İltifat Etme Sanatı

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
Bu sıralar blogu aşırı aktif tutacağım. Tüm bilgileri paylaşmak istiyorum. Bu fırsatı iyi değerlendirin size parayla satılanların çok üzerinde kaliteli bilgi veriyorum. 

Doğanın gereği ve flörtleşmenin temel şeylerinden birisi iltifatlarr....

Kadınlar erkeklere oranla pek az iltifat ediyorlar ya da iltifatlarını daha özel anlar için saklıyorlar diyebiliriz. 

Erkekler ise özellikle de düşük seviyeli erkekler (erkeklerin %70 kadarı) kadınları iltifat yağmuruna tutuyor. Her erkek internet üzerinden veya biraz tanıdığı kızı iltifatlarla şımartıyor. Kadının egosunu tatmin ediyorlar. Kadınlarda böyle ilgi gösteren ve egosunu tatmin etmesini sağlayan erkekleri etraflarında tutmaya bayılıyor.

Kadınlar yüksek değerli erkeklerin ilgisini çekmeye çalışırlar ve onlardan gelen iltifatları önemserler. Düşük değerli bir erkeğin iltifatı çoğu zaman taciz olarak bile kabul edilebilir. Düşük değerli erkeklerin özellikle cinsel ilgiyi belli eden iltifatları kadınlar tarafından taciz olarak yaftalanır. 

Ayrıca kadının güzelliğine iltifat ediyor ve etkileniyorsanız bu normal görünse de kadının size olan saygısını yitirmesine neden olabilir. Sizin tarafınızdan onay ve ilgiyi almış sizi yenmiş demektir. Kadın iltifatı hiç bir şey için çabalamadan aldığı için artık hiç bişey yapmasına gerek kalmamıştır. 

Kadının güzelliğinden etkilenip bir çok iltifatta bulunuyorsanız bu kadın da etrafınızda hiç güzel kadın bulunmadığına ve güzel kadınlara alışık olmadığınız anlamına gelir. Güzellikten fazla etkilenmek demek düşük değerli bir erkek olduğunuz izlenimini verir. Kadını kendinizden üstte gördüğünüz ve bu yüzden de onu iltifatla etkilemeye çalıştığınızı hissettirirsiniz. 

Açıkçası iltifat etmek direkt olarak ilgiyi belli etmek demektir. Doğru kullanıldığında romantik-cinsel iltifatlar kadını derinden etkileyebilir. Kadın sizi kendisinden üstte gördüğünde iltifatlarınız kadının duyguları ve azgınlığına etki edicektir ama kadın sizi test ediyorsa iltifat etmek oyununuzu zayıflatan aptalca bir hamle olucaktır.

İltifatlarınızı bedavaya vermeyin. Kadının hak etmesi gerekiyor. İltifat ediceksenizde bunlar zekice ve kadının karakteri hakkında olsun. Ben kadının fiziğine iltifat etmeyi sevmiyorum. Gücümü kadına vermeyi hiç sevmiyorum. Erkeklerin hepsi zaten kadının güzelliğinden ve seksiliğinden etkilendiği için onu karşılıksız iltifat bombardımanına tutuyor. O yüzden en iyi strateji kadına meydan okuyan, dalga geçen, neg vs yani negatif bir gerilim oluşturan flörtleşmedir. Kadına senin güzelliğinden etkilenmedim ve güzel olman sadece yetmez demek önemlidir.

Kadında duygu yelpazesini harekete geçirmelisiniz. Kadınlar neden piçleri seviyor? Çünkü onlar kadından etkilenip onay aramıyor. Meydan okuyor dalga geçiyor vs.

Negatif duygular pozitiflerden güçlüdür. O yüzden bunlar baştan çıkarmanın ağır silahlarıdırlar. Kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle ortamlarda ve internetten konuştuğunuz kızlarda. 

İltifatı nadir olarak etmeniz sizi daha değerli ve kolay elde edilemez kılar. Kadın onayınızı aramak ilginizi çekmek için çabalamaya başlayacaktır. Bu kadının size duygusal olarak yatırım yaratmasını sağlar.

Kadına meydan okumanız ise kadınları uyaran bişeydir. Çoğu erkek kadına aşırı nazik efendi davranırken sizin meydan okuyan tavırlarınız kadının dikkatini çekicektir. Kadının duygularını itip-çekmelisiniz ki muhabbet eğlenceli olsun. Onu kıskandırmak vs de fazlasıyla önemli.

İltifatlarınızın bir değeri olsun boşuna kadınların egolarını tatmin edip seks dilenen eziklerden olmayın. Arada bir hak ettikçe iltifat vermek, hak ettiğinde de cezalandırmak önemlidir. 

Kadına iltifat edicekseniz iyi düşünülmüş ve sıradışı olsun. Kadının karakterinde ki detaylarla ilgili olsun. Gülümseyişine ve bakışlarına da iltifat edebilirsiniz. Ama asla götüne vs iltifat etmeyin eğer kadın size çok açık ve yakın davranmıyorsa😂

Neyse benim bazı iltifatlarımı yazayım;

-Gülümsediğinde gözlerinin içi parlıyor

-Bakışlarında sıradışı bir şey var çok ilginç bir durum çoğu insan ölü gibi bakıyor etrafa

-Neşeli birisin, enerjin iyi vs vs

-zeki bir kadınsın çoğu kadın bunları bilmez vs

Kadının güzelliğine ve seksiliğine olan iltifatları ancak belirli bişeyler yaşayınca söyleyin.

Direkt açılışlarda iltifatla başlamak klasik ama hafif iltifatlarla başlayın. Gidip çok güzelsin derseniz tüm değerinizi ve olabilecek cinsel gerilimi çöpe atarsınız. Muhtaç davranmayın. İltifatlarınız bir centilmen şeklinde iyi kalibre edilmiş ve ortama uygun olsun. Kadını baştan çıkarmak ve iltifat etmek bir sanat. Bu sanatın inceliklerini nasıl olacağını iyi anlayıp sindirin. Bunlar üzerinde de pratik yaparak çok daha iyi olabilirsiniz. Uyardığım noktalara da fazlasıyla dikkat edin.

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. Benim önceki attığım yorumdan ilham aldın galiba.Ben iltifat etmek için değilde içinden ne geçirdiğini bilsin diye söyledim karşıdaki,hatta sikmek istiyosan onu da belli et ve hatta kız yolu versin,yani baştan tüm kartlar açık olsun,işi karıştırmaya gerek yok,burada problem insanın nasıl davranması gerektiği değilde kendini dışardan nasıl görüp hissettiği.Zaten insanlar atıyorum bi yerde bakışıyo olsun,buradaki bakışmanın altyazısı zaten senden etkilendim,güzel ya da yakışıklısın falan olur gözünün içi parıldıyo falan değil.Ama dediğin gibi tutup sikmek istiyorum demezsin (ortamına göre değişebilir).Burda bilinmesi gereken dille anlatılan duygunun ne olduğu ,Kıza senle sevişmek istiyorum desen bile bunun bir rahatlama ihtiyacı için değil de hoşlanma,etkilenme sebepli olduğunu geçirirsen(rol yapmadığını anlamak için belli süre yani yeterli veri gerekebilir)bu "hayvanlık" olmaz.Çok güzelsin ile alakalı giriş cümlesinide ya ne karılar var be ezikliğinden ya da şu bi iltifat gerekir bunları tavlamak için mallığından demedim,daha çok hani içimden böyle geçti bil istedim, ondan da geldim kartlarımı açık oynarım maksatlı idi.Bu pick-up line zorunlu falan değil zaten maksat selam lan çok güzel geldin bana tanışak mı samimiyetini oturtmak.Kızların da işte samimi ve kendi gibi olsun falandan kasıtları bu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadınlar senin gibi düşünmüyor yani evet veya hayırı yok bu işin.

      Tüm kartları açık oynamakta fena olmayan bir strateji ama kadınlara çok iltifat edilmesinden yana değilim. Bu seks savaşında erkekler hiç bişey karşılığında kadının egosunu tatmin ediyor. İltifatlarımında bedeli var. Kadına meydan okumak onunla dalga geçmek iltifattan 100 kat etkili

      Sil
  2. İltifat gibi gözüken örneğimden kastım duygunu gizleme idi,o an nasıl hissettiysen belirt,bu yeri gelir meydan okuma şeklinde olur yeri gelir iltifat edersin ama iltifattaki sıkıntı jest yerine kendinin daha ezik olduğu yönünde bi sinyalse dediğin gibi olur fakat o da beden diliyle alakalı ve beden dilide beynindeki sana hükmeden düşünce yapısına bağlı.Yani anlayacağın anlaşılması gereken konu bakış açısı..zaten bu tamamsa gerisine gerek yok kendiliğinden olucaktir.Ortamın otantikligi ne gerektiriyorsa gerektirsin.Ben bu kızı tavlamaliyim aa bana ne der falan tribindeyse zaten ne uygulasa olmaz o kişi.

    YanıtlaSil
  3. Bir kaç hafta önce Facebook linki paylaşmıştın ? Grup hala duruyor mu ?

    YanıtlaSil
  4. iltifat konusunda kafam çok karışık yani mesala ilk dm de gözlerinin içi parlıyor demek yanlış mı veya tamamen iltifatsız seviyeli konuşmak hatamıdır

    YanıtlaSil
Yorum Gönder