SEN YETERLİSİN Ve KADINLAR SENDEN DEĞERLİ DEĞİL

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
11
Erkeklerin %95 kadarı güzel kadınları kendilerinden değerli,özel ve mutlu sanıyorlar. Bu "toplumun dayattığı" bir bakış açısıdır ve erkekler bunu kabul etmeyi pek severler.

Ayrıca erkekler kadınları puanlar ve ona göre davranırlar. Kıza 6 diyorsa önemsemez, az ilgi gösterir, heyecanlanmaz ve endişelenmez ama kız 10 olduğunda kafayı yemeye başlar örnekler;

1.Abiiiiğğğ hatun taş gibi abiiğğğ nasıl tanışıcam
2.Abiğğ hatun çok seksi abi ne dicem
3. Nasıl konuşmalıyım
4.nasıl durdurucam
5. Yanında arkadaşları varsa napıcam
6. İlk cümlem ne olmalı abiğğ çok özel bişey söylemeliyim ağbiiii
7.abi giyimim kötü şuan da olmaz
8. Modumda enerjimde değilim ağbii
9. Abi ya reddederse ben naparım böyle hatun yok piyasada abi taktik ver gözünü yiyim
10. Bu hatun bana bakar mı ağbii
11. Abi açtıktan sonra ne konuşucam ağbii çok özel konuşup etkilemem lazım
12. Abi numarayı nasıl isticem ağbiiii taktik abi kurtar beni

Numarayı aldığını varsayalım

13. Abi ne zaman mesaj atayım
14. Ne mesajı yazayım
15. Gülücük kullanayım mı
16. Az mı gülücük yoksa çok mu
17. Uzun mu yazayım kısa mı
18. Komik mesaj mı atayım yoksa ciddi mi
19. Cevap vermedi ağbii tekrar yazayım mı
20. Ağbi kahve içmeye ne zaman davet edeyim biraz konuşayım mı yoksa hemen mi
21. Ağbbiii kahve yerine viski/şarap falan mı teklif edeyim ağbiii
22. Ağbi saat kaç gibi buluşma ayarlayayım

Neyse buluşma ayarladı varsayalım

23. Abiğğğ kızı hangi mekana götüreyim ağbiiiiii bana klas iyi mekan lazım
24. Ne giyeyim Ağbi
25. Parfüm ne sıkayım
26. Abi buluşmada nasıl oturayım
27. Abi ne zaman dokunayım ağbii
28. Kız şu mekanı beğenir mi
29. Kız bu kıyafetlerimi beğenir mi
30. Kıza ne diyim nasıl eve gideriz

Neyse eve getirdi diyelim

31. Kız evi beğendi mi
32. Ne ikram etsem
33. Hemen odama mı yoksa salona mı götüreyim
34 . Odamı beğendi mi
35. İçecekleri beğendi mi

Neyse seks aşamasına geçelim

36. İyi sikiyor muyum acaba
37. Sikim küçük mü
38. Acaba zevk alıyo mu vs vs


Kaygılar asla bitmez. Kadını memnun etmeye çalışmak ona kendinizi ve imkanlarınızı satmaya çalışmak kadar aptalca fikir yoktur. Bazı erkekler arabasını,parayı,kaslı vücudunu vs  satmaya çalışıyor ama bu "onay arama ve ego tatmini" işe yaramıyor. Kızın güzelliğine aşırı değer vererek kendinizi de o "değer sistemine" dahil edersiniz. Normal bir erkek arkadaşınıza bak şu seksi kızı ayarlayacağım deseniz size gülüp dalga geçer çünkü toplumun dayattığı değer sisteminde o kız tepedeyken siz ortalarda falansınızdır arkadaşınız da bu yüzden inanmaz. Sizde inanmazsınız kendinize ve bu böyle devam eder. Şansınızı doğru şekilde değerlendiremezsiniz ve inançlarınız doğrulanır.

Halbu ki sen sen olduğun içim yeterlisindir araya bişeyleri sokmana gerek yok. O yüzden teknik taktik vs tarzı araya bişey sokan düşünceler işe yaramıyor adam kendine inanmıyor. Kendine inanmadan da iletişime geçmez işlevsiz boşa zaman kaybı.

Ayrıca çoğu erkek için güzellik bir yeterlilik koşuludur ama benim için yetmez çünkü enerjisi davranışları da fazlasıyla önemlidir. Eğer standartlarınız yoksa zaten kadın hiç bişey yapmadan sizinle olabiliyor demektir. Belki de bunu tüm kızlara yapıyorsunuz kendinizi tüm kızlara satıyorsunuz ve "UMUT EDİYORSUNUZ" birisi beğenir de onunla seks yaparım diye. Basit varsayımlar bile istenmeyen negatif sonuçlara neden oluyor o yüzden kendinizi sevmeyi,değer vermeyi doğru yoldan öğrenmeli kendinizle mutlu olmalı ve sonra insanlarla iletişime geçmelisiniz. Enerjinizi insanlar hissedicek çünkü bu içten gelen sarsılmaz bir özgüvenden beslenicek.

O yüzden sakin, kendine güvenen ve pozitif enerjili bir erkek olmalısınız.

Yorum Gönder

11Yorumlar

  1. Eski yazıları neden sildiniz, onları tekrar yayınlayacak mısınız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski yazılar bir çok negatiflik ve yanlışlar içeriyordu. Her zaman başka noktalara dayanarak yazılarımı şekillendirdim ancak şimdi kendi felsefi sistemimden yola çıkarak pozitif yazılar yazıyorum.

      Sil
  2. Kadınlarla erkekler aynı değerdedir zaten
    Ama özellikle turk medyasında kadınlar melek ilah tanrıça gibi söylemlerle şişirilmesinin yanına sizinde anneniz kadın vs gibi akla ziyan birdunya saçma şeyler var

    Taktiklere gelirsek onun sebebi malum birileri para kazansın diye uydurulmuş şeyler.Hiçbir taktik teknik işe yaramaz.Aslında bir işe yarar birilerine para kazandırmaya :)

    YanıtlaSil
  3. Diğer yazılar negatiflik içerse de bazı gerçekleri içeriyordu romeo moody

    YanıtlaSil
  4. Paramızı nerelere harcamalıyız
    Bunun ile ilgili bir yazı paylaşabilirmisiniz
    Gerçi ucu açık bir konu ama

    YanıtlaSil
  5. Daha önceki yanlış algın sanırsam şu an;herkez insan olduğu için eşittir,erkek te kadında her kim olursa olsun eşittire dönmüş,tamam daha önceden yazdığın şeyler(para,mal,mülk,yakışıklılık vs.)kendi başına bi işe yaramayan.İçsel özgüvenin(kendine güvenme durumun)varsa yanında ek şeylerdi,peki atıyorum karşı cinsi değilde bir topluluğu etkilemeye çalıştığını düşün,bi yerde konuşmacısın,ama sahne korkun var,pratiğin hiç olmamış ve sen gayet gerginsin,bu gayet doğaldır,tabi ki bu kaldığın durumdan seni taktığın 10000 tl'lik rolex saat seni kurtaramaz,sana faydası olmaz,ama eğer ki bilişsel olarak bu olayın neden böyle cereyan ettiğinin farkındaysan(diğer insanlar da da aynı tecrübe sayısındakiler için benzer durumlar oluşacaktır gibi.)bu olayı garipseyip kendini aşağı görmezsin,eğer ki bi de ne olacaksa olsun kafasında bodoslama isen gerginliğin de azalacaktır fakat bu yeteneğine yatırım yapman ,bunu pratiklemen senin seyirciyi daha çok etkikemende kendinde oluşturduğun skill haline gelecektir,tabi bunu yalmadaki motivasyonun karşı cinsi etkilemekse çok poser ve yapay,verimsiz olucaktır,ama eğer ki amacın izleyiciyi etkilemeyi istemekse ve bu konuda da tutkun varsa bu sana +skill point etkileyecektir.Al sana işte hoşlanılma durumunu etkileyen side efect,ama dersen ki ben bunu sadece yaparken sadece en fazla gerginliği mi üzerimden alabilecek olan zihnimde benim ondan farkım yok,o(dişi) doğal seleksiyon da seçici değil ve ben kendi kafamda neyi nasıl düşünüyorsam o öyle cereyan edecektir düşüncesi hem tutkuyu yok eder hem bi çeşit kafayı kuma gömme gibi,tamam tam olarak kuma gömme değilde hani eskiden kadın programlarına çıkan kadın yogacılar falan olurdu,insanlara pozitif kalmaları için zorla gülme rutinleri uygulatırlardı,nasıl düşünürsen öyle olur gibisinden,program deli hastanesine dönerdi aynen o şekil senin yöntem de.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten muazzam Romeo, Hipergamiyi silip atmış olmak. Düşününce de bir noktadan haklısın zira bilimde yanlışlama metodu en isabetli doğruları tartışmasız veren bir metottur. Felsefen gerçekten çok etkileyici basit pratik eyvallah ama şöyle bir soru yönelticeğim sana toplum baskısından tamamıyla sıyrılmak mümkün müdür? Ben pek mümkün gözüyle bakmıyorum. Bu sebepten dolayı taş gibi hatunu görünce ister istemez kaygı başlıyor, peki bunu nasıl aşabiliriz ''en kısa sürede'' Cevap olabildiğince çok hatuna yazmak olacak biliyorum ama yine de bunları yapınca taş gibi hatunlar karşısında çok rahat ve kendim olabilecek miyim? Yoksa bu olay daha çok kızla ilişkiler kurduğunda mı gerçekleşecek?

    YanıtlaSil
  7. Kadınları neden yuceltiyorsunuz pek anlamıyorum lakin ne kadar guzel olursa olsun hepside kusurludur.Zaten insanoğlu mukemmel bir varlık değildir
    Yaratılışı gereği kusurlu bir varlıktır
    Beyninizde kadını yuceltmek bir hastaıktan başka birşey değildir
    Ustelik dunyada sadece 3-5 guzel kadın varmış gibi anlam yuklemenizde gereksiz.Öte yandan kadın ne kadar guzel olursa olsun aslında heyecanlanacak hiçbir durum yoktur.Bunlar tamamen beyinsel olaylar.
    Aslında hiçbir kadın mukemmel değil zaten olamazda.
    Bu yuzden yuceltmeyin beğendiğiniz kızlarla gidin konuşun sanki o olmazsa ölecek modlara girmeyin.Ne vakitki bu kadın elde ederim olaylarına girerseniz batarsınız.Çünkü artık kadın sizden ustun oldu iş bitti geçmiş olsun.Olan olur olmayan olmaz modunda olun.Takıntıya hiç gerek yok
    Geri zekalı olmadığınız surece(ki zaten herkesin zekası var)mutlaka 1 veya isteğinize göre pekçok kadınla olursunuz.Butun mesele kadınları yuceltmmek ve ben istediğim kadını tavlarım falan filan gibi garip zihniyetlere girmemek.hepsi bu.o kadar uzun duşunulecek aman aman olaylar değil bunlar

    YanıtlaSil
  8. Eski yazılarınızı da okumak isteriz.

    YanıtlaSil
  9. Kendini geliştirmen ve gerekirse egonu da karşına alarak yanlışlarını dürüstçe düzeltmeye çalışman güzel. Ama yetersiz ve eksik. Bir gün bloğa giriyoruz ve yazıların çoğu yok, JX Bey bir anda uzun zamandır söylediği şeylerin üstünü çizivermiş ve yepyeni bir rota çizmiş. "Kandırıldık" deyip tüm Red Pill'i çöpe atman pek hoş değil. En azından bize 1-2 uzun yazı yazıp geçirdiğin fikirsel değişimleri açıklamalıydın. Yazıları da silmekten ziyade, "şu an geçersiz" gibi bir klasör oluşturup oraya alabilirdin. Çünkü bu şekilde yaptığın ağır bir trolleme. Sen "Red Pill" de de, ondan sonra "Yok arkadaşlar yanlış onlar eğer yeterince kendine güvenirseniz efendi de olsanız kız atarsınız yatağa eheheee" de. Oldu mu, olmadı.

    Best regards, arigato yo!

    YanıtlaSil
  10. Güzel kadın dan güzeli silin kafanızdan . Sadece Kadın deyin. Başına gúzel koymakla zaten kendini çirkin onu ústün yapmış oluyorsun. Kimse gúzel değil amk bu dünyada. Herkesin iki bacağı iki göt yanağı var . Birinin kıçı büyük birinin ki incecik bu digerini digerinden güzel yapmaz. Güzel yapan senin beyninin içinden geçenler.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder