Kırmızı Hap Serisi XI - Döl Kovası

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Döl kovası terimi; çok fazla erkekle yatmış ve cinselliği dibine kadar yaşamış kadınları tanımlamak için kullanılır.

Burada ki problem kadının cinsel hayatı ve tercihleri değildir. Kadın istediğini yapmakta özgürdür. Kadın gençlik ve güzelliğini değeli erkeklerle harcar. Onlara istediğini verir ve ekstrem deneyimler yaşar ancak bu erkekler bu tür kadınlarla uzun süreli ilişki kurmayacak kadar tecrübelidirler. Bu tür kadınların eğlenilip geçilecek, ciddiye alınmayacak ve asla evlenmeyecek kadınlar olduklarını bilir. Kadın artık bir sürü erkekten sonra döl kovasına dönmüştür.
(Thousands cock stare; döl kovalarının tipik bakışı ve yüzlerce erkekten sonra geldiği hal)

Sorun tecrübesiz ve saf erkekleri evlilik tuzağına düşürmeleridir. Döl kovaları, duvara çarptıktan sonra bunlardan birisini evlenmeye ikna eder.

Adamımız çifte kaybedendir, hem gençliği yalnız geçmiş hem de diğer erkeklerin ekstrem cinsel deneyimler yaşadıkları kadınla evlenmiştir. Erkek, çocuklarının annesi olmayacak bir kadını seçmiştir.

Bu kadınlar psikolojik olarak ciddi sorunlu, paraya aç, hipergamisi yüksek, alfa dullardır. Tecrübeli erkekler seks için kullanıp geçerken efendi ve saf erkekler işi evlenmeye kadar götürür. Kadın geçmişini gizler ve tecrübesiz bir abazan oluşundan faydalanır.

Bu tür ilişkileri izlemek benim için fazlasıyla keyif verici çünkü adamlar salak ve çifte kaybediyorlar.

Ayrıca adamımız bu kıza düğün, balayı, yüzükler, hediyeler, Sıfır mobilyalar alarak resmen döl kovasıyla seksi 150.000+ tl karşılığında yapar. Döl kovaları bu adamlara masum ve namuslu ayağı çeker. Evlenmeden de vermez ki adam fark etmesin. Diğer erkeklere bedavaya gelen seks bu adama pahalıya patlamıştır hem de çok pahalıya.

Salak erkeklere bu kadınla neşeli günler diliyoruz çünkü bu kadın bu adama gram saygı bile duymayacaktır. Onu erkek olarak görmeyecektir. Hatta başka erkeğin çocuğunu bile baktırabilir.

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. Genelde psikolojileri bozuk kızlar oluyor bunlar , ailevi problemleri olan vs.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder