Baştan Çıkarma Sanatı II - Güven

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
Güven baştan çıkarma sanatının en önemli parçalarından birisidir. Tek başına çekicilik ve değer sizi sonuca her zaman götürmez.

Kadın ovülasyon(üreme) dönemindeyse yüksek değerli bir alfa erkeğiyle seks yapmak istiyorken geri kalan zamanda güven, değerin önüne geçiyor. 

Kadınlar için güvenilir erkek bulmak zor bir iş ve bunu sık sık dile getiriyorlar. Özellikle ekşisözlük gibi platformlarda bu tür tartışmalar sık sık yaşanıyor. Erkeklerin çoğu aslında güvenilir ama kadın değersiz erkeğin güvenini istemiyor.

Erkek ilk önce değerli ve çekici olmalı, daha sonra ise güvenilir olmalıdır. Eğer güven çekicilikten önce geliyorsa orada "seni arkadaş olarak görüyorum" vardır.

Değer özellikle yüksek değer ve çekicilik bir erkeğin en önemli silahıdır. Değeriniz kadından yüksekse kadın sizi otomatik olarak arzulamaya başlar. Değeriniz yakınsa ise test etmeye başlar ve testleri geçerseniz otomatikmen çekici bulmaya başlar.

Biz erkekler için seks her şeyden önce gelir ama aynı zamanda bizde sadakate önem veririz ve bu güvenin en güçlü yanlarından birisidir. Çocuğun bizden olup olmadığını bilmek zorundayızdır. İlişkilerde en zor olan duygu güven duygusudur.

Kadınlar, sekse erkeklerden çok çok daha az istekliler. Erkekler bu konuda kadınlardan yüz kat daha istekliler. Kadının arzusu ancak bir erkeğin onu "uyarmasıyla veya uyarılması yani azmasıyla" ortaya çıkar. Kadın, seksi ancak değerli bir erkekle yapmaya doğal olarak eğilimliyken, biz seksi direkt yapmaya eğilimliyizdir. O yüzden kadınlar kısa süreli ilişkilere daha az istekliyken, erkekler aşırı istekli.

Kadın, seksin kendisinden çok sonuçlarıyla da meşgul yani hamile kalma ihtimalinde yalnız kalmak istemiyor. Bazen çok yüksek değerli olsanız da kadın sizinle seks yapmak istemiyor ve bu riski almıyor. Modern hayatta tabiki de kadın hamile kalmıyor ama içgüdüleri ve duyguları ona bunu hissettiriyor.

Yapılan bir araştırmada çok yakışıklı bir erkekle çok güzel bir kadına yoldan geçenlere asılmaları istenir. Sorular;
-Bana numaranı verir misin?
-Benimle akşam yemeğine çıkar mısın?
-Benimle akşam seks yapar mısın?

Kadınların %50 kadarı numarasını verir  ve %30 kadarı yemek teklifini kabul ederken, seks teklifini kabul eden kadın oranı %0.

Erkeklerde oranlar çok daha yüksek ve seksi kabul edenlerin oranı %75 ve geri kalan %25 ise istemsizce reddetmek zorunda kalmıştır. Ya evlidir,kız arkadaşı var,işi var, bu gece müsait değil vs.

Konu sekse geldiğinde böyle bir problem var ve bu güven problemi. Kadınlar güvenmekte istiyor. Güvene ilk başlarda fazlasıyla önem veriyorlar. Sizin yanınızda güvende ve rahat hissetmeden seks yapmak istemiyorlar. Direkt seks yapmaya meyilli değiller sadece belirli zamanlarda belirli erkeklerle yatmaya meyilliler.

Kadınları etkilemek 5 dakika sürerken, güven kurmak 4-10 saat beraber zaman geçirmeyle mümkün olabilir.

7 saat kuralı'da bu yüzden var. Bir kadın ancak sizi minimum 4-5 saat beraber zaman geçirdiğinde tanıyıp güvenebiliyor.

Kadınların seksi erteleme stratejilerinin bir nedeni de erkeğin değerinden ve güvenilebilirliğinden emin olmaktır. Zaman erkek içinde eğer değerliyse kardır değilse boşa kaybedilmiş demektir. Kadın bekletiyor ki erkeğin sahte ve manipülatif olup olmadığını öğrenmek, gerçekten güvenlir mi yoksa sadece seks için mi öyle davranıyor öğrenmesi gerekmektedir. Seks için ısrar ederken kıza seni seviyorum seninle evleneceğim demeniz bir işe yaramaz beyler😂

Güven oluşturmaya ve kadına zaman vermeyi iyi öğrenin.

Baştan çıkarmanın 30 dakikası çekicilik,30 dakikası baştan çıkarma geri kalan 6 saat ise güven oluşturmakla ilgilidir. Güven sizin avantajınıza. O yüzden güvene önem verin. Kız eğer evetçi değilse onu güven oluşturmadan sikmeye çalışmanız ters teper. 2-3 hamlede kızı alt etmeye çalışırsanız siktiri yersiniz. Size "kızı sik at, hemen şöyle yap" tarzı tavsiye verenler tecrübesiz bu konuda. Oyun güvende oynanıyor asıl.  Çoğu zaman sekse giden süreç sıkıcı konuşmalar ve birbirini tanıma,rahat hissetme süreçlerinden oluşuyor.

Kadın sizin değeriniz yüksek ve gerçekten güvenilir olduğunuzda size bacaklarını açacaktır. O da sizinle seks yapmak istiyor ama emin olması lazım. Kadın için seks kaybetmek olacaksa asla yapmayacaktır.

Kadın masaya amcığını koyuyorsa sizinde bişeyler koymanız lazım. Kimi erkek yakışıklılığını,boyunu,parasını,statüsünü,hayatını,hobilerini,zekasını,giyimini,karakterini vs vs koyuyor. Kadının koyduğu doğal olarak değerli ve sizde ona denk veya daha fazlasını masaya koymalısınız ki bu adil bir TAKAS olsun.

Güven kadın için ona vur-kaç yapmayacağınıza dair güvenle ve onu destekleyeceğinize dair güvencelerle alakalıyken, erkek için başka erkekle yatmaması,aldatmaması ve çocuğun kendisinden olduğuna dair bir güvence aramasıdır. O yüzden erkekler bekarete ve kadının geçmişine takıntılıyken, kadınlar erkeğin davranışlarına ve kim olduğuna takıntılı.

İyi bir oyun, asla gösterişli değildir ve dışarıdan sıkıcı görünür sanki kızın erkek arkadaşıymışsınız ve yıllardır berabermişsiniz gibi. İyi bir oyun komforda oynanır. Amacınız çekicilik ve değeri aşıp güven ve rahatlık oluşturmaktır.

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. çekicilik olmadan guven işe yaramaz
    mesela bazı erkekler şöyle davranırlar
    seni asla terketmem sen benim herşeyimsin bana guven tarzı çok konuşmalar yapıyorlar
    bu tarz erkeklerin hiç başarılı olduklarını görmedim hepsini kullanıp kullanıp atıyorlar bir köşeye kızlar bu da olayın farklı bir boyutu

    YanıtlaSil
  2. Kadın, seksi ancak değerli bir erkekle yapmaya doğal olarak eğilimliyken, biz seksi direkt yapmaya eğilimliyizdir.

    Bu cümle fikrimce eksik ve hatalı.
    Eksik yönü bakımından sanki biz değersiz elimize ne geçirsek sokacakmışız gibi bir mana çıkıyor.
    Hatalı yanıysa bu mananın bence yanlış olması. Bence her iki taraf da eşit oranda istiyor. Kadınlar sadece bunu daha az belli etmemeye çalışıyor çünkü ilk konuşmada, görüşmede, tanışmada hemen vermeyeyim damga yemeyeyim diye düşünüyor. Fikirlerine değer verdiğim bütün yazılarını okuduğum birisisin ama bu cümle ve onun ilerisi gerisindeki bazı bir kaç cümleler bana yanlış gibi geldi.
    Yani sonuç olarak insanları, kadın-erkek ilişkilerini kesin yargılara varacak şekilde cümleler ortaya koymak bence yanlış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya? Neden erkekler o zaman vasat kızları sikmek için 40 takla atıyor? Benim çirkin kız arkadaşlarıma mesaj yağıyor her yerden ve her yaş grubundan adamlardan. Yolda görsen bakmayacağın kızlara yüzlercesi yazıyor sırf sikini ıslak deliğe sokabilmek için. Sen heralde farklı bir gezegende yaşıyorsun

      Sil
  3. Evet Türkiye'de yaşıyorum dediğinin farkındayım.
    Bahsettiğim şey çirkin güzel olsun her iki taraf da eşittir. Atalarımızın lafı var yiğidin malı meydandadır diye. Toplumumuzdaki özellikle olgun yaş gruplarındaki erkekler böyle laflarla büyütüldüğü için o dmden taciz etmelere yolda dik dik bakmaları marifet sanıyorlar. Kızlar da naif canlılar ürküyorlar tabi ilk başta eğer alacağını düşündüğü bir zevk varsa o da ortadan kaybolur. E sen böyle bir toplumda kızları da genel olarak namus kavramında belirginleştirmeye çalışırsan o kızlar doğduğu andan itibaren baskı altında bırakıldıklarını anlamaları uzun sürmeyecek. Ben farklı bir gezegende de yaşamıyorum dediklerinde de haklısın zaten. Ama bulunduğumuz toplum nedeniyle abazalık konusunda erkekler daha fazla kendini belli ediyor evet.

    YanıtlaSil
  4. Ben senin düşünceni bir nevi doğruluyorum ama bunun nedeninin içinde bulunduğumuz toplum nedeniyle böyle olduğunu düşünüp özümüzde iki cinsiyetin de bu konuda birbirinden pek farkı olmadığını düşünüyorum özet olarak.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder