Kırmızı Hap Serisi IX - Uydu Erkek

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Uydu erkek, kadının yedek listedinde bekleyen düşük değerli,efendi,beta ve provider erkeklerdir.

Düşük değerli olmak anlaşılabilir,seks yapamamak anlaşılabilir,reddedilmek anlaşılabilir ancak bu erkekleri itici yapan seks umuduna yenik düşüp gururlarına ve onurlarını hiçe saymalarıdır. Kadın arkadaş kalalım dediğinde ya tamam der hayatınıza bakarsınız yani samimiyeti çok düşürürsünüz ya da basıp gidersiniz hayatınızdan çıkarırsınız.

Bu erkekler ise kadının etrafında kalmakta,işlerini görmekte ve kendini kullandırtmaktadır. Bunlar asalak erkek grubudur ve özsaygıdan yoksundurlar.

Evet bir kadın sizi istemeyebilir,sizde aradığı değeri bulmayabilir. Ben yüzlerce kez reddedildim ama hiç birisinde sahip olmadığım kadını kaybetmekten korkmadım. Bu kadınlar bu betaları etraflarında tutarak kullanırlar. Erkekte vericek bir gün diye umutla kıza köle olur.

Betalar kıza yalakalık yapmakta bir numaradır. Yedek listesi kendisi gibi tiplerle doludur ancak bu erkeklerin "efendi erkek egosu" vardır. Yani kendileri çok özel ve süper değerli zannederler aslında öyle bir şey yoktur. Kendileri gibi kızın listesinde yüzlercesi vardır.

Gerçeği kabul etmezler ve iyi oldukları için kızın kendilerini seçmelerini,piç erkeklerden bıkıp kendisinin ne kadar özel olduğunu kızın fark etmesini bekler. Hayallerinde kızımız gelip ay Mahmut sen çok iyisin ben senin değerini bilemedim vs. Bu tamamen egoyla alakalı bir sorundur. Gerçeklerden kaçmak kendi egona gömülmektir. Gerçeği kabul edip değerini yükseltmek varken bunlar uydu olarak Meriçlik yapmaya devam ederler. Bu gruba da bol şans diliyorum. Kendilerinin üreme stratejileri de pek çalışmıyor ama kafaları basmıyor salakların. Erkeklik onurundan taviz veren adam maldır.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Gerçekten doğru konulara parmak basılarak kaleme alınmış bir yazı.Beğeniyle takip ediyorum.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder