Baştan Çıkarma Sanatı I - Çekicilik

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Çekicilik temel de ilgi çekme ve diğerlerinden farklı olmak üzerine kuruludur.  Çekicilik çoğu zaman cinsel bir şey değildir. Hayatta bize çekici ve cazip gelen çok fazla şey var. Para,oyunlar,eğlence vs bunlar bize çekici gelen ve içine çeken şeylerdir.

Erkek ve kadın çekiciliği farklıdır. Kadın çekiciliği %90 gençlik ve görünüşe bakarken, erkekte bu oran %30-40 arasındadır. Erkeğin çekiciliği çok farklı şeylerden gelebilir; statü,para,eğlence,yetenek,karakter,giyim vs çok etkenli bir şey erkek çekiciliği ve bir o kadar da zor.

kadınlar için çekicilik tavsiyelerine gerek yok zaten tümü makyaj malzemesi sektörünün elinde.

Erkekler için çekicilik diğerlerinden farklı olmaktır basitçe. Kadının sizi tanımak,zaman geçirmek ve seks için sebeplere ihtiyacı var. Bu sebepleri ne kadar çok sağlıyorsanız işiniz o kadar kolaydır.

Kadın size güvenmek için sebep arar ve çekicilik sonrasında güven gelir.

"Çekicilik bir seçenek değildir".

Kadının içgüdüleri bir tepki verir çekicilik hissettiğinde direkt reaksiyon gösterir. Bu bir seçim değildir ve kadının elinde olan bir şey değildir. Biyolojisi çekici erkeğe tepki vermek üzerine dizayn edildi. Elinde olmadan kapılacak ve kontrolünü yitiricektir.

Çekicilik oluşturmanın yüzlerce farklı yolu vardır ancak çekicilik soğuk yaklaşımda fit değildir. Bazen hiç oluşturamazsınız bazen ise fazlasıyla oluşturursunuz o çekimi.

En önemli çekicilik silahı DHV yapmaktır yani değerinizi göstermektir(sözel olarak ve direkt değil) sözel olarak anlatırsanız kadın da tiksinti oluşturursunuz ve sizin sahte olduğunuza yalancı olduğunuza inanır.

Diğer çekicilik oluşturma yolu gizemdir. Gizemli olmak,bazı tahminlerde bulunmak ve mistik olmaktır. Sihir,fal vs o yüzden kadınların en çok ilgisini çeken şeyler. Kadınlar tapıyor Tarot kartlarına,kahve fallarına ve gelecekten haber veren şeylere.

Bir diğer güçlü çekicilik oluşturma yolu kadınla dalga geçmek ve onu alaya almaktır. Bu muhtaç olmadığınızı ve güçlü eğlenceli olduğunuzu gösterir.

Bir diğer yol neg atmaktır ki bu direkt kadının öz saygısını aşağıya çeker. Sonrasında DHV ve kadın sizi kendisinden üstte görür.

İlginç takılar ve giyim tarzı çekicidir.

Klasik giyim ve statü sembolleri çekicidir.

Bir diğer güçlü çekicilik oluşturma yolu arsız-komik olmaktır. Bu da muhtaçlık ve efendi erkekliği yok ettiği için etkilidir.
Çekiciliğin tüm amacı farklı olduğunuzu kızın anlaması ve artık birbirini tanıma,güvenme,bilme aşamasına geçmesi. Çekicilik bir çeşit değer testini geçmektir.

Çekiciliği algılamak kadının içgüdüsel ve duygusal bir refleksidir. Elinde olan bir şey değil, çekicilik bir seçim değildir.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. özellikle bazı turk dizilerinde tam tersini gösteriyorlar doğru tespitler

    YanıtlaSil
Yorum Gönder