Kırmızı Hap Serisi IV - Alfa Dul

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
12
Alfa dul, yaşı 30'lara gelmiş ve geçmişinde yüksek değerli erkeklerle ilişkiler kurmuş ve ilişki beklentisi yükselmiş ancak o erkekleri elde edecek ve tutacak değerini(gençlik ve güzellik) kaybetmiş, depresif, mutsuz kadınlara verilen genel isimdir.

alfa dul kadın nedir, alfa dull kadın kırmızı hap, red pill alfa dul




Alfa dul kadının geçmişi yoğun ve doludur bu yüzden de tecrübe referansları yüksektir. Hipergamiden dolayı kadın iyi erkeklerle takılmıştır ve artık o standardı düşürmek istememektedir. Kadın her yeni ilişkisinde geçmişten referans alacağı ve yeni erkekle eskisini kıyaslayacağından bu ciddi bir probleme neden olur. Kadınlar doğal atlayıcılardır yani daha iyisini bulduğunda ve o garanti olduğunda eskisini terk etme stratejisini uygularlar.

Eski erkekler yenilerinden iyi olduğunda kadın kendini başarısız hisseder ve yeniye olan ilgisini yitirir. Bu Ferrari'ye sahip birisinin ve ona alışmış birisinin Renault arabaya binmesi gibidir. Asla memnun olamaz çünkü daha iyisini tatmıştır. Daha iyisini tadınca artık lezzet standartlarınız yükselir. Eskiden seve seve yediğiniz yemeğin daha lezzetli yapıldığını öğrenirseniz artık eskisini yiyemezsiniz.

Kadın içinse bu durum yüksek değerli erkeklerle takılıp,onların ortamlarında bulunup, bir sürü şey yaşayıp daha sonrasında o ortamdan atılmasıdır. Gençliğini ve güzelliğini yitirmiştir, yerini hemen yeni kadınlar almıştır. Artık ortama alınmaz ve o değerli erkekler tarafından istenmez.

Alfa dulumuzun biyolojik saati işlediği için artık elde edebileceği en iyisini elde etmeye ve yukarıdan aşağıya doğru düşerken ne bulsa sarılmaya hazırdır.

Çoğu zaman alfa dullar potansiyel değeri yükselmekte olan ama tecrübesiz erkekleri hedef alırlar. Bu erkek grubu gençliğinin ilk yıllarında pasif kalmış ama artık kendine gelmeye değer kazanmaya başlamıştır ve daha yolu vardır. Alfa dullar için en iyi hedef grubu budur ve manipüle ederek, erkeğin tecrübesizliğinden faydalanarak evlenmeye ikna eder.

Bu tür erkek bulamayanlar ise beta provider tiplerle evlenirler. Bu erkekler ise zaten yalnız ve abazalıkla geçen yılların ardından seçilmenin mutluluğunu yaşar ve hemen evlenmeye doğru yol alır. Bu erkekler çifte kaybedendirler ama üremeyi başardıklarından bunu pek dert edinmezler.

Alfa dullar, çoğu erkeğe saygı duymaz ve alfa bulursa aldatır. Hem evli olduğu erkeğe de saygı duymaz, resmen işkence eder sürekli dırdırla vs. beta için bu evde yılan beslemek gibidir. Kadınınız sizin düşmanınız gibidir. Kadın saygı duymazsa erkem olarak görmez. İster dövün ister kavga edin asla o saygı kazanılamaz.

O yüzden alfa dulları fark edip hayatınızdan uzak tutun. Bu kadınlar kaybedenlerdir ve sizin değeriniz yükselirken onlar birer hiç olmaya giderler.

Onlar uçurumdan düşen ve bulduğu ilk dala tutunmaya çalışan kadınlardır. Asla böyle bir kadınla ilgilenmeyin. 30+ yaş kadın= kaybedenler. Bu doğa kuralı ve daha gençlere yönelin.


Yorum Gönder

12Yorumlar

  1. Benim bir arkadaşım var aynı yaştayız instagramı çok aktif kullanıyor ve sayesinde her gün farklı bir kızla sinemaya, playstationa gidiyor bazen günde 3 farklı kızla aklım almıyor biz nasıl tanışırız nasıl set açarz diye düşünürken bu çocuk üç dört saçma mesajla kızla buluşuyor ve işini hallediyor benim motivasyonumu düşürüyor :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moralin bozulacağına neyi doğru yapıyor onu incele. Ayrıca değerini yükselt. Sende sosyal medyanı aktif tut

      Sil
    2. Ben instagram kullanmıyorum ama bazı çıkarımlar yaptım altyapıda futbol oynuyor ve bunu insanların gözüne sokuyor bir tutkusu var kendisine bu işin sırrı ne diye sorduğumda bilmiyorum yazıyorum götürüyorum diyor. İkimizde yakışıklı adamlarız ama beraber gezdiğimizde bütün kızların gözü hep onda yanlız gezdiğimde bende çözebileceğimi sanmıyorum.

      Sil
    3. Ondan daha iyi olmayı öğren ama bu zaman alır. Daha iyi giyinebilirsin, saç tarzını değiştirebilirsin vs. Enerjini daha yüksek tutabilirsin.

      Anladığım kadarıyla senin hayatın ondan daha renksiz o yüzden sorun var. Bişeylerle uğraşmalısın sende

      Sil
  2. Ben uzun zamandır gitar çalıyorum renkli bir de kişiliğim vardır ama cesaret ve harekete geçmekte aşırı eksiğim. Yeni uğraş alanları bulmak istiyorum mesela instagram hesabım olsaydı ve kaykay sürseydim harika işler çıkabilirdi.

    YanıtlaSil
  3. Dostum sana verebileceğim bir tavsiye yok o zaman. Sen zaten her şeyi biliyormuşsun. Bildiklerini uygulamayı değerlendir

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim o zaman henüz mezarlıkta değilken risk almalıyız.

    YanıtlaSil
  5. konulardada bahsedilen bir durum çok iyiyim bombayım ama yalnızım deniyorsa

    aslında bunlar doğru değildir

    ayrıca birde surekli bahsedilir asla amaç kızları çekmek için birşeyler yapmak olmamalı

    kişinin amacı kendisini mutlu etmek olmalı

    mesela bir arkadaşım futbolla ilgilidir gitar mitarda çalmaz

    ama adam deli gibi kız götürdü

    neden çunku herşeyi kendisini mutlu etmek için yapıyor kendi için yaşıyor

    ne kızlar için ne ailesi için ne arkadaşları için

    merkezde kendisi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam ben de kendim için çabalıyorum gerçekten ama yanlızım gelen kızlar var ama beğenemiyorum.

      Sil
    2. Kardeşim yalnız değilsin. Burası Turkiye ya çirkin kızlara razı olacaksın ya da yalnız kalacaksın. Güzel kızların ego tavan çünkü eli sikinde 100 adam peşinde koşuyor. Elde etsen bile bi süre sonra çekip gidiyor. Şu aralar MGTOW olasım var. Çünkü gerçekten yoruldum.

      Sil
    3. O nasıl oluyor hocam ?

      Sil
  6. bir alfa dulbuldum. Hic evlenmemiș ama bakire degil. Paso sikisecegim amk.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder