Kırmızı Hap Serisi III - Alfa Siker Beta Öder

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Hipergaminin sonucu olarak alfa erkeğinin kadını sikip bırakması ve sonra beta erkeğin bu kadınla evlenmesi, bazen alfa erkeğinin çocuğuna babalık yapmasıdır.

Kadınların piç,yakışıklı değerli vs erkekle seks yapması ve iş evlenmeye gelince beta erkekle evlenmesidir. Ona normalde seksi sunmazken, seks karşılığında adamın hayatı,parası ve geleceğini vermesidir. Piçle delicesine seks yapıp, gençliğini ve güzelliğini onlarla geçirip, onlar tarafından istenmeyince de efendi erkekle evlenmesidir. Erkeği evlenilecek olarak görmesidir.

Size genç ve güzel zamanında bakmayan hatunun yaşı 30+ olunca evlenmek için gelmesidir. Herkesin sikip attığı hatunun beta erkeğe kalması durumudur.

Bu duruma 3 olası çözüm vardır;

Pua endüstirisi betayı alfa yaparak bu sorunu belirli sınırlarda çözer. Beta öderden alfa sikere geçer.

Mgtow tamamen ilişkilerden çekilir. Alfa sikeri de beta öderi de sallamaz hayatına bakar.

Kırmızı hap ise alfa Siker beta öderden seni beta öder kısmından kurtarmayı ve sonra yolu göstermeyi pua felsefesine bırakır.

Kadınlar yumurtlama döneminde alfa erkekleri ister, diğer dönemde ise betaları. Bir çeşit ikili strateji kullanırlar.

Bir çok erkek başkalarının sikip attığı kadına binlerce lira harcayıp düğün yapıyor, ev diziyor vs ve sonra o kadın o evde bu betacığımızı aldatıyor. Kadınlar üreme söz konusu olduğunda betayı aldatmaya meyillidir.

Beta kadın bulamadığı için çoğu zaman uzun ilişkiye razı geliyor. Abazalıktan beyni yandığı ve tecrübesizlikten kadının bu tuzağına düşüyor. Kadın betaya namuslu görünüyor ve onu kandırıyor. En kötüsü ise başka erkeğin çocuğuna baktırmasıdır. Beta erkeği yani düşük değerli erkeği doğanım cezalandırmasıdır.

Akıllı olun uyanık olun asla beta ödere düşmeyin. Gençliğini alfalarla geçirmiş kadının yaşı geçince size gelmesi budur işte o yüzden ya sikin geçin ya da beta ödere düşmeyin siktiri basın.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. her turlu kadınlar karda gibi geliyor nedense

    alfayla takılsa zaten karda betayla takılsa zaten yine karda

    kısacası nereye dönerse dönsun kadınlar hep karda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah işte doğru noktaya parmak bastın. Kadın erkek ilişkilerinde kadınları yenemezsiniz. İlişki alanı kadınların savaş bölgesi onların sahası.

      Erkek ise hayatta iyi olmakla görevli. Kadınla r zayıf ve sıkıcılar hayatlaı berbat. Hayatla baş edemiyorlar stresle zorluklarla vs

      Sil
Yorum Gönder