Kavramları Anlama Serisi V - Lover Vs Provider

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Kadınların ikili stratejilerinin bir sonucu olarak erkekleri kategorize etmeleridir. Aynısını erkeklerde yapıyor ama bu birazcık daha derin bir strateji.

Lover; kadının sperm aldığı, en iyi DNA'ya sahip, çekici, alfa ve dominant erkektir. Kadının seksi, seksle takas ettiği erkektir. Kadınla kısa süreli ilişki yaşayan ve daha sonra terk edip giden erkektir. Yüksek çekiciliğe ancak düşük güvene sahiptir. Kadın bazen yüksek değer için güveni önemsiz hale getirebilir dönemine bağlı olarak.

Provider; kadının kaynak ve koruma karşılığında seksi takas ettiği erkektir. Daha çok uzun süreli ilişki ve evlilik için tercih ettiği erkektir. Bu erkekler daha çirkin olsalar bile çok güzel kadınlarla takılabilirler. Provider game fazlasıyla etkilidir. Zengin ve statülü adamlar bu oyunu fazlasıyla iyi kullanırlar. Eğer doğru kullanılırsa kısa süreli ilişkiler ve harem kurulabilir(Dan Bilzerian)



Lover daha çok değere, provider ise güvene dair bir şey. İkisi de kadının çok önem verdiği şeylerdir.

İyi bir oyuncu ilk önce lover kategorisine girmek oradan başlamak daha iyidir. Daha sonra provider karakterinizde olmalı ki kaliteli kadınlarla ilişkileriniz devam etsin.

Loverdan 7/10 , providerdan 7/10 olmanız iyidir. İkisi de yüksek olmalı sizin için en stratejik olanı budur.

Sadece birisinin olması sıkıntılı. Bu birazda popüler olan efendi ve piç erkek tartışması gibi. İkisini de iyi yanlarını alıp karakterinize katın çünkü işe yarıyorlar. Bir çok yolu var eğlenilecek erkek ve eğlenilecek erkek vs hepsi aynı.

Bilmeniz gerekenler loverlarla kadınlar delicesine seks yapıyor, orospusu olmak istiyor ama providerla yapmıyor çünkü orospu olarak görmesini istemiyor. O yüzden birisine fahişe gibi davranırken, diğerine melek gibi namus timsali davranıyor. Oyununuzu buna göre ayarlayın. Loverdan başlayın sonra provider yönünüzü görsün.

Kadınlar koruyucu ve destekleyici erkekleri de çok çekici bulur. Bazen loverdan döl alıp bu çocuğu provider erkeğe baktırır ama bunun oranı %2-3 yani çok az. Provider da iyi çalışıyor yeter ki aptal erkek olmayın. Bir kadının paranızı ve hayatınızı sömürmesine izin vermeyin. 

Loverdan alınması gerekenler;

-Cesaretli ve ilgisini belli eden
-Cinselliği açık
-Cinsel enerjisi yüksek
-Kadının cinselliği yargılamayan
-Zevklere sahip
-Tutkulu
-Göz temasını delicesine yapan
-Cinsel imalarda hep bulunan
-Eğlenceli 

Providerdan alınması gerekenler;

-İyi bir hayat
-Hobiler 
-Kaliteli kıyafetler
-Yüksek yaşam standardı
-Saygın bir statü
-İnce zevkler ve pahalı detaylar
-Koruyucu ve kollayıcılık
-Güvenilirlik
-Problem çözücülük
-İş bitiricilik
-Sahiplenicilik

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)