A'dan Z'ye Pick-Up -Kızıştırmak(Escalation)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Kızıştırmak; kadını cinselliğe açık hale getirmek,uyarmak ve azdırmaktır. Kadını kapalı halden uyarılmış,ısısı artmış ve azgın hale getiren söz,dokunuşlar ve davranışların tümüdür.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

Kadınların cinselliği erkeğe benzemez, pornolarda ki gibi kadın bir anda direkt sekse geçmez. Çoğu zaman bir uyarma , ön sevişme süreci kadını sekse hazır hale getirir.

İki türlü kızıştırma yöntemi vardır;

-Sözel Kızıştırma
-Fiziksel kızıştırma

SÖZEL KIZIŞTIRMA

Kadına açıkça cinsel ilginizi belli etmenizdir. Onun fiziksel özelliklerine iltifatlar ve sizi çok etkilediğini söylemenizdir. Gözlerinin içine bakarak güçlü ve utanmaz şekilde söylemek kadını uyaran bir şeydir.

Kadına çok seksisin aklımı aldın, seni arzuluyorum veya cinsel şakalar olabilir. Sözlü olarak kadını uyarmak bir çeşit sanal seks gibidir. Kadını sadece sözlerle bile delicesine azdırabilirsiniz ama bu yöntem biraz daha risklidir kadınların kaltak kalkanına takılabilir veya açıkça söylemek sizi muhtaç/düşük değerli duruma düşürebilir. o yüzden dikkatli ve ustaca kullanmalısınız sözlerinizi. Kadınlar bazen yaptıkları şeylerin sözel olarak dile getirilmesini istemezler.

Dominant şekilde cinsel iltifatlar etmeniz cinsel ilginizi belli etmeye başlamanın en iyi yoludur. O yüzden bunu kullanın ve ısıyı yavaşça arttırın.

Erkeklerin çoğu bu konuda sıkıntı yaşıyor. Buluşma da kızıştırmayı bilmiyorlar. Kadına cinsel ilgiyi belli etmekten delicesine korkuyorlar. Unutmayın siz erkeksiniz ve cinselliğinizden utanmayın. Kadından bişey istiyorsanız bunu özür dilemeyen bir şekilde yapın. Sekse değer erkek olun.

FİZİKSEL KIZIŞTIRMA

Kadına dokunuşlarınız,sarılmanız ve onun vücuduna yaptığınız temasları içerir.

Kadını en kolay ve hızlı azdıran, işi çok kolaylaştıran bir kızıştırma yoludur. Kadınlar dokunuşlardan fazla etkilenir ve azmaya başlar. Kadının yanına oturup ilk önce saçlarıyla oynamak,sonra öpmek, boynunu öpmek, belinden tutmak, sıkı sarılma ve sürtünme olsun hepsi bunun parçalarıdır. Dans ederken özellikle bu temaslar kadını azdırıyor. Mesela sensual bachata dansı özellikle kadının uyarılması üzerine kuruludur.

Kadına dokunmaktan asla korkmayın ve iyi ayarlayın. Kızıştırma işi tam bir zamanlama ve kalibre etme işidir. Eğer yeterli değer ve komfor olmadan kızıştırırsanız kadın ters tepki verir. Ters tepki alırsanız geri çekilin ve doğru zamanı bekleyin. Çok geç kızıştırırsanız da artık iş işten geçmiştir. Kadının sizin kızıştırmanızla rahat olması lazım. Bunu iyi ayarlayın kadın rahat değilse durun asla ısrar etmeyin.

Ters tepki aldıkça geri çekilin durun, konuyu değiştirin. Isıtın sonra soğutun ta ki kadın da sizi istemeye veya işi tamamen bok edene kadar. Zamanla daha iyi kalibre etmeye ve zamanlamaya başlayacaksınız. Sadece pratik yaparak öğrenmeniz gerekiyor. Bu süreçte yaptığınız hatalardan dolayı çok kız kaybedeceksiniz ama uzun vadede kızıştırmanız mükemmelleşecek tıpkı oyunun diğer bölümleri gibi.

Sözel ve fiziksel kızıştırmayı iyice öğrenin.
İlginizi baştan belli ettiyseniz kızıştırmak çok basitleşir çünkü dokunmak için sebebiniz olur. Eğer sosyal ortam veya arkadaşınızı yoldan çıkarmak istiyorsanız kadının da ilgisinin gelmesini veya bazı işaretler vermesini bekleyin. Ayrıca ortamda cinsel şakalar veya cinselliğinden utanmayan bir erkek olarak bilinmeniz de lazım. Sonra evde doğruluk cesaretlilik oynarken işiniz iş olur😂

Cinselliğinizden utanmayın ve bunu doğru zamanda göstermeyi bilin.

Kızıştıramayan erkek,o fırsat eline geçipte başarısız olan erkek üreyemez. Bu konuda beceriksizlik direkt erkek olarak başarısızlığınıza ve ezikliğinize,yeteneksizliğinize bağlanır. Kadın size işaretleri veriyor ama cesaret edemiyorsanız becereksizsiniz demektir. Erkek olun ve dokunmaktan cinselliğinizi doğru zamanda belirtmekten korkmayın. Haa buna da dikkat edin. Değer ve güven yoksa cinsel ilginiz taciz olur, varsa kadını azdırır.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Yazi için teşekkürler, yes , maybe ve no girller hakkında da yazı yazsan süper olur

    YanıtlaSil
Yorum Gönder