Erkeklere İlişkilerle İlgili Pratik Tavsiye

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Söz konusu ilişkiler olduğunda genel de kadınlara pek tavsiye verilmez veya verilen tavsiyeler genel olarak yüz verme,kolay olma vs tarzında oluyor.
Kadınlar ilişkilerin doğal oyuncuları oldukları ve güçlü seçen taraf oldukları için tavsiyeler erkeklere veriliyor. Bu tavsiyeler geniş çapta ve çeşitlilikte oluyor. Ben ise bugün basit bir tavsiye vereyim.

Evde yalnız oturmaktan ve yalnızlıktan sıkıldıysanız tam da size göre tavsiye. İlk önce yeni kadınlarla tanışma probleminizi çözmeni gerekiyor. Bu erkek için en önemli şey.

İkinci en önemli şey ise platonik olmayan iletişimlere yani sizin beğendiğiniz ve sizi beğenen kadınlara ihtiyacınız var. İletişim karşılıklı yani erkek ve kadın arasında olmalıdır, iki arkadaş gibi değil.

O yüzden kadınları ilginizi göstererek filtrelemelisiniz. Bu filtreyle sizinle ilgilenmeyenler dışarı da kalıcaktır.

İlk adımınız olabildiğince çok platonik olmayan konuştuğunuz kız sayısını arttırmaktır. O yüzden her yerde kızlarla tanışmaya başlayın ve ilginizi açıkça belli edin. Erkek ve kadın arasında olan bir iletişim olmalı.

Sokaklara,avmlere ve kadınların olduğu her yerde tanışmaya başlayın. Bunu sizin yerinize ben yapamam.

Göreviniz her gün 5 yeni kadınla tanışmak olsun. Numara almak vs önemli değil. En az 5 yeni kadınla tanış ve ilgini belli et.

Amacın ise en az 5 tane Platonik olmayan konuştuğun kız bulmak. Yani iki taraflı flörtleşmenin olduğu bir iletişim. Şimdi aksiyon almaya başla.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Nerede așagida ötüșen bülbüller. İș aksiyona gelince sus pus olmușlar :)) tek yaptiklari burada makale okuyup , mental mastürbasyon ��

    YanıtlaSil
Yorum Gönder