İçsel Özgüven Başarı İçin Yeterli

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
13
İçsel özgüven kadınlarla başarılı olmanın temel şartıdır bunun dışında geri kalanlar işin ufak detaylarıdır.

İçsel özgüveni inşa etmek 2 yönlü olur.
1. Bakış açından
2. Deneyimlerine bakış açından

İki türlü de özgüven içsel bir deneyimdir kendini ve hayatı nasıl gördüğünle alakalıdır. Bir çok insan özgüven sahibi değil çünkü nasıl bakması gerektiğini bilmiyor. O yüzden de asla sarsılmaz bir özgüvene sahip olamıyorlar.

Bugün bahsetmek istediğim konu fazlasıyla özel.

İlk olarak "erkekler kız tavlama" işine gelince sürekli "sözel olarak söyleyecek sözler" arıyorlar veya teknik, taktik, hile vs. Yani kızı "manipüle etmek ve yatağa atmak" istiyorlar. Aslında Baştan çıkarma topluluğu da ilk zamanlar böyle "sinsi ve manipülatif teknikler üzerinde çalışıyordu". Mystery metot ve diğer yöntemler hep "KAYBETMEMEK İÇİN OYNAMAKLA" ilgili yöntemlerdi. Benim ilk yıllarım da böyle oldu çünkü belli problemleri sinsice çözmeye çalışan duygusal düşünen birisiydim ama işler şimdi değişti.

İlk zamanlarında kız tavlama topluluğu NLP, Hipnoz, Fal, Sihirbazlık, Abartı Giyim gibi ilgiyi kaybetmemek üzerine kurulu bir "kaybetmemek için oynama felsefesine" sahiptiler. Burada ki temel aptalca sorun bu erkeklerin sürekli kadınları kendilerinden üstün görmeleriydi. Burada ki seksi hatunların kendilerinden değerli olduğuna olan inanç bu erkeklerin sürekli bir çıkış yolu ve kaybetmeyi önleme teknikleri aramalarına sebep oldu. Bende bazı taktikleri denedim ama işe yaramıyor(renkli giyim, abartı takılar ve fal). Mesela fal bakıyordum ve hatunların ilgisini üzerime çekiyordum ama fark ettim ki bu tür eski taktikler işe yaramıyor tamamen saçmalık. Kendin dışında araya bir şeyler sokmak tamamen kaybetmemek için oynamakla alakalı. Erkeğin kendi özgüvenine zarar veren her türlü bu tip fikir saçmalıktır.

İşte kızın ilgisini nasıl çekerim, ne konuşacağım, ne söylemeliyim, ne yapmalıyım tarzı soruların çoğu kaybetmemek üzerine inşa edilmiş. Bu mentaliteden kurtulmak hayati önem taşıyor. Adam kızı tavlamak için "PARA,ARABA,GİYİM,TİP,ENTELLEKTÜEL MUHABBET" vs kullanıyor ama bu tür araçlar pek işe yaramaz. Sarsılmaz özgüven ve pozitiflik yoksa araçlar sizi kurtarmaz.

Ayrıca erkeklerin yaptığı en büyük hata kadınları sınıflandırmak ve güzellik hiyerarşisine oturmaktır. Asla kadınları 1-10 arası sınıflandırmayın ve asla böyle düşünmeyin. Eğer kendinizi 7 kadını 9 görüyorsanız aptal ve eziğin tekisiniz demektir. Ayrıca kadının karakterini bilmeden ona değer vermek nedir? Standartların nerede? Neden bir kadın senden üstün olsun ?

Bu eski bakış açısı tamamen hatalıdır ve güzel kadınları elde etmek için stratejiler geliştirir. Bunlara ihtiyaç yok çünkü kadının ilgisini çekmek için ve ilgili canlı tutmak için tekniklere ihtiyaç yok. Burada zaten kadını kendinizden değerli gördüğünüzde kaybetmekten korkmaya ve kaybetmemek için oynamaya başlarsınız. Ee zaten güzel kadın az var bu sefer stres ve kaybetme korkusu götünüzü tutuşturur. Bu eski kız tavlama yöntemleri tamamen hatalıdır.

Sanattan konuşarak kız tavlamak, fal bakarak kız tavlamak, arabayla kız tavlamak, parayla kız tavlamaya çalışmak o yüzden pek nadir işe yarar çünkü burada araya bir şey sokarak kaybetmemeye çalışıyorsunuz çünkü güzel kadından "ONAY" arıyorsunuz. Bu aptalca fikirler yıllarca değer ve DHV diye adlandırıldı. Bende bunlara inanıyordum ancak gelen tecrübeyle doğru inançları fark ettim. Kadın tavlamak için gizemli olmanıza, mükemmel giyinmenize, mistik yeteneklere(sihirbazlık, fal, soğuk okuma),kaslı olmanıza, yakışıklı veya zengin olmanıza gerek yok. Bunlar tamamen ufak araçlar.

Önemli olan 3 şey var bundan sonraki tüm yazılarım bu temel de gidecek;
1. Sonsuz özgüven
2.Sonsuz pozitiflik
3. Cesaret

Erkeğin bu karakteristiği kadınlarla başarısı için temel taşıdır geri kalan ise işin ekstrasıdır.

Eğer kadına kendinizden fazla değer yükleyip onu tavlanacak nesne haline ve bir amaç haline getirirseniz bunu başaramazsınız çünkü o bir özne kendi iradesi var. Buna saygı duymak ve kendi kişiliğinizi dosdoğru sunmanız lazım. Araya bir şey koymanıza gerek yok ASLA onay aramayın kadının sizi onaylamasına gerek yok buna ihtiyacınız da yok. Kadını beğendiniz ve tanıştınız mı bitmiştir o kadar. Siz değerli ve değerini arttıran gelişen bir erkek olmalısınız. Erkeklerin %95 kadarı kadınlarla başarılı olamıyor çünkü kadınları kendilerinden değerli üst varlıklar olarak görüyor. Eğlenceli ve cesur olamıyor o yüzden kızı bir kere bulunca "kaybetmemek için oynuyor" kızı elde tutmaya çalışıp sürekli ilgisini canlı tutmaya çalışıyor. Halbuki olması gereken kazanmak için oynamaktır. Kadına gidip merhaba demek ve işleri basitleştirmek yeterlidir.

O yüzden asla dolaylı gitmeyin çünkü bu kaybetmemek için oynama stratejisidir. Hatuna hemen ilgiyi belli etmeyip sinsice güven kazanmak kızın reddetmesinden ve doğru zamanda teklif etmekten korkup dolaylı takılmak işe yaramaz. Kadına fazla zaman ve emek harcadığınız için ve kaybetmek istemediğiniz için böyle saçma sapan strateji izlemek nedir? Direkt olarak söylemek risk almak iyidir çünkü değerli olan sizsiniz kadın değil. Kadınlar üzerinde değil KENDİNİZ üzerinde düşünün. Reddedilmek önemsiz çünkü önemli olan ne tepki verdiğiniz gülüp geçebiliyorsanız bir önemi yoktur. Önemli olan realitenin ne dediği değil sizin ne düşündüğünüzdür. Her zaman realite subjektif öğeler taşır.

Kız tavlamak için o yüzden hiç bir şeye ihtiyacınız yok. Özgüven yeterli.

Bundan sonra özgüven ve pozitiflik temelli felsefi düzlemde ilerleyeceğiz. Kazanmak için oynayacağız. Kadınlardan çok kendimize odaklı olacağız.  Eski ve "kaybetmemek için oynama" stratejisine daha yer yok sadece kazanmak isteyen bir felsefe ve eğlenceye dayalı yazılar olacak.

Özgüven tek başına yeterli gerisi ise ekstradır. Teknik, taktik, kalıp ezber cümleler, para, tip, statü, boy işin önemsiz detayıdır. Kadınları etkilemek için ihtiyacınız olan şey içinizde eğer kendinize inanmıyorsanız ve güvenmiyorsanız bunu çözün. Erkeklerin %99 kadarı bunu anlayamıyor eskiden bende öyleydim ama problemleri çözdüm. Pozitifliğin ve özgüvenin özgür diyarlarında geziyorum. Sizi de bu yeni gerçekliğe bekliyorum.

Yorum Gönder

13Yorumlar

  1. uzun suredir sizin yayınlarınızı okuyordum

    olayın özü herkes herkesi beğenmez

    beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez bu kadar basit

    herkes herkesle olacak diye bir kural yok ve buna gerekte yok

    sonsuz kadın var ve hepsine zaten yetişilmez

    birsuru taktikler ıvırzıvrılar dolaylamalar saçmalık zaten

    adam tarih anlatıp kadın tavlamaya çalışıyor

    hiçbir role gerek yok olan olur olmayan olmaz

    bazen kısa bazen uzun ilişki olur bazen hiç ilişki olmaz

    çok önemsememek gerek

    ama rahat oldukça boşta kalmak duşuk bir olasılık

    ama kadınlarda bir noktada sıkıyor ara vermek gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Bütün yazılarını okudum şimdi hipergami alfalık dominat olma önemsiz ve vakit kaybı mı diyorsun gerçekten yaptığın davranış taktire şayan ancak sadece özgüvenle hipergami duvarı ne kadar aşılabilir bilemiyorum

    YanıtlaSil
  3. Hocam bu kafaya gelmiş olman sevindirici yalnız evrimimizle alakalı seçicilik ve cinsimize(erkek olmamıza)has diğer cinse muhtaçlık türün devamı için diğer memelilerde olduğu gibi insiyatif dişinin elinde, bu da cinsimizin eli mahkummuş gibi bir durum oluşturuyor,ta ki sikerler ne olacaksa olsun ölecekmiyim,neslim mi tükenecek her ne sik oluyorsa olsun artık istemediğim(bi şekilde mecburmuş gibi yaptığım) şeyi,karşı cinse karşı bulunduğum durumu(ihtiyaç vari kabul görülecek eylem,durum)kendime ve gururuma yediremiyorum,varsın ne sik oluyorsa olsun artık kimse sikimde değil kafasına gelinmedikçe bu içsel özgüven otantik olmayacaktır,çünkü özgüven özgürlükle ve muhtaçlıkla ilintili olduğu için ne kadar muhtaç değilsen özgüvenin de o kadar fazla olacaktır,bunun otantik yolu da her insan cinsi ne olursa olsun eşittir eğer ben kendi zihnimde böyle kabul ediyorsamdan çok biraz yukarıda yazdığım yöntemle sağlanabilir,aynı fight club ta tyler'ın ancak kaybedecek birşeyimiz kalmadığında özgür oluruz dediği gibi.

    YanıtlaSil
  4. Ekstra dediğin şeylerin de etkisinin hala devam etmekte oldugunu dusunuyorum (tip/fizik/boy/maskülenlik/para vs)

    Özgüven icin de sebeplere ihtiyacimiz var sanirim...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba hocam, 2016 arşivine düne kadar ulaşırken bugün erişim sağlanamıyor. Arşiv kısmında göremiyoruz :( Nasıl ulaşabiliriz, problem nedir açıklayabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  6. Tipe saçmalık diyorsun da, tip falan önemli. Yani ben sırf biri kendisi diye onunla sevişmem ki. Amaç ne? Fuckbuddy mi, one night stand mi, uzun süreli ilişki mi yoksa ömür boyu sürecek hayatın aşkını bulmam mı? Hepsinin kriterleri ve olayı farklı çünkü. Özgüven, cesaret, pozitiflik hoş şeyler tabi ki. Kendine güvenmeyen, korkak, negatif bir erkekle olmazdım mesela. Ama kimle olmazdım? ONS hariç diğerleriyle olmazdım. ONS olunca iş değişir. O zaman ezik, korkak ve hatta iç bunaltacak kadar negatif biriyle yine de tek gecelik sevişirdim eğer yakışıklıysa. Gerçi aşk işleri karmaşık. Red Pill'e kalsa ölmesi gereken bir erkeğe bile aşık olabiliyor insan. Kızları erkeklerden farklı düşünmek yanlış bu yüzden. Biz de sizler gibiyiz. Sadece Türkiye'deki hemcinslerim çok özgür değil, 30'larına kadar cinselliği deneyimleyemiyorlar veya bu deneyim bir kişiyle sınırlı kalıyor. Kadınlar kendilerini keşfedemiyorlar. Büyük tabular var. Batılı kızlara falan bakarsanız ne kadar rahat olduklarını görürsünüz. Hepsi bu. xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de sizler gibiyiz önermesi diye bir kavramın karşısında dişi ile erkeğin tutumundan bile kendini ele veriyor,bir taraf karşısında ölümü bile göze alabiliyor(zorla tecavüzde rızası olmazsa birinin onu öldürecegeni varsay)diğeri ise keşke böyle hep tecavüz olsaydı kadınlar beni zorla taciz etselerdi diyebilen bi cins,her iki cinsten de istisnaları saymazsak.Bu dediğin değişik konumlarda ki ilişkiler için asıl belirleyici tabi ki hoşlanma ama burada imkan,para puldan hoşlanma karşındakinin ne olması gerektiğiyle ilgili bisey ifade etmiyor,he tabi biraz da şu yanılgı var seçeceğim partnerimin(schopanhauere ve bana da göre tüm cinsel etkileşimin arka yüzü, farkında ol ya da olma bu birliktelikten olan türün geniusunu oluşturma sevdası)bu oluşturacagimiz çocuk için oluşturduktan sonra(tabi bunlar hep içgüdüsel, mantık çerçevesinde değil yani)yaşamını idame ettirecek ve daha korunaklı ve "imkanlı" (parayla özelde okuyanla normal devlet okulunda okuyanin bilişsel ya da gelişimsel pek farkı olmaz sadece paralı olan daha iyi ezber yapıp elemeleri geçtikten sonra iş imkanı bulma da daha rahat bi konumda olacaktır ama gene iki çocuğun da yaşamını bir şekilde muhtaç olmadan idame ettireceği yüksek ihtimal)bir hayat sunacağından eğer ki genleri de iyiyse (tipten çok karakter,kendini bilişsel olarak zorladığı şeyler ki türün evrimi ve gelişimi için en gerekli olan şey;tip çünkü kadından geçiyor %80) yanın da bonus gibi bisey gelir ama bazı kadınlar için de gene bu yanilgiyla(para,imkan varsa diğerlerinden bilişsel bile "üstün" olunur)imkânı olan sırf bu imkan için bi tık çekici gelebilir,hem zaten bu yanılgı çoksa ve kaygı da(aç kalırsa kaygısı ki ihtimalleri göz önüne aldığın zaman felaket tellallığı gibi bisey ,aşırı korku,çünkü hayatta herkez için her ihtimal geçerli ve bu yüzyılda savaş ortamın da da değilken kafadan bu önlemi almak uğruna böyle davranılması şu an ki gerçekliğe biraz aykırı)böyle davranır,tabi burada para ve imkânı kendi için kullananları saymadım karşısında ki kişiye hiç bir artı katmayan bir olguysa ve zaten başka da hoşlanılan birşey yoksa (%20 kadar önemi olan tip bile)o kişi karşısındakinden faydalanıyodur zaten fazlası değil,işte burada senin dediğin ons bile anladığım kadarıyla faydalanmadan çok bu dediğim cinsel çekim koşullarını sağlayacak hoşlanmadan kaynaklı ki tabi bu da derece derece ve kişinin kendiyle de alakalı değişir.Batılı kızların rahatlığına ya da cinsel tabuya gelince,şimdi cinsellik ve erojen bölgelerimizdeki evrimimizle geliştirdiğimiz haz en nihayetinde gene türümüzle ve onun geniusunu oluşturmamızla alakalı geliştirdiğimiz birşeyken,verdiği tatmin kullanışlı birşey olmasını sağlamıştır,fakat dişi için toplum yani piyasa çok önemlidir,çünkü herkesin içgüdülerine rağmen bu yeni türeyen mantıklı,herşeyi akla indirgeyen insan modelinin saçma yanılgılarla atıyorum mesela bu bahsettiğim tatminden yola çıkıp asıl emelini önemsemeyip biz de erkek gibiyiz insanız sonuçta sadece baskılanmış diye yapamiyoduk yoksa biz de biliriz yolda orda burda kimseyi umursamadan erkekler gibi önümüze gelenle yatmayı falan demek biraz gerçek dışı olur,bu demek değil ki kızlar biriyle kendini böyle hayal etmiyor ya da tecavüz fantezisi kuruyor da olabilir veya işleri çaktırmadan yürüten ,ama bunu böyle yapsa bile dengeler yaptığını,anca kaçamak olur yaptığı ,yaşam tarzına dönüşmez ,çünkü bütün kadınlar toplumu yani 3.kişileri önemserler hatta zorundadırlar,medeniyet ,toplum dediğin böyle oluşur bu dediğimi de kendileri isteyerek yaparlar(AA bak şunun kızı da iyice şöyle oldu veya bu Ahlaksızlar topluma kötü örnek oluyor(biraz gelişmişse şu mallara bak 5 iq galiba falan diye dalga geçebilir atıyorum erkeklerle tüm herşeyi konuşup onlarla hiçbirşeyi dahi saklamadan sırf erkek gibi davranan biri olsun)falan derler),mesela insan porno izlerken basitçe porno daki insanı kendi yerine koyar ve kafasında bir yanılsama yaratarak kendini elle tatmin ediyoken sanki o an yaşaniyomuş izlenimi verir(verebildiği kadar tabi).++

      Sil
    2. ++işte bu yanılsamaların benzerlerini gerçek hayatta birçok insan yapar.(işte birisi annesine benzeyen kızlardan hoşlanır bir diğeri erkekte para pulu direk cazibe özelliği olarak görür vs vs insanlar çeşit çeşit)ama işin karmaşıklığı bu şeyi temelsiz yapmaz.Cinsel tabu tabi ki olmasın da olmasa bile olacaklar,kadınların genel olarak hoşlanmaya yönelik bu işi yapmasına ya avrupa daki gibi boyfriend girlfriend ilişkisine ya insanların birbirini tanımak ve biraz da o dediğim tatmin duygusunun kullanışlılığından yola çıkarak eğlenmek isteyerek ileride bu ihtimali açık bırakarak(sevgili olma)yaparlar yani bizde ki algı gibi aa bu ihtiyacım geldi du porno izlemek yerine hazır da şöyle olmuşken toplum bunu yapiim daha iyi hem daha gerçekçi..gibi bi bakış açısı yok

      Sil
    3. Mobilden yazdım çok yazım hatası olmuş düzeltilmiyo da,biraz uğraşınca anlaşılıyo ne demek istedigim .o baştaki bahsettiğim şey tecavüz karşısındaki tutumlar.

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  7. Merhaba,
    Düşünceni değiştirmen güzel olmuş, çünlü önceden aşırı negatif yorumlar yazıyordun. Okuyanlara "siz kesinlikle yapamazsınız" tarzı mesajlar gidiyordu.
    Tip hariç saydıgın kriterlere katılıyorum sonucta kişinin pozitif ve özgüvenli oşöası çogu şeyden önemli.
    Ama tip konusunun yine de önemli oldugunu düşünüyorum.
    Yorum yazan kız arkadaşımızım dediği gibi karşılıklı düşünmek gerek bazı konuları(iki cins arasında)...
    Burada çogu erkeğin amacı sex.
    Uzun ilişki ve evlilikte zaten tipin önemli olmadıgını görüyoruz (provider erkekler gğzel kızlarla evleniyor)
    Ben 100 kilo çirkin bir kızla yatmak istemem.
    Kızlar da çirkin bir erkekle yatmak istemezler.
    Kızlar yakısıklı erkekleri daha cekici buluyor ve tercihlerini ondan yana yapıyorlar.
    Güzellik yakısıklılık aşırı önemli.
    Ben erkeklerin senin bahsettiğin mentaliteyle başarı sağlayacağına inanıyorum. Ancak bu kendi seviyelerine göre kızlarla olacaktır. Ve sayısı da bir hayli az olur. Çirkin erkeklerin kız çevresi olabilir ama yataga atmak onlar için epey zor olacaktır..
    Yani kızın bir çıkarı olması lazım. Çirkin fakir erkekleri tercih etmezler.
    Ama buna bağlı olup negatif düşünmek, kızlaro üstün görmek önüne taş koymak fırsatları engellemek anlamına gelir.

    YanıtlaSil
  8. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum.
    Çekinemeden çok fazla kızı denemek, pozitif ve cesaretli, beklentisiz olmak realitedeki pozitifliği yakalamak konusundaki söylediklerin çok önemli.
    Sonucta örnek verirsek bir kızın bosta kaldığı da oluyor uygun dönemi de, kız da elindekileri değerlendirir.
    Zaten diğer bakış açısı(hipergamy cart curt) bize bir faydası yok.
    Sonsuz pozitiflikte bahsettiiin anlayışa sahip biri ise reddedilmesini sikine takmaz.

    YanıtlaSil
  9. Bazı adamlar var tıpsız hakkı bulut varı Ve tonlada kadın var yanında sanırım bahsettıgın parasız rahat adam modelı bu

    YanıtlaSil
Yorum Gönder