Analitik Zekan Kadınlarla İlişkilerini Öldürüyor!

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bugün güzel bir konudan bahsetmek istiyorum. Bu konu erkeklerin kadınlarla ilişkileri açısından çok önemli.

Erkekler genel olarak hayata mantık ilkeleri ve analitik olarak bakarlar. Bu erkeklerin problem çözme, işi geliştirme ,strateji belirleme, yeni fikirler ve buluşlar ortaya çıkarmasına, sistemler kurmasını sağlayan bir zeka türüdür. Kadınlarda analitik zeka daha düşük düzeydeyken sosyal zekaları doğal olarak çok daha yüksektir. Analitik zekası yüksek olan ve bu tür işlerde uğraşan adamlar aynı zamanda kadınsız ve kadınlarla ilişkiler konusunda en başarısız erkek grubudurlar. Kadınlar bu tür erkekleri "efendi, sıkıcı, zevksiz, pasif" bulurlar. Bu durum mühendislik ve türevleri öğrencilerin neden üniversite hayatlarını kadınsız geçirdiklerini ÖZETLİYOR.

Mühendislik türevi bölümlerde okuyan üniversiteli erkekler kadınlarla ilişkilere aşırı mantıklı ve sonuç odaklı bakıyor. Örnekler üzerinden ilerleyelim;

*Mühendis Ahmet Ayşe'yi görüyor beğeniyor ve onunla sevgili olmak istiyor. Tabi heyecan ve beklentide çok yüksek tanımadığı kızdan çok fazla şey bekliyor bunun sebebi de annesinin kendisine gösterdiği sevginin benzerini araması. Neyse Mühendis Ahmet düşünüyor taşınıyor ve kıza nazik davranması gerektiğini, hediye alması gerektiğine vs karar veriyor. Ayşe'yi şaşırtarak ve iyi davranarak etkilemeyi amaçlıyor. Hem diğer erkeklerden daha iyi bir insan olduğunu gösterecek hem de düşünceli romantik Disney idealizminde ki Hollywood filmlerinde ki gibi bir erkek olması gerektiğine inanıyor. Çevreye bakıyor ki kızlara kötü davranan erkekler de var bu yüzden kıza karşı çok iyi, düşünceli, romantik davranıyor.

Eğer mantıklı düşünür ve kendinize sorarsanız kadınlar nasıl bir erkek ister diye cevabınız kendisine iyi davranan nazik kibar medeni erkek olarak çıkar. Yani neden agresif bir erkeği seçsin ki hatta kendine zarar verme potansiyeli olan bir erkeği niye seçsin ki? Kendisini aldatma potansiyeli olan güvenilmez erkeği niye seçsin ki dimi? İşte kadınlar bu mantıkla erkek seçmezler eğer olaya böyle mantıksal yaklaşırsanız herhalde 31 çekmekten çıldırabilirsiniz. Sonra ben nerede yanlış yaptım? Hediyeler aldım değer verdim aradım sordum ama o piçi seçti ühühüh doldur meyhaneci kafasına girersiniz😂

Kadınlarla ilişkiler mantıksal değildir. Bu tür erkekler kadınlarla muhabbeti ciddi bir iş olarak görüyor. Muhabbetleri ;selam, naber, napıyorsun, okul nasıl, hobilerin neler, gezmeyi sever misin? tarzı ciddi bir röportaja dönüşüyor😂 Kızı sorguluyor ve onu ideallerinde ki masum güzel kız kategorisine göre tartıp yargılayabiliyor. Bu tür analitik düşünen erkekler kadınların kaşarımsı sürtük yönlerine tahammül edemezler ve aşırı baskı uygularlar. Benim gibiler ise bu yönleri kullanmayı bilir. Ben kadınları idealize etmem ve onları şekillendirmeye çalışmam. Yani kadını çocuklarımın annesi yapmaya uğraşmam.

Analitik düşünen erkekler kadına aşırı ciddi vaatler ve güven veriyor yani tipik provider erkek. Güvenilir, dürüst, insani açıdan iyi vs ama kadınlar bu tür erdemlere fazla değer vermezler. Kendisine şiddet uygulayan birisine aşık olan fazlasıyla kadın var. Bdsm fantezilerine düşkün 1 erkek varsa ona karşılık 50 kadın var.

İLİŞKİLERDE ANALİTİK DÜŞÜNME


Evet genel stratejini analitik zekanla belirle ama kadınlarla mantıksal konuşmalar işe yaramaz. Yani kadını mantıksal konuşarak sekse ikna edemezsin. yani Ayşe benimle seks yapmalısın çünkü ben iyi bir erkeğim, sana yemek yaparım yatakta iyi davranırım seni önemserim tarzı söylersen herhalde dünyada hiç bir kızı ikna ederek sikemezsin.


Kadınlara karşı "Bana göre(başka erkeklerin düşüncelerine ve deneyimlerine göre değişebilir)" en iyi şey eğlence ve proaktif enerjidir. Bu ikisi benim oyunumun temelidir. Yani kadınlarla asla ciddi mantıksal süreçlerle konuşmam ve onların çerçevelerine girmem.

Kıza mesaj attım diyelim mesajım da Saçını hacı şakirle mi yıkadın veya aa ilk kez süpürgesi olmayan cadı görüyorum olsun.
Kız ters tepki verse bile ben "özür dileyen rahatsız etmek istemedim erkeğine" asla dönüşmem. Kendi gerçekliğimden taviz vermem yani o soğuk duvarı ya deler geçerim ya da siktir olur giderim asla modumu düşürmem. Yani reaktif davranmam.

Benim kadınlarla muhabbetim aşırı eğlenceli, komik ve özgüvenlidir. SAKIN KOMİK ERKEK KANKASI OLMAYIN!. komedi kızla ilişki üzerinde olmalıdır mesela;

"Kızım seni tavlayacağım sonra seninle 53 çocuk yapacağız ve seni terk edip gideceğim tüm parayı Helgalarla Nataşalarla yiyeceğim biliyorsun seni seviyorum😂" tarzı olmalıdır. Yani kendi delicesine saçma mesajlar her zaman iyidir ve en etkilisidir bana göre

Ayrıca erkekler kızla muhabbeti de analitik değerlendiriyor. Kızın triplerini, soğuk davranmalarını yanlış anlıyor mesela kız test atıyor adam ciddiye alıyor ve boom 😃.
Kızın saçmalıklarını duygusal gitgellerini sorunlarını mantıksal süzgeçlerden geçiriyor ve çözümde bulamıyor😂 Kız moralim bozuk diyor  eleman neden diyor kız da bilmem ki bu sıra böyle diyor ama adam moralim bozuk çünkü x den dolayı tarzı mantıksal neden-sonuca dayalı bir şey bekliyor. Kadınların söylediklerini aşırı ciddiye alan bu tür erkekler shit testleri asla geçemiyor ve kızı soğutuyorlar. Analitik muhabbet kızı azdırmaz ancak erkeksi enerjiniz kızı azdırır.


Çoğu erkek analitik düşünerek kız Tavlama işine giriyor. Yani ne mesaj atıcam ne söyleyeceğim nasıl davranacağıma aşırı takıntlılı oluyor. İlişkileri bilimsel bir yönden inceliyorlar yani kıza 2 şundan 3 bundan söylersem "Şemsettin pompala beni malafingonu içimde istiyorum ah sen ne yaptın bana" tarzı bir şey bekliyorlar 😂.

Ayrıca erkekler gidip analitik düşünerek kendilerini sürekli yargılıyorlar. Adam başka kıza yazmıyor ben abaza mıyım diyor😂 Tanımadığı kıza sadakat duymayı kutsallaştırıyor. Bu kadınların beyin yıkamasından kaynaklanıyor. Kadınlar erkeklerin çoğunun salak olduğunu biliyor ve uyanmalarını istemiyor. Mesela kızla erkek kanka ama eleman kızdan hoşlanıyor. Kızda bunu bilip elemanı kullanıyor. Elemanın uyanmasını ister mi hiç? O yüzden erkekleri abazanlar sürekli yeni kızlarla konuşur diyerek  sıkıştırıyor.

Analitik düşünmek kadınlarla ilişkilerde işe yaramıyor. O yüzden kendi enerjinizi pozitife çekin, eğlenceli olun, neşeli olun, sonuçtan bağımsız ve beklentisiz olmalısınız.

Bunları yapınca kadınlar üzerinize atlamayacak tabi ancak genel anlamda daha iyi olacaksınız daha iyi hissedeceksiniz ve şansınız artacak...

Analitik zekanızı erkek muhabbetinde kullanın.

Yorum Gönder

1Yorumlar

Yorum Gönder