıklıkla denk geliyorsun. AVM içindeki starbuckslar açıkçası güzel kadın içermesi bakımından diğerlerinden çok iyiler. Buralarda set açmak ve aksiyon almak mantıklıdır hem hareketli ortamlar olduklarından rahatça bir starbucksta 2-3 set çıkartabilirsin 2 saat içinde. 

    Gündüz oyununda hedef filtrelemek iyidir ancak sen hiç set açamayan, yaklaşma korkusu yaşayan ve korkaksan o zaman bu senin için iyi olmayacaktır. Sen amatörsen seçici olma hakkında sahip değilsindir kısa sürede bir sürü aksiyon alarak tecrübe kazanıp acemiliği üzerinden atmalısın. Yoksa sokağa çıkıp hiçbir kadını beğenmeyip eve dönüyorsan o zaman kendini kandırıyorsundur.

3. Gece Oyununda Hedef Seçimi

    Gece hayatında hangi kadına oynayacağın başarı şansını direkt belirler. Özellikle gecenin son yarısına doğru ortama alışmış, ilgiye açık ve istekli kadınlara set açabilirsen o gece sevişme şansını arttırırsın. Gece hayatına çoğu kadın açıkçası eğlenmeye geliyor yani senin de eğleniyor olman çok fazla avcı modunda olmaman gerekiyor.

    Gece hayatında kadınlar tek olarak bulunmazlar yani bir kadın gece mekanına tek geliyorsa çoğunlukla eskorttur müşteri arıyordur. Çok aşırı nadir olmakla birlikte şehirde yabancı ya da gerçekten bir şeylerden bunalıp gelen bir kadın vardır ki bu kadınlar bile yanlarında bir kadınla gelmeyi tercih eder en kötü bir beta erkekle bile gelirler. O yüzden tek kadın seçeneği çoğu zaman mümkün değildir. Kadınlar grup halinde geliyorlar ve en olası gruplar 2'li olanlardır. 3-4 kızdan oluşan gruplardan kız düşürmek çok ama çok zordur yani kızın kendisi istese bile arkadaşları hiçbir şekilde izin vermez en fazla numara alırsın. Çoğunlukla kalabalık kız grupları birbirlerini aşırı korurlar ve genellikle bedavaya ilgi çekmeye çalışırlar.

    Gece oyununda başarımın 3 temel sebebi var;
1. İkili kızlara sağlam bir kanat adam bularak oynamak
2. Eğlenceye adapte olmak aşırı kasmamak 
3. Efektif beden dili ve enerji kullanmak

    Gece oyununda ilk yarı çok bir şey beklemeyin saat akşam 11'de ortamdan kız çıkartamazsınız yani çoğu zaman gece 12.30'dan sonra mekan hareketlenir ve bir süre sonra da boşalmaya başlar. Gece orada devam eden hatunlara kritik bir noktada oynamanız lazım. Çok geç kalmadan hedeflere oynarsanız o kızlarla mekandan ayrılırsınız. Devamında ya çorba içmeye veya pizza yemeye gidersiniz, ya hatunları ikna edemezsiniz onlar taksiye biner gider ya da sizinle birlikte after parti yapmaya eve geçersiniz. Evde de alkol, müzik ve eğlenceyle işi sonuca bağlar sonrasında hatunlardan sabah kurtulursunuz.

    Gece hayatı oyun anlamında size çok şey öğretir çünkü gece psikolojisi gündüzden farklıdır. Herkes eğlenmek, unutmak, kafa dağıtmak ve hazları yaşamak ister. Bu açıdan çeşitli kadın türlerini iyi tanırsınız ama bir süre sonra da hep benzer kadınların olduğunu görürsünüz. Gece oyunu önemlidir ancak aşırı masrafa yol açtığından daha çok eğlence amaçlı gitmek daha iyidir.

4. Sosyal Ortamda Hatun Seçmek

    Sosyal ortamlar açıkçası oyunun diğer türlerine göre erkeğin pasif kaldığı yerlerdir çünkü çoğu zaman sen kadını değil kadın seni seçer yani herkes herkesi belirli seviyede tanıdığı için çokta bir şey yapamazsın. Ben o yüzden ortamda hatun seçmekten kaçınırım yani ''sarışın olan benim'' kafasına girmem çünkü ne olacağı hiçbir şekilde belli değildir. Ortamdaki hatunlara direkt yürümekten kaçınırım çünkü anlamsızdır. Ben oyunumu ortaya oynarım yani kadın erkek demeden herkesle sohbet eder ortamı şarj eder ortaya konuşurum. Espriler, anılar, hikayeler veya fikirlerimi ortaya söylerim. Gerektiğinde ortamı eğlendirir gerektiğinde triggerlarım. Açıkçası sosyal ortam oyunu bir oyundan çok sosyalleşmekle alakalı oluyor. Herhangi bir kızı direkt eklemekten veya sonradan yürümekten kaçınırım. Sosyal ortamda geri planda kalmak istemem bu açıdan tarzımla, sohbetimle ve enerjimle ön plana çıkarım. Bakın çıkmaya çalışmam yani dikkat çekmek için ekstra efor harcamam. Ortam oturdukça zaten herkes birbirini tanıyor öyle böyle derken samimiyet gelişir bir şekilde senden etkilenen hatun seni sosyal medyadan vs ekliyor. Ben ortamda cool ve eğlenceli adamı oynamayı seviyorum çünkü ortamdaki Ayşeyi eklemenin benim için çok bir cazibesi yok onun beni eklemesi lazım. Onu ekleyeceksem bile yine ona kendimi ekletirim bunu yüz yüze yaparım.
    
    Ortamda erkeğin kredisi de düşük oluyor yani bir kızdan reddedilmek o ortamın gerilmesine, dışlanmana veya saçma salak kız dedikodularına maruz kalmana yol açıyor. Diyelim ki dans topluluğundasın ve oyunun çok kalibre değil. Sosyalleşmeyi ihmal ettin, ortama değil hatuna oynadın. Gittin ortamın güzel hatununa yürüdün bunu yüz yüze ya da sanaldan yaptın diyelim. Yüz yüze kahve içmeyi ve numarasını almayı teklif etmiş olabilirsin ya da hatuna instadan yardırmış olabilirsin. Kızda seni reddetti. Bu açıdan bunu herkese anlatacak. Diğer kızlarda diğer erkeklere anlatacak herkes ''vay çakal'' moduna girecekler. Sen artık o ortamda bir çeşit avcı olarak gözükeceğin için herkes sana mesafe koyacak. Değerin sıfıra düşecek ve diğer kızlar da sana soğuk yapacak. Bu açıdan ortamda hedef seçilmez ortama oynanılır. Ben bu duruma kendimi düşürmem yani gücümün tamamen gitmesine izin vermem. Ortamdan nasıl hatun kaldırdığımı ise sistematik olarak çok anlattım. Ben ortama oynarım yani genel bir yemleme yaparım, ortamla zaman geçirdikçe samimiyet artar herkes birbirini eklemeye başlar. Genelde abazan erkekler tüm kızları hızlıca ekliyor ancak ben onu yapmam. Kızların beni ekleyeceği samimiyete ulaşırım sonrasında kızlar zaten aktif olan hikaye oyunumu da görür bir süre sonra dolaylı şekilde sohbet başlatanda onlar oluyor. Ben yüz yüzeyken konuşur eğlenirim ama o kızlara akşam sanaldan asla yazmam. Onlar bir şekilde yazıyor çünkü seni tanıdıkları için ve samimi buldukları için ilk adım atıyorlar. Sonrasında ben piç oyunumla bu kızları elde ediyorum ancak şunu da söyleyeyim aynı ortamda olduğum kızları çok gömerim yani onları biraz ezerim. Kıza yürümemenin verdiği kafa rahatlığı ve sosyal kredimin yüksek oluşuyla ortamımdaki kızları çok ezdiğim olur. Mesela bunu online, gündüz veya gece oyununda yapamam çünkü ortada bir kredim yok. En fazla komik şekilde dalga geçerim ama aynı ortamdaysam arsız-piç yönüm çok daha güçlüdür. Kızın kilosundan tut giyimine veya çeşitli başarılarına kadar her şeyi gömerim. Bu etkili bir şeydir ve tam olarak kasıtlı yapmam zaten kadınların verdiği açıkları dile getiririm. Ortamda kızları çok pohpohlamam yani çünkü sosyal ortamlar eşit yerler seninle o kız aynı ortamda denk geliyor ekstra bir efor harcamadan sohbet etme imkanı yaşıyorsan şans elinde oluyor. Kızların götünü pohpohlayan erkekler genelde avucunu yalarken ben sonuca gidebiliyorum.

Tags:

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Selamlar, kendi yaş grubumdaki kızlar genelde ikili-üçlü şekilde arkadaşlarıyla geziyor. Tekli kızlar için nereler ve hangi zamanlar uygundur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğleden sonra 2-6 arasında dışarıda pek çok tekli set bulabilirsin.

      Sil
Yorum Gönder