A'dan Z'ye Pick-Up- Oyun Nedir?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Oyun metaforu açıkçası bir erkeğin kadınlarla ilişkileri bir oyun olarak görmesidir tıpkı bir bilgisayar oyunu gibi. Yenildiğin zaman tekrar başlaya tıklayıp başladığın bir oyun.

Bunun amacı erkeğin duygusal ve psikolojik olarak zarar görmesinin engellenmesidir. Bu sayede erkek duygusal etkiden kurtulup kadınlarla oynayabilir.

Oyun, kadın psikolojisine göre dizayn edilmiş belirli aşama,sistemi,tekniği,mentalitesi ve inançları olan bir hayat tarzı bir hobidir.

Oyun bir "yetenektir" ve tüm erkekler öğrenebilir ama bu çok zor bir süreçtir. Yıllar sürer ve bu en az 2-3 yıl alır. Tenis gibi oyun da belirli bir lineer sisteme sahiptir ama insan davranışları tahmin edilemediği için rastgele etkilere açıktır.

Oyun tanışmadan sekse kadar giden süreci içerir. Genel olarak parfüm,kas ve giyim pick up sürecinin parçası değil bonuslarıdırlar.

Kadınlar duygularını harekete geçiren bir erkeğe reaksiyon verirler. Buna duygu yelpazesi(range of emotions) denir. Kadınlar negatif duyguları da yaşamayı severler o yüzden serseri veya piç denen erkeklere çekim duyarlar. Sadece pozitif veya negatif olma hatasına düşmeyin. Kadınlar bu duyguları yaşamayı ve ona bu duyguları yaşatabilen erkeğe bağlanıyorlar ve çekim hissediyorlar.

Oyun temel de "yaklaşımı" kabul eder. Yaklaşmak erkeğin görevidir ve bişeylerin olması erkeğin sorumluluğundadır. Kadın flörtte pasif sinyal verici erkek ise aksiyon alıp bişeylerin olmasını sağlayan taraftır.

Oyun temel de davranışları temel alan bir paradigmaya sahiptir. Burada görünüş,para,statü ve ünlü olmak oyun dışı kabul edilir.

Oyun soğuk yaklaşım ağırlıklıdır çünkü yeni kadınlarla tanışmanın en etkili yolu budur.

*Seriye başladım. Yazılar kısa ve net olacak. Tüm bilgileri size veriyorum. Benden size güzel bir hediye olacak, ihtiyaç duyan her erkeğe faydalı olması dileğiyle.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)