Kırmızı Hap Serisi XII - Beta Erkek Utandırma Taktikleri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
 Toplumun ve kadınların, erkeğin cinselliğine ve bireysel tercihlerine saldırması, bunlardan dolayı onu utanç duymaya zorlamasıdır.

Bu en çok 30'lu yaşlarına gelen erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasında ve onlarla birlikte olmasına dayanır. 30'lu yaşlarında duvara toslamış kadınlar tarafından da sıklıkla dile getirilen bir şeydir bu. Yaşıtı erkekler, kendilerine değilde genç kızlara ilgi duyuyordur. O yüzden bu erkekleri utanç içinde bırakıp, tercihlerinden ve Yönelimlerinden dolayı utanmalarını sağlamaktır.

İşin gerçeği kadınlar nasıl genç ve değerli iken erkeklerle oynuyor, erkekler de güç kazandıkça kadınlarla oynayacak içlerinden istediğini seçecektir. Kadın gücünü kaybedince oyun hakkında zırlamaya başlar. Halbuki aynı kadın en değerli zamanlarında oyunun kuralları hakkında konuşmaz, gücünü keyfice kullanırdı.

Bu Utandırma taktikleri toplumun ve duvara çarpmış kadınların çerçevelerini erkeğe dayatmaya, onu bastırmaya çalışır. Hatta kadının en iyi hali 30 yaş halidir demeye kadar getirirler. Beta orbiterlardan bunu çok duyarsınız sürekli olgun kadın vs diye saçmalarlar. Kadın aslında olgun falan değil, değerini kaybetmiş hayatın gerçekleriyle karşılaşmıştır. O yüzden daha dikkatli ve nazik olmaya başlamıştır. Zaten 40'larına kadar yalnız gelen kadın kafayı tamamen yemiş oluyor ve erkeklerle bozuyor.

Bu utandırma bazı erkeklerin uyanmasını ve altın çağını yaşamasını engellemek içindir de.

Gençliğinde kadınların pek sallamadığı, düşük değerli erkekler; çabalamış değer kazanmaya güçlenmeye başlamıştır. Kendine gençken gülmeyen şans şimdi gülmeye başlamıştır. Tam hayatını yaşayacağı ve keyfini süreceği yaşta; utandırılmaya başlar. Beta öder arayan kadınlar sürekli bu erkekleri evliliğe kakalamaya çalışır. Önemli olan bu adamları kafalamaktır ki gözleri açılmasın.

Gençliğinde değersiz olan erkekler bunu çok iyi bilmelidir. Bakın değersiz olsanız bile 20'den 30'a kadar 10 yılda tecrübeleneceksiniz. Bu sizin için çok önemli.

Erkeğin olgunlaşması zamanla olan bir şey. Bazılarınız parasızlıktan kadınlarla ilişkide gümlediniz, ailenizin parası yetersizdi iyi ortam yapamadınız bazı şeylerden mahrum kaldınız.

Bazılarınız çirkindi ve imaj nasıl yapılırı bilmeyen oğlan ergenlerdi ama zamanla giyinmeyi,konuşmayı,sınırlarınızı öğreniceksiniz. Yavaş yavaş pişicek gelişiceksiniz. Değeriniz %1 arta arta yükselecek. Her şeyi yapmayı,sorun çözmeyi, duygusal olarak stabil olmayı öğreneceksiniz.

Başarısızlığınız zamanla yerini ufak başarılara ve daha büyük başarılara bırakıcak eğer zekiyseniz. Aptalsanız zaten böyle gelir böyle gider.

Toplum; değişmenizi ve gelişmenizi istemiyor. Diğer erkekler gelişmenizi istemiyor. Daha iyi oldukça eski dostlarınız sıkıntı çıkarıcak. Sizi kıskanıcaklar ve olumsuz davranıcaklar...

O yüzden kendi bildiğiniz yolda gelişin; toplum,kadınlar ve erkeklerin baskısını, sizi utandırmalarına üzerinizde baskı kurmalarına takılmayın. Yeri gelince aileniz bile değişmenizi istemez.

Sizi seçimlerinizden ve cinselliğinizden dolayı utandırma taktikleri uygulayacaklar. O yüzden sallamayın gelişmeye devam

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Blogunu uzun süredir takip ediyorum yorum yapmak bugüne nasipmiş.
    Eski yazıların hala bende mevcut hani şu içerisinde negatif içerik olarak tabir ettiğin ve sildiğin yazılar :)

    Herneyse çok sevdiğim bir söz vardır :
    "Hayatın gerçek amacı, bilgi değil eylemdir." -Thomas Henry Huxley

    Ondan bundan şundan hep bilgi aldım ama hiç eyleme geçmemiştim. Son zamanlarda sahaya çıkma cesareti buldum, ve çıktım da kaybedecek birşey yokmuş aksine zevk aldım. Rededilmenin zevkini :D

    Yazılar için teşşekürler. Senden istediğim daha çok saha üzerine içerikler yazman. Açılışı eski yazılarında güzel anlatmışsın, sohbetin devamı, nelerin yapılması, nelerin yapılmaması hakkında, daha çok bizi eyleme sokacak yazılar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam ben de eyleme geçemiyorum bilgi bilgi bilgi yeter artık kızlar gözümün içine bakıyor ben gitmiyorum ama sonra nasıl pişmanım

      Sil
Yorum Gönder