Kırmızı Hap Serisi V - Cinsel Piyasa Alanı

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
7
Cinsel piyasa alanı bir çeşit serbest alanda eş seçimlerimizi açıklayan bir teoridir. Elimizde ki paraya bakarak alabileceğimiz en iyi şeyi almaya çalıştığımız bir alandır.

Kadın ve erkek bu alanda bulunur, kendi amaçlarına göre eş seçerler. Bu alanda değerler 3 tane olarak ayrılır;

1. Cinsel Değer
2. İlişki Değeri
3. Evlilik Değeri

Bu değerler arayan ve aranan kişiye amaçlara göre belirlenir.

Evlilik değeri için kadının sadakati ve erkeğin maddi gücü çok öne çıkarken, cinsle ilişki için görüntü ve enerji ön plana çıkabilir. İlişki değeri ise bu ikisinin ortasında bulunandır.

Bu alanı en iyi temsil eden yerler sosyal medya hesaplarımızdır. Orada her insanın değerini belirleyen şeyler çok nettir. Kadınlar gençlik ve güzelliklerini en iyi şekilde yansıtırlar. Hayatlarını ve standartlarını paylaşır,diğerlerine gösterirler.

Erkeklerde kendilerini, sahip olduklarını, yaptıklarını, hayat tarzınu yansıtır. Statüsünden arabasına, giyiminden hobilerine kadar yansıtırlar.

Bu alanda değeri olmayanların sosyal medya hesapları zayıf ve kötüdür. Genel olarak kaybedenler kulübünün umursamaz üyeleridirler.

Bu alanda herkes gidebileceği maksimum seviyeyi ister. Kadınlar bunu erkeklerden çok daha fazla isterler. Kadın ya kendine eşit değerde ya da daha yüksek değerde erkeği ister.

Erkek ise amacına bağlı olarak hareket eder. Seks için standartların çok düşüren erkekler fazladır. Erkek konu seks olduğunda standartlarını fazlasıyla düşürebiliyor. İlişki için standartları var çünkü çevresiyle tanışacak, orada bulacağı için kadında bazı kaliteler arar. Evlenme konusunda ise erkek aşırı seçici olmalıdır. Erkeğin değeri düşmez ama kadının değeri gümleyecektir belirli bir zaman sonra. Beta erkekler evlenme konusunda bile aptaldırlar ve tuzağa düşerler.

Kadınlar bu alanda değer kaybetmektedirler. Zaman geçtikçe değerleri düşmekte, akıllı bir erkeğin ise yükselmektedir. Siz bu piyasa alanında yükselmelisiniz. Bu oyunu oynamak zorundasınız ve üzülmeyin her detayı bu sitede bulacaksınız, her bilgi bedava çünkü bilgi yayılmak istiyor.

Yorum Gönder

7Yorumlar

  1. Oyun acisindan Türkiye'de olmamız bir bakıma bizi şanslı yapmaz mı sonucta değerli adamlar az genel olarak erkekler tembel ve duygusal fakat avrupa ve amerikada daha cok degerli adamlar var oyun sanki orda daha zor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli adam oranı değişmez pek. Türkiye de bmw iş görüyorsa avrupada Ferrari iş görüyordur mesela. Köye gidersen de ortalama bir araç değer görür. Türkiyede değer gören erkekler fazlasıyla var sadece her yerde oldukları gibi oranları az.

      Sil
  2. Çok çok saolun hocam bu bilgileriniz için.

    YanıtlaSil
  3. Eski bir yazın vardı dostum Turkiye ve süper hipergami diye. Onunla ilgili tekrar yazar misin?

    YanıtlaSil
  4. Hocam eski yazılarının daha aydınlatıcı olduğunu düşünüyorum. Kullandığınız dil daha etkiliydi. Daha öncede yeniden yayınlamanızı isteyenler oldu ama cevap bile vermediniz. Birkaç günlüğüne yeniden yayınlayın, biz kaydederiz sonra yeniden kaldırırsınız herkes mutlu mesut işine bakar. Ateist adama dua ettirirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper yazı olmus ellerine sağlik abi👏

      Sil
Yorum Gönder