Kavramları Anlama Serisi III - Çekicilik Vs Uyarma

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Bu oyunun iki temel felsefesiyle alakalıdır. Dolaylı ve direkt oyun bu noktada ayrılır.

Dolaylı oyuncular kadını etkilemeyi,ilgisini çekmeyi ve kendisini farklı göstermeyi amaçlar ki kadın kendisini tanıtması için müsade etsin, kadına sebep veriyorsun seni tanıması için.

Direkt oyun ise kadını daha tanışma anından itibaren baştan çıkarmaya,uyarmayı hedefler. O yüzden beden dili,ses tonu,lazer göz teması ve dominantlığa önem verir.

Çekicilik daha çok ilgi çekmekle alakalıdır. Bazı şeyler kadınların ilgisini çeker. Gitar çalmanız veya Tarot kartlarınız olması kadının ilgisini aşırı çeker ama onu ıslatan,azdıran bir şey değildir. Çekicilik, çoğu zaman cinsellikle ilgili değildir.
(Hank Moody- Tam bir kadın uyarma ustası)

Uyarma ise direkt olarak o anda olmak ve kadının ısısını arttırmaktır. Hızlı ve yüksek risk almaktır çünkü çok az erkek bunu yapıyor. Çoğu erkeğin yapmamasının iyi sebepleri de var ve bunu yapmanın avantajları da.

Bazı erkekler ilgi çekici, bazıları ise uyarıcıdır.

İyi bir oyuncu ikisini de iyi bilmek zorundadır ve iki özelliğe de sahip olmalıdır.

Bazı erkekler kadınların ilgisini çekmekte, dikkatleri üzerine toplamakta iyidir ama sonuç alamayabilir. Kadın sizi uzun ilişki malzemesi olarak görüyor ve bu yüzden işleri yavaşlatıyor olabilir.

Çekicilik, ilgi çekmektir oyuncu olmaktır. Uyarmak ise baştan çıkarmaktır.

İki strateji de işe yarıyor ve birbirlerine farklı üstünlükleri var.

Çekicilik olmadan direkt kadını uyarmaya,baştan çıkarmaya çalışmak "sayıların oyunudur" yani 50 kadına yazıp 1 tanesiyle yatmak sizin için okeydir.

Çekicilik ise zaman alan ve her zaman fit olmayan bir şey. Çekicilikle uğraşmak çok zahmetli ve zordur o yüzden tercih edilmeyebiliyor ama gerçekten çekicilik oluşunca kadın sizin içinize düşüyor. O sizi baştan çıkarmaya çalışıyor. Doğal olan budur, kadının sizi sizin onu istemenizden fazla istemesidir. Zor olmanız kadını daha çok etkiler. En baştan uyarmaya çalıştığınızda muhtaç veya tehlikeli olarak görülürsünüz şansınız düşebilir ama işe yararsa ödül büyüktür.

Benim tavsiyem çekiciliği iyi anlayıp ona göre oynamaktır. Çekicilik olmadan baştan çıkarma sanatı sayıların sıkıcı oyunu oluyor ve çok fazla red yemek var. Her erkeğin karakterine fit oturan bir şey değil.

Uyarmayı da iyi öğrenin çünkü kadın sizin cinselliğinizle rahat olmalıdır. Sizin bu yönünüzü bilmelidir. Çükünüzün olduğunu bilsin erkeksiniz sonuçta doğamız bu.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)