Kendini Satmaktan Vazgeç

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
7
Erkeklerin %90 kadarının yaptığı en büyük hata!.

Erkekler de son zamanlarda gözüme açık ara batan ve beni sinirlendiren ancak daha önceden kendiminde fazlasıyla yaptığım bir hata.

Erkekler doğal olarak kızların ilgisini çekmeye çalışır ancak bu işe yaramayan bir stratejidir. İşe yaramaz çünkü erkek kadının değerini tepeye koymuş ve kendisini kıza etkili şekilde satmaya çalışıyor. Bu inanç kökenini derin bir özgüvensizlikten ve kaygıdan alıyor. Yani adam hem güzel kızı istiyor hem de etrafına hava atmak istiyor kızla ancak problem kıza karşı ne yapacağı konusunda sıkıntıya düşmesi. Çok iyi biliyor ki güzel kızla tanışmak zor ve güzel kız sayısı da aşırı az bu da erkeği bir çeşit yokluk mentalitesine götürüyor. Yokluk mentalitesi insanlarda tiksinti uyandırır ve psikolojik bir problemdir.

Kıza fazlasıyla detaylı şekilde yazar. En basiti erkeklerin internetten kıza yürürken edebiyat kasmaları. Öyle iğrenç ve öylesine "seni etkilemeye çalışıyorum" "ben zekiyim" tarzı oluyor ki kusmamak elde değil😂

Bir diğeri ise ortamda erkeklerin kendini öve öve kıza anlatması. Her şeyi kıza anlatıyor çünkü onay ve ilgi arıyor. Yaptığı her şeyi her detayı kıza anlatıyor ki bak ben farklı ve değerli bir erkeğim diye. Hayatı iyi olan adamların da sık sık düştüğü bir hata bu.

Bu düşüncenin temelinde "kızın ilgisini çekmek için çok az zaman var hemen etkilemeliyim" algısı yatıyor ve adam da kendini hızlıca satmaya başlıyor ben böyleyim ben şöyleyim ben şuraya gittim vs vs vs.

Ancak bu fırsat değerlendirme inancı pekte sağlıklı değil erkek kızı hiç değerlendirmeden ona kendisini defolu mal gibi kakalamaya çalışıyor. Sonra da o kadar zoru denedim niye olmadı diye üzülüyor. Çok kızla konuşup kız bulamayanların temel hatası bu kızı etkilemeye kendini satarak ve onay arayarak çalışmak. Mesela adam vücut geliştirmiş ve kıza bunu 58373637 kez söylüyor 😂 sonra üzgün kaslı modunda yaşıyor. Vücudun iyiyse onaya ihtiyacın yok demektir ama adam kızın beğenmesi için götünü yırtıyor sonuç ise hüsran. Eğer kaslarını görünürde bile tutmasaydı bu daha büyük avantaj zaten bildiğin şeyin onaylanmasını istemezsin.

Satma stratejisinin en büyük hatası : UMUT ETMEK

Kızın sizi beğeneceğini ve size vereceğini umut etmek kadar zavallıca bir hareket olamaz. Bu adamlar kıza en iyi silahlarıyla saldırıp bunun işe yaramasını umarlar ki kız versin.

Kıza sürekli farklı taktik tekniklerle cümlelerle vs yaklaşır yazarlar ve içten içe kaygıları vardır; YA İŞE YARAMAZSA?

Bunun en büyük örneği mesajlaşma ve buluşmada olur erkek o kadar çok sonuca odaklıdır ki beklenti maksimum seviyeye gelir hata yapmaktan korkar. Ulan o kadar yaklaştım işi bok etmeyeyim stresi adamı yer bitirir.

Adamımız kızın "SOĞUMASINDAN" ölesiye korkar ve %99.99 kız soğur bir hareketten dolayı. Hasiktir kıza böyle demeseydim/yapmasaydım diye kendine kızıp durur.

Açıkçası bu kendini satma stratejisi Pua ve kadınlarla ilgili her komitenin %99 kadarının en büyük hatası. Hatta türkiyede tavsiye verenlerin söylediklerinin neden işe yaramadığının kanıtı bu yazıdır. Türkiyede bu konuda yazanların %100 kadarı size "kendinizi hatuna nasıl satarsınız" tavsiye ve taktiklerini veriyor asla da işe yaramıyor.

Ayrıca erkekler sıradan olunduğunda kadınların kendilerini beğenmeyeceğine inanırlar illa süper bir hayatlarının olması gerektiğine inanmışlardır ama bu hatalı. Gösteriş odaklı kendini satma odaklı olaylar bir boka yaramaz. Yani normal bir adam olman yeterli süper güçlere ve aşırı ekstralara ihtiyacın yok. Süper star hayatına inanmak "ilgi ve onay ihtiyacının en yüksek haliyle" ilgili.

Adam malzemesini(oyununu) dizayn ediyor ve kızlara yazmaya başlıyor ancak burada malzemenin işe yaramasını umut ediyor büyük beklentiler içerisinde. Kızın ilgisini bir çekebilsem diye oyununu sürekli şekillendiriyor. Bir güzel dişi mi var ortamda hemen etkilemeye çalışıyor diğerlerinden farklı olduğuna inanarak😂
Biraz cool ve kendinden %100 emin olamıyor.

Benim oyunum ilk başladığımda acayip süslü ve şekilciydi😂. Giyimde takılar renklilik vs muhabbet sürekli normalin dışında çünkü kızlarla etkileyici ne konuşuluru arıyorum😂. Normal konuşmanın aptalca hatta hatalı sıkıcı olduğuna %100 inanıyordum. Kızın ilgisini çekmek için çabalamak gerektiğine seçen tarafın o olduğuna inanıyordum ancak bu işe yaramıyor.

-Beklenti aşırı stresi getiriyor
-Kadın onaylamadığında eksiklik ve hata hissediyorsun
-Gerçekten eğlenemiyorsun

Kız tavlamaya o kadar odaklı olunca zaten erkek onu da başaramıyor. Yani ilişkilerin bu yüzden bilimi yapılması imkansız bu bir sanat. Kadınlar o kadar garip duygusal davranıyor ki beklentileriniz çöküyor. Bu ise duygusal ve inanç olarak kendinizi değersiz hissettiriyor. Bakıyorsunuz başkası kızlarla sen değilsin ve kendini suçlamalar öz saygının yerin dibini görmesiii.....

Ben kızlarla açıkçası aşırı basit konuşuyorum. Mesajlarım troll tipte mesajlar. İnternetten tanışıyorsam komik(gerçekten komik) ve Eğlenceli mesajlar atıyorum.  Temel inancım ise kızın onaylayıp onaylamamasının umrumda olması. Kız tavlamaya çalışırken sonuçtan bağımsızım. Bu paradoks ancak aşırı rahatlatıcı bir yol. Sonuç için stres olmadığından daha rahat ve eğlenceliyim beklenti sıfır aksiyon çok.

Yüzyüze tanışırken ise açılışım ; merhaba.
O kadar işe yarıyor ki 2 günde 3 instant date ve bir sürü numara aldım.

Konuştuğum konular sıradan konular ve sevdiğim şeyler. Kızın ilgisini çekmek için konuşmuyorum zaten umrumda değil. Kız  rakı severim dediğinde ben aa bende severim ne güzel demiyorum çünkü rakı sevmem ben viski içerim. Ya da bunun benzeri şeyler işte.

benim oyunum ; Oyunum yok.

Oyunum hiç oyuna benzemiyor acayio doğal ve spontane gelişiyor. Tamamen sosyal momentumumla alakalı. Gerçekten inandığım ve düşündüğüm şeyleri söylüyorum. Kendi değerimin farkındayım ve olayım şu ; Merhaba ben xxx sen kimsin? Hikayeni anlat!.

Ayrıca her şey o kadar doğal ve basitçe eğlenceli ki kadınlar bunu güzel karşılıyor. Garip sikik kız tavlamaya çalışan adam modundan cool kendinden emin eğlenceli adam moduna terfi ettim uzun zamandır.
Kafam da rahat zaten kız tavlamaya aşırı çabaladığında olmuyor sürekli kendini satmaya çalışan standartları olmayan abaza muhtaç ezik oluyorsun. Kendini iyi zanneden tiplerinde çoğu böyle. En iyi halleriyle kızlara kendilerini satıp diğerlerine bak hatun beni seçti sen 31 çek demeyi arzuluyorlar 😂

Kendine %100 güvendiğinde ve pozitif kaldığında o enerjin her şeyi belirliyor gerisi önemsiz.

Artık kızlar neyi seviyor? Neyi çekici buluyor? Nasıl davranmalıyım? Alfa mı olmalıyım? Nasıl giyinmeliyim? Ne konuşucam? Ne yazıcam? Sorularını siktir et kendi standartlarını belirle.

Güzelliği dışında ne var? Zeki mi? Anlayışlı mı? Neşeli ve enerjik mi? Eğer aptal ve sıkıcıyla götüne bir tekme vur.

Bir sonraki yazılarım da onay ihtiyacı ve ego vs öz saygı konularını işleyeceğim.

Yorum Gönder

7Yorumlar

  1. Pua akımı denen şey zaten para kazanma amaçlı bir sistem
    Un yapmış olanları bu şekilde erkeklerin paralarını çekiyorlar
    Aslında onlarında bir sistemi falan yok daha doğrusu tamamen uydurulmuş
    Onlarında yaptığı rastgele kızlara gitmekten ibaret ama erkeklere birtakım malzemeler vermeleri gerekiyorki kandırabilsinler.Bu oltaya elbette duşuluyor
    Ve sanılıyorki doğru sistemi öğrenirse herşey gulluk gulistanlık olacak

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum dostum.

    YanıtlaSil
  3. Dostum bir süredir takip ediyorum seni ama yazdıklarının 10da 9unu okumuşumdur. Şu değişim sadece ozguven cesaret ve pozitiflikle erkeğin mutlu ve 'erkek' olup sacma taktikler ve yapmacikliklarla ugrasmamasi... sanirim aradigim bakis acisi buydu. Yaklasik 1senedir bu pua, the game, redpill, tcma, buraya gel csk, alpha male türevi yazilari felsefeleri ogretileri okumaktan baska bir sey dusunemez oldum.

    Yazacaklarini buyuk bir hevesle bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. Başta şunu söyliyim,daha önce ki tüm bildiklerini bir kenara atıp değişimi seçmiş olman büyük cesaret ve özveri tebrik ederim,yalnız daha önce de yazdım özgüven için bilişsel farkındalık(frame)'ın önemli olduğunu fakat bunu sağlamanın tek yolunun; kendi kafamda nasıl düşünüyorsam o dur dan ziyade(atıyorum çok seksi ve zeki bir kızın diğer kızlardan farkı olmadığı veya benim o kız karşısın da kendimi bişeyler yapma isteğin de bulmamam gerektiği diğer çirkin kızdaki gibi)ben muhtacım ama nabiyim ölüyim mi bunun için yada bişeyler yapıp muhtaç,ihtiyaçkar gibi davranmak zorunda miyim,neyse ne bunun eğer ki ölücek ölsem hiçbir değeri olmazdı o yüzden de sikimde değil frame'in de olması lazım,bu da erkeksi onurun özetidir zaten ve her korku da ölümle alakalıdır(türünün devam etmeyeceği korkusu da buna girer).Cesaret te gene özet olarak buna karşı gelebilmektir kabaca.işte sırf bu fıtrat yüzünden yaşama itkisinden çok güç itkisidir aslolan.

    YanıtlaSil
  5. kazanmak için oyna felsefesi hariç diğer yazdıklarınız yerinde
    ama kazanmak için oyna derken her istediğimi alırım mentalitesinden bahsediyorsanız bu yanlıştır.Ama kazanmak için oyna derken kaybettiklerini önemseme kazandıklarınıza bakın tarzı birşeyse farklı.ama kazanmak veya kaybetmemek için oynamak aslında aynı şeyler gibide geliyor.Birinde kaybetmemek için çabalayıp kontradan bir golle maçı kazanayım havası varken diğerindede hucum edip goller atayım mentalitesi gibi birşey.Bu tarz duşunceler yine sonuçta kızı ustun konuma getirmekle biter.her istediğimiz kız bizimle olmaz olamaz böyle bir dunya yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen zaten bu da(kazanma mentalitesi denilen)herşey kafada biterci kişisel gelişim ya da motivasyon kitaplarına,konuşmalarına denk geliyor.

      Sil
  6. Mentaliten şahane olmuş. Görünüşün kadınlar üzerine olan etkisiyle ilgili yazının yorumlarında ufak bir tartışma yaşamıştık seninle. Ben joker örneğini filan vermiştim, hatırlarsın �� Gerçekten düşünce yapın çok güzel olmuş.Mekanik fikirlerden kopmuşsun.Bu kadar kısa zaman içinde böyle bir başkalaşım geçirmek.. İşte bu zeka işi. Yeni yazıları bekliyorum :)

    YanıtlaSil
Yorum Gönder