Aşk ve Seks Oyunun da Kadınları YENEMEZSİNİZ

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
9
Yıllar boyunca kadınları aşk ve seks oyunun da alt edecek teknik,taktik ve strateleri araştırdım, öğrendim ve uyguladım. Her türlü manipülatif teknikten çok ince düşünülmüş oyunlara kadar... fallardan tutun en erkeksi davranışlara kadar hepsini tek tek test ettim sahada.

Yıllar geçtikçe kadınları alt edemediğimi fark ettim o günden beri mentalitem fazlasıyla değişmiştir. Oyun serüveni çoğu zaman kadınlarla güzel zaman geçirdiğiniz bir şeyden çok size acı veren ve acıya alıştıran bir serüven. Oyunda iyi olmak bu yüzden yıllar alıyor darbeler yiyerek beklentileriniz başınıza yıkılarak ağlayacak noktalara yüzlerce defa gelerek öğreniyorsunuz. Siz kadınları sikme amacıyla yola çıkıyorsunuz ama kadınlar egonuzu,duygularınızı sikip atıyor sizi şiddetli psikolojik acılarla baş başa bırakıyorlar...

Geçen zaman içerisinde bir çok durumun çözümü olmadığını fark ettim. Oyunun acımasız ve karanlık yanı buydu. Bazı kadınları kaybedince geri gelmiyorlardı ah o aptalca hatalar bir hata her şeyi bitiriyordu... kadın gittiğinde gelmesi için yapılacak hiç bir şey kalmıyordu...

Her şey kadının isteğine ve onayına kalıyor bu oyunda. O yüzden ilişkilerde başarı amacıyla yola çıkarsanız mahvolur gidersiniz duygularınız ve hayalleriniz alt üst olur. Buradan öğrenilmesi gereken hayati dersler var.

Benim için en büyük farkındalık zaten kazanamayacağım bir oyunu oynadığımı fark etmem olmuştur. Kadınlarla bişey yaşamak ve seks yapmak kazanmak anlamına gelmiyor. Burada derin bir anlamsızlık çukuru var. O yüzden uzun zamandır kadınlardan çok kendimle ilgiliyim. Oyunu kadınlara değil kendime oynuyorum kendime fazlasıyla dürüstüm...

Erkek ancak kendi misyonları,amaçları ve kendisi için en iyisini istediğinde kazanabilir. Erkek "HAYAT OYUNUNDA" kazanabilir ki burada kadınlar kazanamıyor. Geçen zaman kadınları tüketiyor. Kadınlar ışıl ışıl parlayan mum gibi ama yandıkça parladıkça tükeniyorlar...

Erkekler ise yolunu şaşırmış ne yapacağını bilmeyen ıssız kimseler. Acılara maruz kala kala erkek olmayı öğreniyorlar. Kendi içerisinde savaşarak kendi sınırlarını zorlayarak. Acıya alışarak zamanla güçlenerek zamanla ve zamanla..

Kadınları aşk ve seks oyununda alt edemeyeceğimi anladığımdan beri kendi hayatıma odaklıyım. Kendim için en lezzetli en güzel yemekleri yapıyorum. Kendimi sevdiğim için iyi giyiniyorum. En sevdiğim parfümü sıkıyorum. Kıyafetlerimi temiz ve ütülü tutuyorum. Kendim için en güzel müzikleri seçiyorum. Kendi keyfime paramo harcıyorum. Kendimi seviyorum ve çevremde ki insanları özellikle dostlarımı mutlu etmek istiyorum. Onlardan bişey beklemiyorum sadece güzel zaman geçirmenin dışında. Etrafıma pozitif duygular veriyorum hiç bir geri dönüş beklemeden...

Kadınlardan ise beklentim yok çok uzun zamandır. Onlardan hiç bişey istediğim yok. Çok kadınla tanışıyorum ve bazılarının gidişini bazılarının ise zamanla gidişini görüyorum. Kalanlarla ise güzel zaman geçiriyorum ve olanlar oluyor. Ancak öğrendiğim en önemli şey ise kadınlara güvenmediğimdir. O yüzden asla bir kadınla görüşmem beni yüz üstü bırakabilir. Çok fazla kadınla görüşürüm ve uygun olanla yoluma devam ederim. Psikolojik olarak bollukta olmazsam kadın bana acı kaynağı haline geliyor tüm beklentilerim tepeme çöküyor...

Kadınlardan duygusal beklentiler içerisine girdiğim çok olmuştur. Bazı kadınları hayatımda daha çok istemişimdir ama sanki bunu onlar çok hızlı hissedip uzaklaşıyor. Bu oyunun sert gerçeği işte. O yüzden akıllandım ve çok fazla kadından oluşan bir rehberim var... tek güvendiğim şey yeni kadın bulabileceğime olan sonsuz inancım ve güvenim sonuç olarak buluyorum da :)

Kadınlar ilginç ve garipler onları anlamaya çalışmıyorum açıkçası üzerlerine pek düşünmüyorum da. Ne istediklerini anlamak mümkün değil. Herşey iyi giderken mükemmelken vazgeçebiliyorlar. Fazla hızlı veya yavaş olduğunda da...
Bunu anlamaya çalışan adam kafayı yer. Zaten erkeklerin çoğu kadınlardan beklentileri yüzünden acı çekiyor. Kadınlarla başarı umutsuz proje, ölü doğmuş bebek gibi. Kadınlarla başarı elde edemezsiniz bu sadece ilizyondan başka bişey değil.

Kadınları hayatınızın merkezine koymayın ve onlardan büyük beklentiler içerisine girmeyin. Önemli ve değerli olan tek şey sizsiniz. Sizin yetenekleriniz sizin mutluluğunuz ve sizin misyonlarınız.

Dans öğrenmeye,yemek yapmaya, giyinmeye,sanata,müziğe vs ilgi gösterin sürekli gelişimi sağlayın asla durmayın. Kendinizi çok severseniz ancak kendiniz içim hayatı yaşanılabilir kılabilirsiniz.

O yüzden kadınlarla ilgili garip depresif soruları bana sormayın çünkü cevaplarını bende bilmiyorum. Eskiden bir kız beni beğenmediğinde terk eder sanıyordum şimdi fazla beğendiğinde de terk ediyor 😂
O yüzden kasmıyorum zorlamıyorum yoluma yenisine bakıyorum. Bu oyunu kazanamam sadece eğlenmeye odaklıyım. Bişeylerin olup olmaması çok önemli değil öyle beklentilerim yok. Eğleniyorsam ve kız ilginçse bişeyler oluyor illa ki.

Erkek egonuzu bu yüzden sıfırlamalısınız. Çevresine pozitif duygular saçan, kendisini hayatı seven hayvanları seven gelişmek değişmek isteyen. Kendisi ,ailesi ve dostları için en iyisini isteyen bir erkek olun.
Kadınların onayını arayan onları tavlamaya etkilemeye ve sikmeye çalışan garip garip davranan tiplerden olmayın. Bu hayat sizin kendinize bu kötülüğü yapmayın sizin yolculuğunuz bu kendiniz için eğlenceli hale getirin. Kadınlar için değişmeyin kadınlar için giyinmeyin kadınlar için hiç bişey yapmayın. Önemli olan sizsiniz sizzzz. Daha kaç kere söylemem gerek bunu derinden anlamanız için. Kadınlar geliyor ve gidiyor ama kahramanlar kalıcı oluyor.

Kendi hayat oyununuzu yenmeye sizi mutlu eden şeylere odaklanmaya bakın. Siz zaten %100 tamamlanmışsınız dışarıdan ilgiye onaya sevgiye ihtiyacınız yok. Kimseden bişey istemiyorsunuz ve sadece çevrenize pozitif duygular veren adamsınız. İltifat eden gülümseyen ve enerjisi iyi olan adamsınız. Dışarıdan bişeye ihtiyacınız yok içinizde ki fazla olan şeyleri insanlara dağıtıyorsunuz. Siz pozitif duyguların Robin Hood'u olmalısınız.

Dostlarım kendinizi sevin üzmeyin boşu boşuna, kadınlarla başarı diye bişey yok. Hayatta başarı diye bişey var. Bu sizin yolculuğunuz ve hepiniz farklı yollardasınız. Tek ortak noktamızda bitmeyen bir yolda olmamızın farkında olmamız. Bundan sonra kendiniz için en iyi şeyleri yapın.

Kadınlar hayat oyunuyla başa çıkamıyorlar. Fazlasıyla hassas ve reaktifler çevreden gelen tüm uyaranlardan etkileniyorlar. Narin bedenleri stresi ve ilgisizliği kaldıramıyorlar. Kadınlar bir erkeğin sahip olduğu seviyede özgüvene ve özsaygıya sahip olamıyorlar. Çevreden ve insanların tepkilerinden kopamıyorlar. Bu onları hayat oyununun doğal kaybedenleri haline getiriyorlar. Erkekler ise aşk oyununun doğal kaybedenleri tüm her şey kadının isteğine kalıyor istemiyorsa yapacağınız hiç bişey kalmıyor. Bir kadın sizi istemediğinde elinizde bir güç kalmıyor sadece çekip gidiyorsunuz. Özellikle duygusal olarak bişey hissediyorsanız kadına karşı hatta delicesine aşıksanız ve kadın sizi istemiyorsa bişey yapamazsınız. Yalvarsanız da her şeyi yapsanızda olmaz. O yüzden başka kadınlara gitmeniz gerekiyor. Pozitif özgüvenli ve cesaretli olarak. Bunları ise hayat oyununda kazanarak başarabilirsiniz. Hayatla baş ederek kendinizin sınırlarını zorlayarak acıya alışarak hatta gülmeye başlayarak başarabilirsiniz. Tecrübe en iyi öğretmendir ancak en acımasızıdır da. Erkek tecrübelendikçe anlıyor. Bu her şey de böyle. Sizin oyun alanınız kendiniz ve kendiniz için istedikleriniz. Parayı kendiniz için istemelisiniz ve onu kendiniz,aileniz ve sevdikleriniz için kullanmalısınız.

Erkek için mutluluk dışarıdan gelen bişey hiç olmadı ve olmayacak. Mutluluk sizin içinizde ve sadece onu içinizde zorluklara rağmen üretebiliyorsanız mutlu bir erkeksiniz demektir. Mutluluğu ıslak deliklerde, boyalı kağıtlarda ve boynunuza takılan kumaştan Kemer'de bulamazsınız.  Ya sahipsinizdir ya farkında değilsinizdir. Ya duygularınız sizin tarafınızdadır ya da sizi yok eden tarafta...

Erkek olarak en derinden anlamanız gereken şeyler bunlar. Zamanla daha detaylı anlayacak tecrübe edecek ve kendinize güleceksiniz. Daha hırslı pozitif ve neşeli bir adam olacaksınız. Başkalarına yardım eden ve bişey beklemeyen türden...
Kendi kendinizin kahramanı olacaksınız ve kendi kendinizi tebrik etmeyi sevmeyi öğreneceksiniz.

Kadınlar ise hayatınızda güzel anılar biriktirmeniz gereken insanlar. Bazılarını biraz tanıyacak, bazılarını öpecek, bazılarıyla sevişecek ve bazılarıyla seks yapacaksınız. Bazıları sizi üzecek bazılarını da siz. Bazıları sizi mahvedicek bazılarını da siz. Önemli olan nefret etmemek ve gülümseyip geçmek. Yeni kadın bulacağınıza olan inancınızı korumak. Bu sizin psikolojiniz için bir altın değerinde yoksa hayatınız mahvolur.

Ancak maceranın ana kahramanı sizsiniz gerisi bu hikayede ufak parçalar farklı zamanda farklı rollerde olan. Kendi hikayeni yapmadıkların için pişman olmamak için düzenlemeye ne dersin sevgili dostum?

Yorum Gönder

9Yorumlar

  1. Bakın millet adam bu yeni felsefeye geçtikten beri hep ideal olanı anlatıyor ama nasıl olabileceğini ve ne kadar süreceğini nereden başlaman gerektiğine çok ufak nüanslarla dokunuyor. Bunun temel sebebi bunları okuyarak değil yaşayarak öğrenebilecek olmanızdan kaynaklanıyor. O yüzden hayat dışarı da çıkın ve bol bol tecrübe kazanın. Enfes yazın için de teşekkürler Romeo

    YanıtlaSil
  2. Birisine baklava nasıl bişeydir diye anlatmak yerine ağzına bi baklava at zaten anlar üstteki yoruma katılıyorum fakat bişeyleri yaparken neyi niçin yapmamız gerek onu bi kavramalıyız, ki aslında bu herkezin bildiği birşey fakat algılayamadığı..öncelikle bilinmesi gereken kurallar; 1:Evren yasalarla yönetilir.
    2:Erkek sahip kadın ait olmak ister evrimsel yasa.Bunlar kavrandıktan sonra yanılgılara bakmak lazım...
    1:Bu yasa evrim geçirip başka bi forma dönüşmediğimiz takdirde değişmiyecek, bu kavranmalı iyice. Göreli olarak ne kadar acımasız gibi görünebilse deki bence değil.
    2:Kadınlara ''sahip'' olmak ya da onların ait olmak isteyeceği kişi olmak için önce kadının bunu kendi isteğiyle istediği bir formda olmak gerek yani zorbalık ya da hitlerin yaptığı bi bakıma baştan pes etme.
    3:Böyle biri olabilmek için ne yapılması gerektiğini ya hissedeceksin ya bi çeşit hayat sana öğreticek(bulunduğun ortam ya da hayata bakış açın da etkili tabi bu noktada).
    4:Bir şeyi istemek için arzulamak lazım ama zaten asıl problem arzu fişeğinin çabuk sönebilmesi dolayısıyla insan için olmazsa ne yaparım,harekete geçmeliyim,olsun istiyorum çok denilen bi şeyin ya olsa iyi olur da işte ye dönmesi arzulama seviyesiyle alakalı ki burayı okuyanlardaki problemin harekete geçiyorum ama yöntem bilmiyorumla alakalı olmadığı bariz.
    5:Ve gene birşeyi devamlı arzulamak için arzulanandan çok arzulama duygusunu sevmek gerek ve bu da kafada kendini aşma olgusunun oturmasına bağlı.
    6:Bu kendini aşma da ödev mantığından çok kendine yediremeyip bişeyleri kendini hiçbir kutu içine sokmamaya varacak kadar sürekli ''sıkıcı'' olmadığın bir ruh haline ister istemez sokacaktır seni ki illa bu da büyük büyük eylemler gerektirmez,bi hal tavırla bile sezinlenir.
    7:Zaten buraya yorum yazıp taktik isteyen adam üstte yazdığım tavırda olacağından asıl merak ettiği soru ulan bazı tipler nası sanki doğuştan genetiğine işlenmiş gibi kızlar karşısında rahat ve bocalamadan hep ne istenildiğini anlıyo ve arzulanıyo yani bi anlamda kadın ruhundan bu kadar anlayabiliyo?Halbuki(atıyorum)saç maç karı gibi,gitar mitar çalıyo ulan para,statü gösteriyo bende yok ondan mı acaba ya da kadınların duygusal taraflarına sesleniyo bunlarda buga giriyo yöntem bu mudur falan diye düşünüyo?Yani onun bilipte benim bilmediğim ne var diyo harekete geçmeyi kafasında kararlamadan önce.kavranılması gereken duygusal zekayla kavranmalı ki bu da işin hiç mantığı yokmuş gibi hissettiriyo ama herşeyde bi mantık vardır yalnızca bazı şeyler köşeli bazıları yuvarlak olur.

    YanıtlaSil
  3. Dostum sigara ve alkol tüketimi hakkında ne düşünüyorsun ?

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası keyif alan tüketebilir ancak fazlasıyla pahalılar. Ben 3 yıldır sigara içmiyorum ve alkolde ortama bağlı içiyorum.

    Psikolojik olarak bağımlı olmak ise biraz sıkıntılı. Amele gibi içmeye de gerek yok keyif amaçlı arada bir içilmesi bana göre en mantıklısı.

    YanıtlaSil
  5. üstat 2016 arşivlerini neden sildin? veya sildin mi gizlemişte olabilirsin sebebini öğrenebilir miyim? sonra okumak üzere favorilere eklediğim bir çok linke ulaşılamıyor da.

    YanıtlaSil
  6. 4-5 senedir düzenli her gün alkol ve sigara tüketiyorum. Hayata daha pragmatist bakmaya başladıktan sonra kendime itiraf edemediğim gerçekle karşılaştım. İkisinede psikolojik olarak bağımlıyım. Ancak cüzdanıma verdiği zarar, sağlık kalitemi düşürmesi, özellikle sigaranın tüm vücuda sinen leş kokusu yüzünden bırakma kararı aldım. Bu kararımda yakın zamanda başladığım kick boksta etkili oldu. Senin fikrini öğrenmek istemiştim, cevap verdiğin için sağol.

    YanıtlaSil
  7. 2017 den önceki arşivi lütfen açar mısınız? neden görünmüyor acaba?

    YanıtlaSil
  8. Bende sizler gibi eski arşiv yazılarını favoriye almıştım daha sonra okumak üzere.Anladığım kadarıyla üstad eski yazıları fikir değiştirdiği için gizledi veya sildi. Şimdiki bakış açısı o düşüncelerle çelişiyor. Bence imkan varsa tekrar geri getirmeli çünkü dediğin gibi yanlışları da tecrübe ederek öğrenmek en etkili yöntem ( 1 nusibet 1000 nasihat olayı ) Şahsen ben pick up tekniklerini merak ediyordum.Olan olmuş artık önümüze bakalım

    YanıtlaSil
Yorum Gönder