Kırmızı Hap Serisi VII - Duvar

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
Duvar kırmızı hap kominitesinde önemli bir kavramdır. Duvar; kadının 30 yaşına ulaştığında çarptığı şeydir. 28-29 yaşına geldiğinde kadının CPD'si düşmeye başlar.

Kadın 16'lı yaşlarından 28'lere kadar olan süreçte bir altın çağı yaşar. güzel bir kadının değeri fazlasıyla yüksektir ve bu dönem yüzlerce hatta binlerce erkeğin direkt veya dolaylı ilgisine maruz kalmıştır. Bu ilgiyi kadın fazkasıyla sever ve bu onu mutlu eden bir şeydir.

Kadının tüm değeri gençlikten ve güzellikten geldiği için 20 yaşında ki biz kadın sosyal medyada neredeyse 300.000+ takipçiye ulaşabilir hem de hiç bir değer üretmeden. Sadece güzel bir vajinanın değeri bu kadar fazladır.


Bu değeri ise erkeklerin cinselliğe olan sonsuz düşkünlükleri yaratmaktadır. Her erkek güzel kadın ister ve bu kadına aşırı bir yoğunluk sarf eder. Kadının egosu da yıllar içerisinde büyür. İstediği ve arzuladığı yüksek değerde ki erkeklerle takılır. Zaman geçtikçe kadın bişeyleri hissetmeye başlar. Eskisi gibi yüksek değerli erkeklerin ilgisini çekememekte ve onları etrafında tutmakta zorlanmaya başlar. Erkek ilgisi azalmaya başlamıştır ve eski altın çağının sonuna geldiğini hisseder.

Gençlik ve güzellik tükenmek üzeredir ve kadınımız artık duvara toslamıştır. Egosu ve çevrenin ilgisi düşmeye başlar ve panikler.

Kadın için artık oyunun sonu gelmiş ve başarısız olmuş demektir. Geçmişinde ki alfa erkeklerin etkisiyle ya alfa dul olup yalnızlığa çekilir ya da ödeyecek beta aramaya başlar. Paniklemiş şekilde koca arayan kadınların biyolojik saati uyarı vermektedir ve acilen evlenme ihtiyacı hissederler. Artık o eski seçici kadın, beğenmediği ama geliri iyi olan erkeği evliliğe ikna eder. Bunu da genelde tecrübesiz beta erkeklere yaparlar çünkü adam uyanmamış ve saftır. Kadın adamı kafalar ve tuzağa düşürür.

Duvar kadın için hayal etmediği toz pembe günlerin sona ermesidir. Hiç bitmeyeceğine inandığı şeyler biter ve güzelliğine kendisinden daha çok değer verildiğini anlar. Bu iş hayatında özellikle dizi/film sektöründe,mankenlikte böyledir. İşten atılır ve o eski popüler günleri yok olur gider.

Bir kadın için zamanın acımasızlığı budur. Zaman kadının düşmanıdır ve onun aleyhine çalışır. Tam aksine zaman erkeğin dostudur her anlamda eğer erkek zekiyse. Eskilerin bir deyimi vardır; "kız dura dura hiç olur, oğlan dura dura koç olur" diye.

Bir kadının duvara çarpmasını izlemek keyiflidir ve olayın farkındaysanız kadını n çırpınışlarını izlemekte eğlencelidir. Kadın paniklemiş halde evliliğe ikna edeceği bir beta aramaktadır. Seçiciliği yok olmuş ve son Kumarını oynamaktadır. Bu tür evlilikler erkek içinde felakettir çünkü kadın çocuktan sonra resmen gerçek yüzünü gösterir. O sadece biyolojik saati dolmadan çocuk yapmak isteyen bir hayvani varlıktır  bu tür kadınlar beta eşlerine saygı da duymazlar. Ne kendi mutlu olur ne adamı mutlu eder.

Kendisiyle beraber adamı da ateşe atmıştır. Huzursuz geçen yılların sebebi bu tür kadınlardır ve düşük değerli erkeklerdir.

Ayrıca beta erkek değerleniyorsa zamanla kadın onu elden kaçırmak istemez. Akıllı bir erkek zaten bu tür durumlarda evlenmez. Asla kendinize saygı duymayan bir kadını veya sizi küçük gören bir kadını hayatınızda tutmayın. Betalar abazalıktan herşeyi kabul ediyorlar ama unutmayın erkeklik onurunuz her şeyden önemli bakir ölün ama bu onurdan vazgeçmeyin. Aptal bir kadına bu yüzden hayat boyu tahammül etmek inanılmaz bir eziyet olmalı. Bu adamlar zombiye dönüşmüş,mutsuz ve prangalıdırlar. Kadın tüm enerjisini emmiş ve ortada bir beden bırakmıştır ama adamın ruhu yok olmuş, yaşam sevinci kalmamıştır. Evli erkeklerde göreceğiniz şey budur.

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. Yazı için teşekkürler , felaket senaryosu gibi :D

    Bir durum var , erkek olarak degerimiz zamanla artiyor fakat sonucta gencligimiz gitmis oluyor elimizdeki kadinlar da ne kadar guzel olursa olsun gecmislerini yuksek değerli erkeklerle geçirmiş oluyorlar ki şuan kucuk yasta olmama ragmen (18) cevremdeki kızların gecmisi unutamadiklari alfa erkeklerle dolu...

    İlerde yüksek değerli erkek olsam bile sonuçta suanki gençliğim olmuycak ve kadınlar da ne kadar cekici gelicek merak ediyorum dogrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi bir şey olucak sa insan hep şimdi olsun istiyor ben de 18 yaşındayık geçen her saniye aleyhime işliyor gibi..

      Sil
    2. Hayatın gerçekleri bu gençler kuralları doğa koydu. Bu blog olayı anlayıp ona göre çözüm-strateji üretmek için var.

      İkiniz de henüz 18 yaşındasınız tecrübeniz yok. Amacınız referans alacağınız tecrübeler olmalı. İlkleri yaşamalısınız. İlk buluşma,ilk öpüşme,ilk sevişme,ilk seks,ilk terk edilme,ilk aldatılma, ilk başkası için bırakılma, ilk aşk acısı, ilk reddedilme, ilk görmezden gelinmeleri vs yaşayacaksınız.

      Ben ilk aldatıldığımda 16 yaşımdaydım...

      Sil
    3. İlk buluşma dışındaki bütün ilkler beklemede :d siz kaç yaşınızdasınız hocam ?

      Sil
    4. İlkler konusunda yol katettim bi çok kız tanıdım her yeni kızda yeni bisi kesfediyorum , anlıyorum hatalarımdan ders çıkarıyorum.Çook az sonuc olsa da zaten tecrübe kazanmaya ve eğlenmeye odaklıyım ama dediğim gibi o konu kafamı kurcalıyodu ama neyse gelismeye devam :D

      Sil
Yorum Gönder