Kadınlarla Başarı Hedefi Seni Öldürebilir

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
Her erkek kadınlarla başarılı olmak ister farklı seviyelerde. Bazıları kafaya takar bazıları takmaz. Bazıları kendini kadınlar için değiştirir bazıları tenezzül etmez. Çoğu erkek kadınlarla özellikle güzel kadınlarla ilişki kurabilen erkekleri kıskanır.

Biz erkeklerin hayatında kadınlar özellikle güzel kadınlar fazlasıyla yere sahip farkındayım. Gençliğimden beri güzel kadınları istedim her erkek gibi ama ben her erkekten farklı olarak bunun için bişey yapmaya da karar vermiştim. Bu uzun bir yolculuk ve acılarla da dolu olabiliyor.

Hayat amaçlarınız arasında kadınlar ne zaman 1. Sırayı alırsa o zaman yarağı yedinüz psikolojiniz sikildi demektir😂 kadınlar hayat amacı olmak için fazla dengesiz,belirsiz ve önemsizler. Kadınları severim onlara saygı duyarım ama çok büyük değer atfetmem. Benim yolculuğum bana fazlasıyla güzel deneyimleri öğretti. Bazı şeyleri derinden anlamamı sağladı.

Bir çok erkek gördüğüm kadarıyla kadınlar yüzünden psikolojik sıkıntılar çekiyor. Kadınlardan beklentiye girdiğiniz de başınıza gelecek iyi şeyler pek azdır😉

Hayat sizin onu değerli ve iyi kılmanız kendiniz için önemli.

Kadınlardan en çok şey bekleyenler en az öz saygıya sahip depresif melankolik platonik erkekler oluyor.

Kadınlarla başarı amacıyla yola çıkarsanız bu yolculuk sizi öldürür. Bu eğlencesiz ve ağır bir yolculuk olur. İdeal olan kadınların ufak bir parça sizin ve eğlencenin büyük parça olmasıdır. Kadınlarla başarı elde etmeye çalışmak sizi tüketebilir bitirebilir yorabilir...

En beklemediğiniz kadın sizi yarı yolda bırakabilir,mesajlarınıza cevap yazmaz,aramanızı cevaplamaz,engeller, yolda görse dönüp bakmayabilir hem de hiç bir sebep yokken. Bazen uzun zaman geçirdiğiniz kadınlarda garipleşir ve bunlar sizden kaynaklanmaz kadınların duygusal egosal dünya algılarından kaynaklanır.

Bende kızları tavlamaya onları etkilemeye çalıştığım dönemlerde büyük acıların içine düştüm çünkü yüksek beklentiler ve gerçekçi olmayan istekler psikolojimi sikiyor benim için oyunu acı verici stresli hale getiriyordu. Ne zaman ki anladım kafaya takılacak bişey yok o zaman herşey troll ve eğlenceli hale geldi😂. Kadınlarla başarılı olacağım onları sırayla sikip atacağım egosuna ve duygusal reaksiyonuna sahipseniz acılara merhaba diyin. Bu sizi öldürecek bir kanser gibidir yavaş yavaş.

Önemli olanın kendiniz olduğunu bir kaç aptal kadının ıslak deliği olmadığını anladığınız da öylesine derin bir benlik sevgisine sahip olucaksınız ki benim gibi... haa tabi bunu anlamak yıllar alıyor öyle aylık iş değil en az 2 yıl aktif olmanız lazım.

Kadınlarla ilişkiler rastgele faktörlerden öylesine etkilenir ki tahmin edemeyeceğimiz şeyler olur. Her kadın farklı karakterde olduğu için farklı şeyler faklı şekillerde olur. Böylesine kaosun içerisinde bir düzende kalmak zordur. O yüzden kadınlarla başarı idealine büyük beklentiler yüklemeyin eğlencenize keyfinize bakın. Kadınlarla tanışmayı iletişimi basit ve beklentisiz yapın yoksa sizin için stresli ve acı verici olacaktır.

Kadınlarla ilişkilerinde bir sisteme veya felsefeye sahip olman kendi psikolojin açısından fazlasıyla iyidir. Oyun sana kadınlarla ilişkilerinde bir yön bir güç verir. Oyuna sahip olmayan sıradan sosyal ortam elemanları belirli bolluğa ve psikolojik rahatlığa sahip değil. Pragmatik ve faydalı hareket etmeniz için sistemsel yaklaşmanız gerekiyor çünkü eliniz de kontrol  olmalı. Bu durum ise sadece bolluk ile mümkün olabilir. Bunu da oyunla sağlayabilirsiniz ancak dediğim gibi beklentileriniz düşük ve eğleniyor olmanız lazım yoksa oyun sizin için stresli,zor ve acı verici olucaktır. Duygularınız kontrolden çıkıp sizi saçma sapan şeylerin için de aylarca sürükleyebilir. Bunları yaşayıp ders çıkartmak geleceğinize büyük bir yatırım yapmak demektir. O yüzden dikkatli olun kendinize iyi davranın fazlasıyla kendinizi sevin😊

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. YouTube'da Ege fitness diye bir herif var. Onun kadınlarla videolarını izledikçe sokağa çıkıp kızlarla tanışma isteğim sıfırlanıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden? Adam sporunu yapıyor ve özgüveni de yerinde.

      Ayrıca o kızlarla las vegasta tanışıyor orası dünyanın seks başkenti

      Sil
  2. Kadınları öcü gibi görme hastalığından nasıl kurtulabilirim ? Reddedilmenin dünyanın sonu olmadığını biliyorum ancak tanışmak için yaklaşmaktan acayip çekiniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkunun üzerine gitmelisin her gün kızlara yaklaşman lazım.

      Bende bile ara ara oluyor tıkanıklık ve çekinmeler. O yüzden fazla düşünmeyip gidip merhaba diyebilirsin

      Sil
Yorum Gönder