A'dan Z'ye Pick-Up- Sosyal/Cinsel Kanca Noktası

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Sosyal kanca noktası bir kadınla konuşma başlattığınız da biraz zaman geçince kadının da iletişime katılması soru sormasıdır. Kadınla konuşma başlattınız ve o da muhabbetten eğlenmeye başladı demektir. Bu noktaya gelemezseniz yani kadına yaklaşıp iletişim başlatıp ancak kanca noktasına ulaşamazsanız kadın yoluna devam eder.

Kancaya sizi başta  götüren şey iyi bir enerjidir. Daha sonraları enerji seviyeniz düşse de kadınlar sizle daha çok konuşmaya başlar. Kadınlarla tanışma yeteneğiniz geliştikçe sosyal yetenekleriniz de gelişir. Yani kanca noktasına ulaştıran şey sizin iletişim becerileriniz ve enerjinizdir.




Kanca noktasına nasıl ulaşırsınız?

Basit bir örnek vereyim.

Kızla konuşmaya başladınız ki kadın burada sizi dinliyor olacak ve iletişime pek az yatırım yapacaktır başta ancak sizin yorum/soru ayarlamanız setinizi kolayca kanca noktasına taşır.

Benim kullandığım en etkili şey ; sert görünüyorsun yanına geldim ama döveceğinden korkmadım değil. Tabi bunu iyi bir enerjiyle ses tonuyla söylediğiniz de kadınlar gülmeye ve soru sormaya başlıyor. Eğer soru soruyorsa ve iletişim devam ediyorsa sıkıntı yok demektir.

Cinsel kanca noktası ise cinsellikle ilgili yaptığınız ima ve vurgulara kadının da katılmasıdır. Bazen seti agresif cinsel açarsanız o noktada da kadın bu cinsel gerilimi hissedebiliyor ama bu çok nadir olan bir şey.

Cinsel kanca noktasına ulaşmak zaten var olan iletişimin cinsel alana kaymasını sağlar. Bunu da ben kızlara ben bakirim hiç kız eli tutmadım öpmedim vs diyerek yapıyorum. Eğer kız size karşı çok açıksa ki bu da nadir olan bir şey konuyu direkt cinselliğe getirmeniz de sıkıntı yoktur. İyi analiz edip kalibre edin. Bazen kadınlar cinsel imaları yem olarak kullanır ve hemen üzerine atlarsanız ilgisi ölür.

Kanca noktaları gerçek hayatta ve sanal ortam da önemli. Sanal da da mesajlarınız kancaya takılmıyorsa kız görüldü de bırakacaktır. Orada biraz daha sıra dışı yaratıcı mesajlara ihtiyacınız var.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)