Kavramları Anlama Serisi VI - Alfa Lover,Provider - Beta Lover,Provider

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Alfa Lover ; açıkçası kızla yatıp geçen, arayıp sormayan serseri ruhlu tehlikeli heyecan yaratan adamdır. İlişki oyununun yarım kazananlarıdırlar. Kadınların arzularında olan ama güvenilmez erkeklerdir. Kadınların eşlerini aldattığı ve kısa süreli ilişki kurduğu adamdır. Kadınlar bu erkeğin orospusu olmayı bile seviyorlar ve beta erkeğin eşi olmaktan daha yüksek statülü görüyorlar. Kadının saygısını kazanan,onu azdıran ve siken adamdır.

Alfa Provider; bu adam da seks elde etmekte sorunu olmayan, kaliteli ve dominanttır. Statüsü ve parası iyidir hayatını yaşar. Bu alfa loverdan daha iyidir çünkü hayatı düzenlidir ve kalitelidir. Alfa lover biraz daha tembel ve hedonist yanları vardır. Alfa providerın yanında çok güzel kadınlar olur ve bir sürü aynı anda süren ilişkisi olur. İlişkileri daha uzun süreli ve takıldığı kadınlar daha güzeldir. Bir kadını sevgili yaptıysa o kadın için bu bir ödüldür. Kadıno korur ve kollar, bazen ihtiyaçlarını karşılar vs. Sevgili olunacak en iyi erkektir kadınların gözünde. Bu erkek sadece cinsellik değildir daha fazlasıdır. Alfa Lover ise seksi seksle takas eder.

Beta Lover ; Bu erkekler kızın aşık olduğu ama işi beceremeyen, kızın zamanla sıkıldığı ve terk ettiği erkeklerdir. Bunlar kadınlara cazip gelsede kadın ilgisini yitirir muhtaç ve sıkıcı davranışlarından dolayı. Kız arkadaşları vs olur ama ilişkilerde başarısızdır. Başta kazanıp sonra kaybeden gruptur.

Beta Provider; bu direkt evlenilecek ezik erkektir. alfa ve lover erkeklerin üstünden geçtiği kadınlarla evlenen, aldatılan erkek grubudur. Betalığın dibi ve kadın sadece para için evlenir. Bir erkeğin düşeceği en kötü kategori. Kadını buna saygı duymaz. Evlilikte bile seks zordur. Doğanın elemek istediği ama şansa bala üremeyi başaran erkeklerdir.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Oyun hepsini kullaniyor . Cok güzwl yazilar bunlar. Iyi ozumseyin amk

    YanıtlaSil
Yorum Gönder