İrade Ve Pozitif Duygular

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
9
İki önemli element kadınlarla başarılı olma konusunda... Diğer şeyler ufak detaylardan ötesi değil.

İrade bir konuda ki arzularınız ve hırslarınız tarafından belirlenir. İrade bir şeyi isteme ve onu yapma gücüne psikolojik olarak sahip olmaktır. Erkeklerin çoğunun iradesi fazlasıyla zayıftır çünkü irade gerektiren zor işlerde sonuç kolay elde edilmez. Bir erkek kadınlarla başarı için kendini zorlamaya başladığında çok kolay demoralize olur psikolojisi çöker ve devam edicek isteği kendinde bulamaz.

İrade burada altın değerindedir eğer bir şeyi istiyorsanız onu gider alırsınız. Bu para olur,kadınlar,araba,meslek vs her şey olabilir. Bir işi devam ettirme geliştirme iradesi gösteremiyorsanız ciddi bir tutku eksikliği vizyon yoksunluğu çekiyorsunuz demektir. Buna en iyi örneklerden birisi de spor yapmaktır. Spor en zor irade gerektiren şeylerden birisidir. Fiziksel ve psikolojik acıyı aynı anda çekersiniz. Sizi tekrar salona götürecek iradeyi kaybetmeye motivasyonunuz düşmeye başlayacaktır. Başladığınız işi bitiremez hale gelip yavaşça bırakıcaksınızdır.

Pick-up konusuda böyledir. Fazla erkek öğrenir ama devam ettirmek zahmetli ve zordur. Sonuçlar spora da benzemez, eğer spora doğru şekilde giderseniz belli kazanımlarınız olur gelişirsiniz. Pick up ta da gelişirsiniz ama sonuç almama ihtimaliniz de vardır. Sonuçta kadınlar birer obje değil kendi özgür iradeleri olan varlıklar. Kadınlarla başarı hedefi zaten 2 ayağı havada kalan bir amaç eğer iraden yoksa direkt çöküceksindir.

İradesiz erkek kendinde düzenli dışarı gidicek, düzenli bişeyler yapıcak, iyi giyinicek, iyi yemekler yapıcak motivasyonu bulamaz. İradesizlik tembelliği o ise depresyonu getirir. Erkek aksiyon almadıkça olgunlaşamaz. Kadın istiyorsan dışarı çıkıp tanışmalısın bunun sihirli bir yolu yok.

Pozitif duygular ise irade kadar hatta daha önemli olan şeydir. Eğer pozitif duygulara sahip değilseniz iradeniz güçlü olsada yaptığınız şeyden süreçten zevk almazsınız. Pozitif duygular ve irade birleştiğinde ölümcül bir güç elde edersiniz hayatınız için.

Pozitif duygular içinizden gelen enerjinin iyi düzenlenmiş olmasıdır. Pozitif duygular üretebilen bir erkek kaygılarını,komplekslerini,egosunu aşmış sadece içinde ki pozitifliği yaymak isteyen erkektir. Çevresine bunu hissettirir. Eğer siz pozitiflik üretiyorsanız genel olarak pozitif birisinizdir,negatiflik üretiyorsanız negatif.

Pozitif duygular eğlenceyi,neşeyi,enerjiyi de çeker. Pozitif insanlar daha özgüvenli ve hayatı yaşamak isteyen insanlardır.

İnsanların çoğu pozitifliği hayatın kendilerine getirmesi gerekilen bir şey olarak görürler ama bu içsel bir süreçtir. Dışsal olana bağlanan insan hakikate karşo kör demektir. Mutluluğu asla dışsal etmenlere bağlamayın. Pozitifliğiniz içinizden gelsin. Hayatta eğlenmeyi ve geçirilen zamanı güzel hale getirmeyi bilin.

Eğer kadınlarla tanışmaya buluşmaya çıkıyorsan hem iradeye hem de pozitifliğe fazlasıyla ihtiyacın vardır. Pozitiflik deneyimini eğlenceli hale getirir kadınlar muhabbetten keyif alırlar, irade ise arzularınızı gerçekleştirmenizi sağlar. Acılara rağmen tüm problemlere rağmen irade sayesinde devam edersiniz pozitiflikle ise hayatın zorluklarını aşar onun içinde ince detayda işlenmiş güzellikleri görürsünüz.

Hayatta bazı şeyleri istemek deneyimlemek irade işidir. İradenizi güçlendirmelisiniz, bu hayatta ki misyonlarınıza ve ne yaptığınıza bağlı olarak gelişir. Kas geliştirmek gibi irade geliştirirsiniz. İnsan sürekli gelişime değişme potansiyeline sahip varlıktır. Eğer kendi özgürlüğünüzü elinize alırsanız sınırlarınızı inanılmaz arttırırsınız. Hayatınızı kendiniz ve sevdikleriniz için güzelleştirirsiniz.

Kadınlarla daha başarılı olmak için de aksiyon almayı ihmal etmeyin. Bununla ilgili daha detaylı bir yazı yazacağım zaten. Erkek olarak romantik/cinsel hayatınızı kontrol etme iradesi göstermelisiniz ve elinizde opsiyonlarınız olmalı psikolojik olarak rahat olmanız için. Pozitif duygularla beraber de bu deneyimleri eğlenceli hale getirirsiniz..

Herşey bir yana hayatta daha başarılı birisi olacaksınız. Burada temel amaç kadınlar değil , kendinizin gelişimi. İrade ve pozitif duygularla hem fitness yaparsınız hem startup kurarsınız size kalmış. Üniversitede derede kazanırsınız. Bu iki özellik milyon dolar değerinde bir yetenek ve kazanması benim yıllarıma maloldu ve derinden anladım. Göründüğü kadar basit değil insan tecrübe etmeden onu kavrama gücünden yoksun oluyor.

Pozitiflik sadece kadınlarla beraberken değil kendi başınızayken,ailenizle,dostlarınızlaykende olan bişey yani doğal olarak bu özelliği sepetinize ekliyorsunuz. Hayatınıza bir renk geliyor sanki gök kuşağından bir gözlük takıyormuşsunuz gibi.

Aksiyon almanızı, değişimi ve mutluluğunuzu arttırıyor. Artık daha iradeli ve pozitif birisi olmaya ne dersin? Şuanda başla ve bu yeni maceraların için sana enerji versin.
Tags:

Yorum Gönder

9Yorumlar

  1. Çok faydalı bir yazı daha. Ellerinize sağlık deneyeceğim bunları hep

    YanıtlaSil
  2. Sosyal medya kullanımı hakkında bilgi verebilir misin ?

    YanıtlaSil
  3. Sosyal medyayı kendi hayat tarzına,karakterine ve amaçlarına göre kullanmalısın. Sosyal medya hayatın büyük bir parçası ve kullanmama şansımız yok.

    İlgi alanına göre fotoğrafçılık için kullanan,iş için kullanan, hayatından anlar paylaşanlar vs var. Kullanım amacın nasıl kullanacağını belirler.

    Kadınlarla iletişim ve tanışmak için kullanıcaksan da bunun ince ve sanatsal detaylarına dikkat etmelisin. Ayrıca internet üzerinden tanışmak yıllar içerisinde bir klasik oldu ama kadınlara fazla ilgi geldiğini de göz önünde bulundurmalısın.

    YanıtlaSil
  4. Benim bağlanma problemim var. Çok çabuk bağlanıyorum kopamıyorum. Mesela okulda bir kız var. Şakalaşıyoruz, gülüyoruz eğleniyoruz. Herşey güzel. Ancak saçma sapan bir şekilde kızı kıskanıyorum. Yada akşamları felan aklıma geliyor. Üniversiteye gidince görüşemeyeceğiz ne olacak diye dertleniyorum. Bir an geçiyor. Siklemiyorum, sonra tekrar aynı şeyler. Hani sevmiyorum da kızı, başka kızlarda ilgimi çekiyor ama bu tarz sorunlar yaşıyorum. Sadece bu kız özelinde değil. Başka kızlarda da yaşadım. Benim gibi başka erkeklerin olduğunu da düşünüyorum. Tavsiyelerin neler ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıca bazen hayata çok romantik bakıyorum. Romantik komedi filmleri gibi bir hayat hayal ediyorum. İlişki hayal ediyorum. Daha doğrusu kendimi bundan alamıyorum. Ancak bazende tam istediğim gibi, yani gerçekçi, kendini geliştirmeye çalışan, kadınlara yaklaşan bir hal alıyorum. Bu tarz şeyler yaşıyorum

      Sil
  5. Hocam güzel yazmışsın,amma velakin nasıl pozitif olacağız ? İnsanlar ruh halimi bozuyor siktir et diyorum ama kafama takılmış bir kere.Yani nasıl pozitif ve iradeli olacağız şöyle şöyle yap de tamam diyim.Yoksa bende biliyoum böyle olunması gerektiğini

    YanıtlaSil
  6. Sıradan kişisel gelişim makaleleri gibi olmuş mevzu dolu ama yazı boş. Direktif ve strateji konusunda çok eksik var, desem ki işin mentalitesini kavratmaya yönelik yazmışsın, o zaman da örnek gösterme konusunda çok eksik var. Benim düşüncem felsefe kısa ve öz aktarılmalı buna yönelik ne yapılması gerektiği de en azından liste şeklinde eklenmeli. Önceden de yapmıştın böyle bişey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. katılıyorum felsefe güzel aktarılıyor ama örnek yok,tamam pozitif olucaz güzel ama nasıl ? Mesela her aynaya baktığımızda kendimi seviyorum demek gibi örnekler verilebilir yada yöntemler

      Sil
Yorum Gönder