Kırmızı Hap Serisi VIII - Beyaz Şovalyeler

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Beyaz şovalyeler; seks umudu karşılığında kadını haklı bulan, kadının hep mağdur ve masum olduğuna inanan ve bu davranışlarından kadının etkilenip kendisiyle seks yapmasını, seksle ödüllendirilmeyi bekleyen düşük değerli ve ahlaksız erkekler grubudur. Dışarıya ben çok iyi birisiyim beni seç bak diğer erkekler gibi değilim imajını verip aslında manipülatif davranan erkeklerdir.

Düşük özsaygıları ve hep güzel kadın haklıdır tarzı yaklaşımları erkeklik onuru ve gururuna sahip olmadıklarını gösterir. Bir olayda kadın haksızsa bile kadına destek verir, dostlarındansa am uğruna giden sahtekar ve güvenilmez, düşük değerli erkeklerdir. Sikine sahip olamayan erkek değersizdir.

Özellikle tartışmalarda direkt kadının tarafını tutan ve ilgiyi üzerine çekmeyi bekleyen,abaza erkeklerdir.

Kadınlara sevimli ve Şirin gözükme,onları etkileme kaygısı öylesine yüksektir ki manipülatif davranır.

Özellikle feministlere destek vermelerinde üstelerine yoktur. Saçma salak konularda bile sürekli kadınla aynı fikirde olurlar. Kadının aptalca davranışlarını cezalandırmaz,hep pozitif davranırlar. Mal kadınlara tahammül etmeleriyle ünlüdürler.

Beyaz şovalyeler kadının zayıf olduğunu bilir ve sürekli onu korumaya çalışırlar. Kadınları aşırı masum görmeleri de ilginç bir hatadır. Kendi cinsiyetine düşman olmak demektir.

Bu bir üreme stratejisidir ama pek işe yaramaz. İşte bu salak erkek grubu bir türlü bunu anlayamaz. Kendi fikrindense kadının fikri doğru demek ciddi bir öz saygı ve öz değer eksikliğinin işaretidirler. Bu işe yaramayan aptal beta stratejilerinde kendilerine başarılar diliyorum.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Kadınların bir numaralı ego madturbatörleridirler. Sürekli kadınların yanında dolaşıp onlara bedava ilgi dağıtan ama karşılığında seks almayan tatlış çocuklara da meriç diyoruz bu camiada. red pille tanışmadan önce zeus affetsin az da olsa bu tip davranışlara sahiptim mavi haplı her erkekte olduğu gibi. Ama şuan instagramda kadınların fotolarını bile beğenmiyorum. Zaten egoları arş ı âlâ' ya çıkmış kadınların egosunun şişmesine katkıda bulunmamak için prensip edindim. Bu arada size seks sunmayan kadına su bile ısmarlamayın. Bununla ilgili erkekadam.org sitesinde üç adımda içinizdeki merici öldürün adlı bir yazı vardı okumanızı öneririm. Hocam bu arada yazıların harika seni takip ediyoruz esenlikle kalın.

    YanıtlaSil
  2. turk filmi repliği geldi bu yazıyı okuyunuca fakir ama gururlu
    halbuki fakirlerin çoğu beyaz şövalye

    YanıtlaSil
Yorum Gönder