Yüksek Değerden Başlayamamak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
Benim de genel olarak karşılaştığım sorunlardan bir tanesi budur. Bir kadınla tanıştığınız da ortam fark etmez kadının yatırım yapmak için sebebe sahip olmamasıdır çünkü yüzlerce erkeği elde edebilecek güce sahip.

Çoğu zaman kadınlar düşük yatırımdan başlarlar yani sürekli mesaj atan sizsinizdir, buluşmaya çalışan, kızı etkilemeye çalışan ve ilişkiyi daha çok isteyen... Kadın ise sürekli geçiştiren, daha az isteyen taraf olur. Asıl olması gereken kadının ilk mesajı size atmasıdır ve buluşmayı sizden fazla istemesidir. flört için her yükü siz çekiyorsanız işiniz zor. Kadına hiç oyun alanı bırakmadınız ve kendinizi ucuza sattınız demektir. Kadın da çabalamalı ki ilişki sağlam olsun. O da emek vermeli hesap ödemeli ve sizin için bişeyler yapmalıdır.

Bu problem çok derin bir problem çünkü değerleriniz uyuşmuyor demektir. Kadına verdiğiniz bir şey yoktur ki kız soğuk bir orospu gibi davranıyordur. yani kısa cevaplar, görüldü de bırakmalar, buluşma teklifine bakarızlar veriyordur. Bu problem ciddi bir problem çünkü resmen erkeğin gücü elinden alınmış demektir. Burada başka kızlara yazmakta bir seçenek olsada gerçekten değer olmadan 1000 tane kıza yazmanız bir şeyi değiştirmez. Yani her yeni kız da benzer problemle karşılaşıcaksın. tavlamaya çalışan bir şeyleri daha çok isteyen taraf sen olucaksın. Bu iyi bir oyun değil hem de hiç.

Her insan ilişkisinde bir taraf alıcı bir taraf vericidir. Veren taraf her zaman üstündür çünkü güç ondadır. Eğer sürekli alan taraf olursanız ve vericek bir şeyiniz yoksa tüm insan ilişkileriniz boku yer. Kadınlarla ilişkiler ise bu konuda daha serttir. Kadınlar verdikleri şeyin(amcığı) karşılığında daha çoğunu almayı beklerler yani onun için kazanmak olmalıdır. Eğer daha azını alacaksa asla yapmayacaktır buna değmeyeceğinize inanıyordur.

Abaza erkekler sürekli kızlardan isterler ama karşılığında verecekleri hiç bişeyleri yoktur. yani kız verse kendisi için %100 kayıpken abaza için %100 kardır. Abaza adamımız bu yüzden istenmez. Erkeklerin %50+ kadarı bu kategoride ve bu dinamiği anlamıyor. Kızlar bu konuda sertler bişeyler sunmanız lazım. Yakışıklıysanız tipinizi, zenginseniz paranızı, statülüyseniz konumunuzu, eğlenceli hayatınız varsa hayatınız da yer edinmesini, güzel deneyimler yaşatmanızı, genel kültürünüzü vs. Yani değeriniz kadından yüksek olmalı. Sizin işiniz bu olmalı sürekli değerlenmek ve gelişmek.

Hayatı sıkıcı bok gibi, hiç bir sikten anlamayan adamsanız geçmiş olsun. Kadınları ışık hızıyla kaçırma konusunda efsanesiniz demektir.

Bu düşük değerden başlama probleminin en iyi çözümü hayat tarzınızın güzelleşmesi demektir. Sosyam medya ve çevreniz de ki kadınlar sizin değerinizi görmeli. Zaman vermelisiniz kadınlara ki değerinizi anlasın. Ne kadar tipten kaybediyorsanız o kadar zamana ihtiyacınız var. inanın bana yeterli zaman da Brad Pitt bile sizinle yarışmakta zorlanır dediklerimi doğru yaparsanız. Kadın sizin hayatınızın bir parçası olmayı sizin onu istediğinizden çok istemeli. İlişki onun için kazançlı olmalı.Hem sizinle hava atabilmeli diğer kızlara hem de size hayran olmalı. Hayatınız rengarenk olmalı sürekli değişim ilerleme içerisinde olmalısınız. Boş zamanlarınız olmamalı. 20 yaşından 30'a kadar mükemmelleşmelisiniz. Zamanla yavaş yavaş yükselmelisiniz.

Hayatta öylesine başarılı olmalısınız ki tek başınıza mükemmel bir hayatınız olmalı. Stabil ve eğlenceli kalitelerle dolu. yoksa sürekli kadınların umursamaz, siklemez, aşağı gördüğü abaza olursunuz. hiç gücünüz olmaz. sürekli am peşinde koşan abaza olursunuz. Ne bir kadın size mesaj atar ne seks için yalvarır. Gücünüz seksi reddedicek kadar olmalı. Kadının size karşı bir gücü kalmamalı. sizi kaybetmekten korkmalı çünkü kaliteli erkek az sayıda.

Kendinizi sevin ve hayatınıza bakın. Önce hayatınız iyi olmalı sonra kadınlar. ilk kadınlar gelirse boku yediniz demektir. hele bir de süper yakışıklı uzun boylu vs yani genetik açıdan şanslı değilseniz kadınlar götünüzden kan alırlar :D o yüzden hayatı olmayan adam kaybetmiş bir zavallıcıktır...

ilişkiler bir değer alış verişidir ve kadın daha çoğunu almalıdır. Hayatınız amcıktan daha değersizse demek ki bu hayatta bir değeri olmayan bir kaybedensiniz demektir. hayatınız öylesine iyi olmalı ki bir çok kadın sizinle sevgili olmak için çabalasın. sizin değeriniz onların üstünde ve sundukları amcığın ötesinde olmalıdır.

Peki dostum senin hayatın bir amdan değerli mi? yoksa değersiz mi ?
değersizse çok fazla şey yanlış gidiyor demektir.

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Öyle bir anlattınız ki şuan ne yapıcam diye düşündüm :((

    YanıtlaSil
  2. bakış açınız yazılarınız gayet başarılı
    hocam birazda para kazanma uzerine paylaşımlarda yapsanız guzel olur kanısındayım

    YanıtlaSil
  3. testosteron hakkında yazı paylaşırmısın?

    YanıtlaSil
  4. Testosteron aşırı önemli bir şey değil. Ağırlık kaldırarak ve iyi beslenerek kolayca seviyesini yükseltirsin

    YanıtlaSil
Yorum Gönder