A'dan Z'ye Pick-Up - Yatırım (Invesment)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Yatırım ilişkiye ; zaman,emek, para ve duygusal olarak çeşitli şekillerde ve formlarda olabilir.

Yatırım iki tarafında ilişkiye veya muhabbete vs yaptığı ilgi ve alakadır.

Yatırım kadın ve erkek için ilişki türüne göre farklı işlemektedir. Bir çok redpillci ve pua adayı bunu anlayamadığı için hatalı tavsiyeler vermekteler o yüzden bu konsepti iyi öğrenmelisiniz.

Erkekler açıkçası yatırım yapmaya ilk zamanlar da aşırı meyilli olan taraftır çünkü erkek kadının dış görünüşünden etkikenir %90 olarak o yüzden yatırım yapıp yapmayacağına kadar vermesi 3 saniye falan alır. Güzel bir kadınla zaman geçirmek sevişmek ve onunla diğerlerine hava atmak istiyorsunuz bu yüzden yatırım yapmaya hemen açıksınız.

Erkek olarak tanışmaya giden taraf, ilk mesaj atan,buluşmayı ayarlayan vs sizsinizdir sizin yönetiminizdedir ve kadınında bu hoşuna gider. Sekse kadar yatırım yapan ve emek sarfeden taraf sizsinizdir. Çoğu zaman kadınlar düşük yatırım(low investment)  yaparlar. Bunu ilk tanıştığınız da kolayca fark edersiniz. Konuşmayı devam ettirmeye çalışmaz,kısa cevaplar verir ve buluşma konusunda isteksizdir. Bu değerinizle alakalı olsada çoğu zaman normal olandır çünkü kadın kaltak kalkanına sahip. Hemen yabancı bir erkeğe yatırım yapmaya isteksiz ve test etmesi lazım. Testleri geçtikten ve özellikle seksten sonra kadın ilişkiye aşırı yatırım yapmaya başlayacaktır. Kadınları tavlamak zor elde tutmak kolaydır, erkeği tavlamak kolay elde tutmak zordur.

Kadın düşük yatırım yapıyorsa ilkte bu anlaşılabilir bir şeydir ve zamana ihtiyacınız var demektir. Bu zamanda kadın yatırım yapma seviyesini arttırmıyorsa oyununuz da daha doğrusu değer/güven de sıkıntı var demektir. Kadın sizde istediği değeri bulamadıysa yatırım yapmayacaktır. Ayrıca güven yoksa da yatırımını riske atmayacaktır. O yüzden oyununuzu sağlam oynamalısınız.

Yatırım genel olarak insan psikolojisinde önemli bir yere sahiptir. İnsanlar bir şeye çok zaman emek ve enerji harcarlarsa ondan o kadar zor vazgeçerler. Bir erkek ve kadın için 5 yıllık ilişkiyi bitirmek 6 aylığı bitirmekten 100 kat zordur çünkü kos koca 5 yıl vardır. O yüzden uzun ilişkilerin bitmesi pek zordur ve bitsede kısa sürede tekrar barışırlar. Kadının yaşı geçiyorsa kadın barışmaya daha istekli olacaktır yani 30+ yaşında ki kadın ilişkide güç kaybettiğini bildiğinden varolan yatırımını devam ettirmek ve korumak isteyecektir.

Amacınız çoğu zaman kadının eşit ve daha fazla yatırım yapmasını sağlamak olmalıdır. Eğer bir kadın sizinle yeterince zaman geçirmiş, para harcamış ve duygusal bağ kurmuşsa o kadının size aşık olma ve yatma ihtimali artar. Arada güçlü yatırım varsa o ilişki güçlü olacak demektir. Yatırım çoksa kadın sizi ekemez, başka şehirden bile yanınıza gelir. Duygusal yatırımı çoksa kadın bağlanır ve bırakamaz. Unutmayın kadınlar çoğu zaman uzun ilişkilere psikolojikmen adaptiftirler. O yüzden sevgili edinmek fuck buddy bulmaktan 5 kat kolaydır. Yok ben aşırı hızlı olacağım derseniz açıkçası kısa zamanda yüksek değer göstermelisiniz ve sayıların oyununu oynamalısınız. Bu ise genele yayılmış bir yatırım stratejisidir. İkisi de duruma göre işe yarar ama güzel kadınlar yatırım isterler ve kolay değillerdir.

Oyununuz da kadına belirli miktarda kontrollü yatırım yapmalısınız. Bu fazlasıyla önemli ancak dikkat etmeniz gereken durmanız gereken yeri bilmek. Bir kadına aşırı duygusal,parasal ve enerji yatırımı yaparsanız vazgeçemezsiniz. Çoğu erkek bunu yapıyor ve sonra kızı rahat bırakmıyor rahatsız edip tehdit ediyor.

Yatırıma minimumdan başlayın zamanla artsın. Hiç yatırım yapmadan oynayayım diyorsanız o zaman sayıları  oynunu oynamanız sizi direkt evetleyecek hatun bulmanız gerekecek. O zamanda yüzlerce set açmanız ve bir sürü kızı hızlıca kaybedip en çok istekli olanla devam etmeniz gerekmekte. Bu strateji bazen iyi olsada size güzel kadınları tamamen kaybettirir. Çoğu kaliteli kadın hemen yatmaya meyilli değildir tabi siz süper değerli bir adam değilseniz o zaman işler değişir. O yüzden biraz zamana ihtiyacınız var ki değerlerinizi ve güvenilirliğinizi gösterebilesiniz. Bu çirkinseniz daha çok zaman demek. Yakışıklı adam direkt yüksek krediden başlarken, siz düşük krediden başlıyorsunuz ve zamanla o yakışıklıyı geçme şansınız oluyor değerli olduğunuzu ispat edene kadar. Kadın değerinizi anladığında o da yatırım yapmaya başlayacak. Doğru yolda olduğunuzun sinyalleri;

1. Kadın size ilk mesaj atarsa yani ilk zamanlar siz genelde ilk mesaj atarken kadın da sabahları günaydın vs atmaya başlamışsa yatırım yapıyordur.

2. Kadın sizi buluşmaya davet ettiyse veya ima ettiyse(şu gün boşum planım yok sıkılıyorum vs) bu ciddi bir yatırımdır

3. Size çok fazla şey anlatıp paylaştıysa

4. Size hediye aldıysa ve fiyatı fazlaysa

5. Sizinle sürekli zaman geçirmek istiyor ve geçiriyorsa

Kadın bu yatırımları size yaptıkça vazgeçemez hale gelir. Çoğu zaman bir kadını ilkte yalvartamazsınız ama belirli bir yatırımdan sonra kadın gitmemeniz için yalvaracak hale bile gelir. Kadınlar zamanla yatırım yapmaya meyilli ve bunu kaybetmekten korkan varlıklardır çünkü biyolojik saatleri işliyor zamanları azalıyor.

Size ilkte ilgi ve yatırım göstermeyen kadını es geçmek güzel strateji olsa da bazen kadına zaman vermeniz de gerekiyor ki sizi tanısın, sizinle yatmanın artı ve eskilerini tartıp karar versin. Eğer çirkin ve orta halli bir adamsanız unutmayın zaman dostunuz. Bu gerçek aklınızda kalsın. Haa yok ben acele ediyorum derseniz evetçi kız bulun.

Yatırımı umarım iyi anlamışsınızdır çünkü ilişkilerde aşırı önemlidir. Unutmayın fazla yatırım yapan taraf kaybetmekten korkan taraftır. İlkte erkek yatırım yapar sonra kadın. Ancak belirli zaman sonra kadının yatırımı sizin yatırımınızı geçsin. Siz 35-40 yatırım yaptısanız kadın 60-65 yatırım yapsın. Bu sayede aldatılma ve terk edilme ihtimaliniz aşırı düşer. Kadın korkar hale gelir ve daha çok yatırım yapmaya başlar. Bu ise gücün sizde olmasını sağlar.

İnsanlar fazla yatırımlarından vazgeçemez. İşte,aşkta,dostlukta böyledir ne kadar uzunsa o kadar güçlüdür. Tabi bazı istisnalar hariç ama genel olarak böyle. Bazen yatırımınızın ölü olduğunu anlayıp bırakmanız gerekiyor. Ne kadar zor olsada bazı ilişkiler ve dostluklarda işte bırakmanız gereken yerde durun ve yenisine başlayın.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. kadınlar merkez bankası gibidir erkekler yatırımı yqpar kadınlarda ustune yatar :)

    YanıtlaSil
  2. Bayağı karışık bir konu. Çok fazla paranetre ve değişkenler var. Kesin bir kalıba sokmak zor.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder