Değer/Güvenilebilirlik İkilemi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
Değer ve güvenilebilirlik bir kadının Erkekte baktığı en temel şeylerden birisidir.

Yüksek değerli erkekle yüksek güvenilebilir erkeği bu yazıda ele alacağım.

Açıkçası yüksek değerli erkek sayısı fazlasıyla az ve bu erkekler kadınların direkt arzu noktası. Kadın için yüksek değerli olmanız aşırı önemlidir. Kadını heycanlandıran duygularını allak bullak eden şeydir bu yüksek değer. Özellikle erkek ünlülerin konserlerinde kızların nasıl çıldırdıklarına kafayı yediklerini görebilirsiniz. Bu kadın hayranlığı aynı zamanda cinsel bir hayranlıktır.  Erkekler dünyanın en güzel kadını da olsa asla çıldırmaz ve böylesine bir arzu hissetmezler. Evet kadın süper seksidir ama seks imkanı yoktur o yüzden erkek yanında ki kadına daha çok odaklanır ki gece bişeyler olma ihtimali artsın diye.

Kadınlar yüksek değere tepki vermeye programlanmış makineler gibidirler asla unutmayın. O yüzden de ünlü yakışıklı erkeklere duydukları fanatik hayranlık cinsellik temellidir. Bunu ilk fark ettiğim de 15-16 yaşlarındaydım ve kızların o dönem Justin Biebere olan sapkın hayranlıklarını incelediğim de fark etmiştim. Kızlar aşk,tutku ve arzuyu bir arada yaşıyordu.

Tüm kadınların temel arzusu olabildiğince yüksek değerli erkekle seks yapabilmektir.

Yüksek değerli olmadığınız da ya da değeriniz yetmediğinde kadınlar size o umursamaz, siklemez, soğuk orospu yüzlerini gösterirler. Mesajınıza cevap vermez, buluşmaya gelmez, sizi siklemeyen birer robot gibi davranılar.

Bu değer meselesi zaten işin %80 kadarıdır. Kadın sizde her hangi bir değer avantaj görmüyorsa sizin bir öneminiz yoktur. Değerinizi arttırmanız bu açıdan hayati derecede önemlidir.

Kadının sizde en azından potansiyel değer görmesi lazım size şans vermesi için.

Yüksek değerli bir erkekseniz kadın size daha sıcak,samimi ve istekli davranıcaktır.
Ortalama değerdeyseniz yani benim gibi kadın size belirli bir şans vericek ama sizi delicesine test edicektir. Eğer iyi oynayamazsanız mesajlarınız cevapsız kalmaya başlar ve sizle ilgilenen kız size siktiri basar. Düşük değerliyseniz kadınların ne kadar acımasız olduklarını öğrenirsiniz.

Gelelim komfor yani güvenilebilirliğe.
Kadın sizde değer görüyorsa ki bu çok yüksek değil ama en azından varsa sizi tanımaya ve güvenmeye başlayacaktır. Bu süreç kadın için önemli.

Bazı durumlarda güvenilebilirlik değerin çok çok üstüne çıkabilir. Sonuçta kadının üreme stratejisi bu açıdan dizayn edilmiştir. Kadın sizinle duygusal derin bağ kurmuş, size yatırım yapmış, anılar biriktirmişse bu güvenin çok daha arttığı anlamına gelir. Umutmayın oyun komforda oynanır yani kadın size ne kadar güvenirse ve hayatında ne kadar yer alırsanız şansınız o kadar artacaktır.

Komforlu bir erkek ise belirli kaliteleri ve belirli karakteristik özelliği gerektiriyor.

Erkeklerin çoğu bu dengeyi sağlayamıyor. Değerli piç erkek  olmakla güvenilir olmak arasında denge kurmalısınız.

Bazen yüksek değerli olmanız kızı heyecanlandırsa da korkutabilir ve güven vermezseniz kötü hissedip uzaklaşabilir. İlk önce değer sonra konfor gelmeli.

Ortalama erkek için en ideal strateji budur. Kadına sizi tanıması ve güvenmesi için zaman vermek. Eğer yüksek değerliyseniz daha agresif stratejiler izleyebilirsiniz. Düşük değerde agresif stratejiler izlerseniz tacizden hapis yatarsınız😂

Hayat acımasız ve kazananlar belirli bir grup. Doğanın kuralı bu.

Dölü değerli bir erkek olmayı öğrenmelisiniz. Bu ise gelişimin acılarıyla oluyor. Bazı handikapları aşmakla mücadele edebilmekle alakalı.

Kendinizi ne kadar ilerletebilip sevip geliştirmenizle ilgili. Daha iyi giyinen,özgüvenli, pozitif kaliteleri sağlam olan erkek olmalısınız. Bu azınlık grupta bulunmak için verilen mücadeleyi fark edip avantaj elde etmelisiniz.

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. Yüksek değerli biri olmak havingle beingin karışımı gibi birşey olmuyor mu?

    Yazıda eski yazılardaki gibi hipergamiden de birseyler var gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Being senin sahip olduğun potansiyel. Having ise sonuç. Bişeylere sahipsen demek ki bazı kalitelere sahipsindir.

      Bazı adamlar sıfırdan zengin olurlar bu onların karakteriyle alakalı.

      Yüksek değer toplumsal olarak belirleniyor. Küçük ilçede gitar çalmakla büyük ilde piyano çalmak aynı şey

      Sil
  2. Bu mantıkla bakarsan belli değere sahip her erkeğe kadınların aynı ya da en azından yakın oranda sempati ve arzu duyması beklenir.Ama gerçekte tam olarak böyle olmaz,hep kendi zevkleri yönünde hayranlık gelişimi görülür.Yalnız buradaki aldatmaca popüler olanın marka(prestij) değeri görmesi ve 3. kişilerin yanında bu durumun kendisine dolaylı yoldan prestij ve değer katması durumu var.Örneğin justin bieber fanı kızlar için bu durum aynı zamanda kabul görme ve kendisine bir çeşit değer katan bir ayrıcalık.Mesela aşık olan bi çifti ele alsan birbirlerine hayranlardır ama bu başkasına karşı kabul görmek için olmaz genelde, çünkü 3. kişilerin o çiftten birine hayran olup diğeriyle ortak paydada buluşma gibi bir düşüncesi olamaz,tabi birlikte olmanın bir çeşit değerli kabul görüldüğü yerlerde vardır da, genelde çok aşık ve birbirine hayran bi çift ilişkilerini kendilerine değer kattığı düşüncesiyle başlatmaz.Sorsan kızlar kıvanç tatlıtuğ,ryan gosling,brad pitt gibi adamlara da hayranlardır ve ölüp biterler ama o kafalarındaki hayalini kurdukları şekliyle düşündükleri için..mesela bu hayranlardan biri bi gün kıvanç tatlıtuğla karşılaşsa ve adam buna yürüse bu kızımız diğer her erkeğe yağtığı gibi kalite kontrol mekanizmasını çalıştıracaktır yani kafadan bu tamamdır demez hatta çok basit bi mallığına,hareketine ya da atıyorum cahilliğine falan kani olursa bu ne diyo aq deyip orayı terk bile eder.Bu konuda kafadaki örnek genelde hep bi rockstar ve groupiler olur ama oradaki durum sırf yakışıklı diye biriyle sex yapan ya da para verdiği için arap elemanla öpüşen rihannanın durumunun yanına 3. kişilerin bakışı ve sana kattığı değer ve prestijin katılmasıdır, ha bi de tabi kafalarında kurdukları o kişiyi tanımaya bile kalkmadan kendilerini hayallerine bırakma heyecanı.Eskiden bi de tabi bu durum maddi güç ve sığınılacak limanda anlamına geldiği için birlikte düşünülüyodu ki günümüzde buna pek gerek kalmadı.Kızların stratejik davranmaktansa gerçekten sevebilecekleri kişileri seçebilme toleransları çok yükseldi.Bu konudaki değer statüyle karıştırılmamalı,statü sana sanal bi değer sağlar ya da dediğin stratejik nedenlerden,dolayısıyla burda millete statü olmazsa işte başarı,şan falan olmazsa değerinizde olmayacaktır bakış açısı gereksiz.Yani golddigger bi tip arıyosanız ayrı..

    YanıtlaSil
  3. 15-16 yaşındayken kızlar justin'e hayrandılarsa yaşın daha 19-20. fazla iddialı yazıların yaşına göre. içi boş yani dediklerinin bu durumda

    YanıtlaSil
  4. Yıl 2011 falanken öyleydi o zaman 16 yaşındaydım.

    Bilgiyi karakterimle bağdaştırarak bir çeşit önyargı yaptın. Yazının içeriğinde x yer yanlış bence şöyle demek varken. Direkt 19 yaşındasın hmm yanlış hepsi demek ciddi bir akıl tutulması gerektiriyor😁

    YanıtlaSil
Yorum Gönder