Kırmızı Hap Serisi X - Duvardan Düşerken Tutunulan Dal

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Bu kadının duvara toslayıp aşağı düşmeye başladığı anda bunu fark edip, değeri yükselmekte olan yani "potansiyel değeri yüksek" olan bir erkeği evliliğe ikna etmesidir. Kadınlar seksi kullanarak bu tecrübesiz erkek grubunu tuzağa düşürürler.

Erkek hayatını düzene sokmuş, gelişmekte ve iyi bir işe,arabaya ve eve sahip olmaktadır. Bu gelişim kadınların dikkatini çekmektedir. Gözü tam açılmadan erkeği hemen kakalayan kadınlar bu adamı ışık hızında evlenmeye götürürler.

Sonunda efendi erkek kazandı diye sevinirken bu gariban adamımız çoktan tuzağa düşmüştür. Hem de binlerce tl para harcayarak değeri olmayan bir kadınla evlenmiştir. Kadın bir de çocuk yaptı mı kendisini garantiye almış demektir. Hem erkeğin parasını sömürecek hem de mutluluğunu.

Erkeğimizin değeri artarken, kadının değeri gittikçe düşecektir. Kadının en çok korktuğu şey evde kalmak yani yalnız kalmaktır.

35 yaşında olsalar ikiside erkek ayrılsa yeni kadın bulacakken, kadın ayrılsa yalnız kalacak ve standartları daha da düşecektir. O yüzden bunu hisseden kızımız hemen düşerken tutunacak bir dal olan efendi erkeğimize tutunur. Onu kafalar ve binlerce tl zarara sokup evlenirler. Adam boşansa da nafaka girer bir sürü sıkıntı çıkar.

Değerinin arttığını ve gücünü tam anlayamamış tecrüsiz erkekler "tutunacak dal" işlevi görürler. Onlara da hayatta bol şans diyorum. Onlar bilmeden doğru şeyleri yapan ama cahillikleri yüzünden kaybeden erkek grubudurlar. Bu erkekler uyanırsa kadınların işi çok zora biner. Beta öder de erkek kalmazsa kadınlar boku yemiş demektir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)