Olana Kadar Öyleymiş Gibi Davranmak (Fake It Until You Make It)

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
3
Bu oyunda ki önemli bir şeydir. Düşük değerli erkeklere, yüksek değerli erkeklerin doğal olarak yaptıklarını kopyalamalarını ve bunları içselleştirerek doğallaşmalarını öğrenmektir.

Bu doğada bir çeşit silahtır ve kadını manipüle etmektir. Kadınlar düşük değerli erkekle çiftleşmez ve düşük değerli erkekte yüksek değerliymiş gibi davranabilmeyi öğrenmiştir. Kadının içgüdülerine karşı erkeğin beyni söz konusu

En büyük örneği bolluk mentalitesidir. Aslında bolluk yok ama siz sahte olarak öyleymiş gibi davrandıkça bolluk oluşuyor. Sahte olan gerçek oluyor zamanla. Bir çeşit yokluk çemberinde dönmeyi kırmaya yarayan bir etkiili strateji.

Beden dili olarak da öyle. Alfa erkeğinin beden dilini kopyalayarak öyle davranmak kadınların ilgisini çekiyor.

Bu taktik aslında içerikten çok biçimi çalmakla ilgili. Her ne kadar işe yarasada kadın zamanla sizin onu manipüle ettiğinizi anlayacak ve istediği değere sahip olmadığınızı fark edecektir.

Erkeğin kısa süreli stratejisinde etkili olsa da uzun süreçte sizi kötü etkiler. Amacınız gerçekten değerli bir erkek olmaktır ve bu çok zor bir Misyon.

Kadına muhtaç olmayan, alfa, bollukta, yüksek değerli bir erkek olduğunuz mesajını kesinlikle göndermelisiniz ama zamanla da öyle olmak zorundasınız. Erkeğin hayatta kalma değerini arttırması gerekmektedir.

Sahte yapmakta çok zordur. Kadını manipüle etmek zor bir iş çünkü ufak detaylardan bile sizin sahte olduğunuzu anlayabilir. O yüzden amaç her zaman değerli bir erkek haline gelmek olmalıdır.

Sahteleşmeyi bollukta ve alfalıkta yapabilirsiniz ama uzun vadede sizin zararınıza olacaktır. O yüzden sahte olarak yapacağınıza gerçekten yapın.
Tags:

Yorum Gönder

3Yorumlar

  1. bu doğru ama ezik bir düşünce

    değerli erkek olmak varken neden ezik olup değerliymiş gibi davransınki erkekler

    bunun yerine değerli erkek olmalılar

    zaten erkek değerliyse oyuna gerek azalır

    evet işe yarıyor ama doğru çözüm değerli erkek olmak

    zaten buda sitede oldukça anlatılıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çünki yüksek değerli erkek olmak çok zor ve yıllar alıyor. O yüzden sahte bir imaj daha kolay yaratılıyor.

      Sil
  2. bu konuda haklsınız

    YanıtlaSil
Yorum Gönder