Erkeklik Vs İlginçlik

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
5
Evet ciddi bir tartışma konusuna geldik.

Son yıllar da sürekli erkeksiliğe vurgu yapılıyor. Bende önemsiyorum bunu ancak bunu aşırı abartanların olması ilginç.kadınların erkeksiliğe önem verdiği doğru ancak değere daha çok önem veriyor. Erkek olun, alfa olun tarzı tavsiye veren sitelere baktığım da(yabancı ve türk siteler) olayı çok doğru olmayan noktalardan alıyorlar.

Erkeksilik çoğu zaman problemin sebebi değildir. Erkeksilik çekiciliğe fazla etki etmez. Bu varsayım hatalıdır. Eğer öyle olsaydı kamyon şöforleri ve ilkel hanzolar en güzel hatunları götürürdü ancak küpeli kırmızı pantolonlu gitarist daha çok hatun götürüyor. Kıllı dayılar değil ağdalı fit erkekler hatun götürüyor.

Erkeksilik akımı hatalı varsayımlar üzerinden ilişki analizini kısıtlıyor. Neredeyse işi mafyamsı ilkel alfalara çevirmeye çalışıyorlar. Bu hatalı ve yobaz bir tavsiyeler bütünü.

Tabi ki erkeksi özelliklere sahip olacaksınız. Aşırı feminen ve gayimsi hareketler sizin çekiciliğinizi mahveder. Ancak esnekliğe de yeniliğe de açık olmanız gerekemektedir.

Kadınlar sıra dışı erkeklere daha çok eğilim duyarlar. Bu handikaplı erkeğin avantajı demektir. Muhafazakar semtte ağır abilerin olduğu yerde küpe takan eleman bir anda hatunların ilgisini çeker tabi diğerleri zorundan çatlar. Sandıkları gibi kadınların erkeksi olsun vs takıntıları yok.

Kroların anca paralı olanları hatun düşürüyor ki kadınlar bu tip erkekleri hiç sevmiyor. Ayrıca muhafazakar erkekleri de kadınlar çekici bulmuyor. Halbu ki bu erkekler de fazlasıyla erkeksiler.

O yüzden kafayı erkeksilikle bozmayın. Amacınız ilginç olmak ve ilgiyi üzerine çekmek olmalı.

İlginç takı ve kıyafetler mesela bu açıdan çok önemli.


Tarih boyunca erkekler hep renkli ve dikkat çeken cins olmuştur. Doğada da bu böyledir.


Kabile şefi ve renkliliği

Aristokrasi ve erkeklerin renkliliği.
Soylu ve zengin erkekler, statülü erkekler hep rengarenk giyinmişlerdir. Mor asaletin rengiydi mesela.

Günümüz modern erkeği ise halktan birisi gibi giyiniyor
Takım elbiseyi çok severim ama bu giyim tarih boyunca en gösterişsiz olanı. Erkek cinsini gösterişten alan ve süslü olanı kadınmış gibi gösteren bir hatalı paradigma.

Tarih boyunca erkekler doğa da daha renkli olmuşlardır.

Günümüz de ortalama erkek ise böyle görünüyor. Sıkıcı ve renksiz.

Erkeksilik felsefesini anlayabiliyorum. Özellikle bir çeşit lumberjack stili modaya doğru kayma var.

Bu tarzı da çok severim ancak bu tür erkeksilik çekici olsa da diğer tür de çekici.
Erkek adam olun tarzı tavsiyeler özellikle güldürücü. Hatta bu isme sahip siteler de tavsiye veriyor erkek adam olun diye. Tavsiyeler ise kullanışsız ve mental mastürbasyondan öte değil. Hatalı tavsiyeler kadar berbat bişey yok.


Erkeğin ilgi çekiciliği ve farklılığı ise ayrı bir çekicilik sağlar. Ünlü erkekler de genelde sıra dışı olma olayı çok görülür.

Justin Bieberin tarzı kadınları hep etkilemiştir çünkü onu farklı kılıyor.

Ama asıl ilginçliğin, farklılığın tanrısı Johnny Depp'tir.
Takılar,giyim ve aurasıyla tam bir şaheserdir bu adam.

Amacınız sıra dışılık, orjinallik ve ilginçlik, gizemlilik vs olmalıdır. Kendi hayatınızı, giyiminizi ve davranışlarınızı buna göre ayarlayın.

Ayrıca kadınların ilkel mağra adamlarını çekici bulması pek önemli değil. modern hayatta ilkel mağra adamına yer yoktur. Erkeksilik tavsiyeleri genel de her boku erkeğe yüklüyor. Asıl önemli olan kadının sizi elde etmeye çalışmasıdır. Sizin ödül olmanızdır.  Gösterişli olun.

Ayrıca kadınları sallamayan, muhtaç olmayan, istemeyen adamlar daha çekicidir. Kadını isteyen kaslı abazadan daha cazip gelir kadına. 

Benim gördüğüm erkeksi erkekler 5 erkek takılırken, renkli tipler kızlarla takılıyordu. İlginç ve umursamaz havalı erkekler ise kadınların arzularını süslüyordu.

Kadınlar erkeksi birisindense dövmeli bir dj'in altına yatmaya isteklidir. Bu ise ilginç ve farklılığın ne kadar önemli olduğunun ispatıdır.

Ortalama aptal erkeklerden farklı olun, risk alın

Yorum Gönder

5Yorumlar

  1. Bence bu kro tipler erkeksi değil..Maskülen olmak rekabeti sevmek hırslı olmak ya da assertive olmak demek.Bu kro tiplerse hayattan yılmış arabesk kafada tipler..Oldukça duygusallar ve sonuç olarak feminenler de..

    YanıtlaSil
  2. Kro tipler erkeksi değil zaten erkeksilik/maskülenlik kılla, barzolukla vs. ölçülmez bağımsızlık, erk, umursamazlık, proaktiflik gibi birşey yani. Uzak doğu felsefesinde yin yang olayı bunu iyi açıklıyor ;

    http://yumurtaliekmek.com/wp-content/uploads/2015/05/yin-yang-1_220515.png

    Doğada erkek hayvanlar %99 daha büyük, renkli ve gösterişlidir. Bir erkek aslan yeleleriyle ve cüssesiyle dişiden ayrılır, Horozda tavuğa göre renkli, gösterişlidir, balıklar, kuşlar hep böyle.
    İnsan türünde bence erkekler süslenmez olayı çok yanlış anlaşılıyor veya bilerek rekabeti azaltmak içinde olabilir. Bir erkek kendisi için süslenir yine ve kendi istediği tarzı verir kendine yani gidip kadın gibi berke beğensin veya leyla beni güzel bulsun diyeyse bu kadınsı süslenme olur ancak kendini istedğin şeye dönüştürüyorsan bu erkeksi süslenme.

    birde o kro, barzo tiplerin çoğu arabesk dinlerken ağlayan, bir kız için bağırıp çağırıp ortalığı yıkan, kadınlara köpek olan tipler.

    YanıtlaSil
  3. Ulen tam da dün kulağımı deldirmiştim bütün ilgi üsütmdeydi betaların saldırıları falan alıştım artık.

    YanıtlaSil
  4. Harika bir konuya parmak bastın dostum erkek tavus kuşları en süslü olanlardır meselâ en gösterişli erkek aslanlar da öyle. Eski tarihlerde erkeklerin daha renkli giyindiğine şimdi ki erkek modelinin sıkıcı olduğuna homo sapiens kitabında değinmişti yazar. Senden bu tip daha çok yazı bekliyoruz dostum kafa açıyorsun resmen.

    YanıtlaSil
  5. reis güzel yazı. Olaya doğru yerlerden yaklaşmışsın. Güzel yazıyorsun. Bugün gördüm blogunu ve artık takip edeceğim.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder