A'dan Z'ye Pick-Up -Kızın Boş Çıkması (Flake)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Kızın boş çıkması problemi oyunda ki en büyük problemlerden bir tanesidir.

Kızla tanışırsınız, her şey yolunda gider ve iletişimde kalmayı teklif edersiniz kız da kabul eder daha sonra buluşmak için sözleşirsiniz. Aradan biraz zaman geçip kıza mesaj/arama yaptığınız da cevap gelmez, buluşma için söz verse de buluşmaya gelmez vs. Kadının sözünde durmamasıdır.
kadının mesaja cevap vermesi, flake olan numaralar, kadının engellemesi



Kadın için numara ve söz vermek "düşük enerji isteyen" bir eylem iken, buluşmak yüksek enerji isteyen bir eylemdir. Yani kadın sizinle konuşmak ve buluşmak istemiyor.

Bunun temel de 2 tane sebebi var ;

1. %80 oranda kadın sizde aradığı "değeri" bulamamıştır. Yani kadından düşük değerlisiniz demektir. Eğer zaman çok kısaysa değerinizi göstermek için yeterli zamana sahip olamadınız ya da gerçekten bir değeriniz yok tıpkı o hatuna yazan diğer 100 erkek gibi.

2. Değerli olsanız kadın sizi çekici bulsa da güven ve duygusal bağ olmadığı için boş çıkar. Duygusal durumu değişmiştir ve artık sizinle görüşmek için sebebi yoktur demektir. Güven ve benzerlik oluşturmak o yüzden fazlasıyla önemli.


Kadınlar duygusal varlıklar ve duygusal durumları değişiyor. Bazen ailelerini, en yakın arkadaşlarını, kocalarını, sevgililerini dahi ekebiliyorlar. O an ne hissediyorsa kadın ona göre konuşacaktır. Sizinle tanıştığında iyi modunda eve gittiğinde kötü modunda olacaktır. O yüzden kadınların sözlerine çok takılmayın çünkü o sözler çoğu zaman o duygu durumunda söylenmiş demektir. O yüzden kadını pek ciddiye almak mümkün değil. Sadece yaptıklarına bakın.

Ayrıca değerinizi yüksek tutun ve kadın bunu dolaylı yoldan öğrensin, siz söylemeyin kadın görsün öğrensin diğerlerinden duysun.

Yani seni eken kız başkasını ekmiyor bunun sebebi de değerle alakalı. Değersizsen başına gelecek budur.

Yüzlerce numara boşa çıkabiliyor soğuk yaklaşımda bunun oranı %70+ çünkü yeterli zaman yok çekicilik ve güven için. Olsa da bir pua bunu tercih etmeyebilir.

Boşa çıkmayla baş etme;

1. Zaman dostunuz. Kadınla ne kadar çok zaman geçirdiyseniz tanışma anında o kadar boşa çıkma ihtimali düşer.

2. Dolaylı şekilde değer gösterirseniz kadın sizi ekemez. Asla arabam var şuraya gittim değil de onları bir hikaye içerisinde anlatın.

3. Güvenilir olduğunuzu belli edin. Dinleyin, anlayın ve önemseyin.

4. Muhtaç ve abazan davranmayın.

5. Güzel zaman nasıl geçilir kısa süreçte gösterin.


En önemlisi değer değer ve değer. Bunu kafanıza iyi sokun. Kadın boşa çıkıyorsa siz de değer görememiş demektir. Bu hatayı sürekli yapma. Sana boş çıkan ve umursamaz davranan kadın başkasına böyle davranmıyor. Kadını suçlayamazsın bundan dolayı suç senin. Değerli bir erkek olmalısın ve aynı zamanda bir o kadar da güvenilir.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Deger konusuna dikkat etmemiz lazinm. Cok doğru

    YanıtlaSil
Yorum Gönder