Kavramları Anlama Serisi I - Çekicilik Vs Güven

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Çekicilik ve güven oyunun en önemli 3 parçasından 2 tanesidir.

Oyuna yeni başlayan ve belirli seviyelerde bilenler genelde çekiciliğe saplantılıdırlar. Çekici olmaya,alfa olmaya çalışırlar ve kadını sürekli etkilemeye çabalarlar. Oyuna yeni başlayanlar çekicilik sorununu çözmek zorundadırlar ve bu çok zor çözülebilen bir problemdir.

Çekicilik, kadının içinde olan bir tuştur ve doğru tuşa basabilirseniz hisseder, o yüzden çekicilik bir seçim değildir.

Çekicilik olmadan bir erkeğin şansı düşüktür ama asıl önemli olan parça güvendir. Kadınla benzerlikleriniz,uyumunuz, iletişiminiz vs dir. Çekicilik uçmaya ve boşa çıkmaya aşırı müsaittir. Arkasında güven olmayan çekicilik ilüzyon gibidir uçup gider.

Kadınlar ayın 5-7 günlük döneminde %90 çekiciliğe değer verirken, 23-25 günde değere %60 önem verir. Ağırlıklı olarak güven, çekiciliği geçiyor demektir.

Bunun anlamı ise şu, çirkin olsanız bile yakışıklı erkekten daha güvenilir ve değer vaat eden bir opsiyonsanız şansınız var demektir. Kadınlar yakışıklı erkeklere daha az güvenirler. Sırf bu yüzden reddedilen çok yakışıklı erkek var. Kadın bu beni aşar,aldatır,bırakır gider diye reddediyor.

Güvenin önünü doldurabilirseniz elinizde bir güç var demektir. Oyununuzu buna göre kurgulayın, oyun oynadığınız asla anlaşımlasın. İyi oyun görünmez gibidir kimse fark etmez ama çok gösterişli ve oyuncu gibi görünürseniz hata yaparsınız.

İyi oyun sıkıcı görünmelidir, kadın sizin samimi ve güvenilir olduğunuzu bilmelidir. Onu sadece seks için istemediğinizi ve daha fazlası olarak gördüğünüzü bilmek ister. Kadınlar için bu önemlidir.

Buradan çıkaracağınız dersler;

1. Kısa süreçte çekicilik önde, uzun süreçte güven.

2. Çekicilik, güvenden önce gelmeli ama kısa sürede yerini güvene bırakmalıdır.

3. Çekicilik ve güven yüksek olmalıdır. Birisi düşükse oyununuz kötü demektir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)