Karanlık Alfa Ve Kadınların Arzusunun Gizli Yönü

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Bu yazının amacı tamamen bilgi vermek ve bazı şeyleri anlatmaktır. Tavsiye etmediğim davranışları ve toplumsal-bireysel olarak aşırı zararlı karakteristikleri içeren bir yazı olacak.

Kadınların güce ve dominantlığa duyduğu şiddetli bir arzu var. Bu hiç dile getirilmeyen ve ortada olan bir şey. Bunu medya da dile getirmek zaten mümkün değil ve kadınlar direkt olarak buna şiddetle itiraz edeceklerdir. Kadınlardan gerçekleri söylemelerini beklemiyoruz zaten sadece bir arzu dinamiğini açıklıyoruz.

Seri katil olayı bizim kültürümüz de pek görülmediği için kullanacağım örnekler yabancı ülkelerden olacaktır.

Kadınlar empati yoksunluğu, şiddet ve gücün vahşi halinden erotik olarak etkilenirler. Seri katiller alfa davranışların uç noktasını oluştururlar. Empati yoksunluğu,


Domine edilme arzusu kadının en ilkel içgüdüleridir.

Kadınlar bunu çok güçlü ve seksi buluyorlar. Sözel olarak her ne kadar yanlışlasalarda davranışsal olarak böyle. Bir sürü seri katile gelen mektuplar bunları doğruluyor. Binlerce aşk ve fantezi mektubu gelmişti bu suçlulara.

Kadınlar bu erkekle fanteziler kuruyor ve domine edilmek, koşulsuz teslim olmak, aşağılanmak istiyor. İlkel, saldırgan ve empati yoksunu olan hayvansı erkekten aşırı uyarılıyor. Bunun sebebi çok ilkel çağlara dayanan bir şey. O dönemlerde fiziksel kuvvet herşeydi ve erkekler arasında ki çatışmalar kanlıydı tıpkı hayvanlarda olduğu gibi. Zamanla bu davranışları gelişen zeka ve ahlak yasakladı. Toplumu yıkan ve ortalığı savaş alanına çeviren bu davranışlar yasaklandı.
Ancak kadınların bilinçaltlarında kalan bu içgüdü hala etkili.

Feminizm ve diğer modern teoriler her ne kadar aksini iddia etsede kadınlar her zaman aşağı cinsiyet olmuştur. Cinsel fantezileri bile mazoşist ve ezilmek üzerine kuruludur. Modern kadının neden efendi nazik erkekten ölesiye nefret ve tiksinti duyduğunun açıklaması budur.

Kadınların arzuları ilkel ve güce açlar. Onu arzuluyor ve istiyorlar ancak bu davranışlar günümüz sosyal hayatında pek mümkün değil. Birisini dövmeniz ve öldürmeniz tüm hayatınızı mahveder. Kaybedecek çok şeyimiz var ve ancak bir aptal bunu yapar. Günümüzde kadını domine etmek çok zorlaşmıştır çünkü iş hapse kadar gidiyor.

Hem kadının bilinciyle güdüleri de çatışıyor. Arzularını gizleyip bastırsa da zaman zaman ortaya çıkıyor.

Seksting (seks mesajları) kadınlar arasında popüler. Bir dönem yüzlerce kadınla keyfi seksting yapıyordum ve tecrübelerim hepsinin hayvanca güçle sikilmek istedikleri ve bunun onları çok azdırdığıdır. Aşağılanmaktan ve üstün bir erkeğin döllerini almaktan haz duyuyorlar. Güce olan açlıkları ve güçsüz olduklarının bilinçaltına işlemiş olmasının sıradan bir sonucudur bu durum.

Açıkçası bu karanlık ve empati yoksunu davranışları tavsiye etmem. Modern hayatta ilkel erkeklerin yeri yok. Esnek olmalı ve kendinizi düşünmelisiniz. Karanlık davranışlar her ne kadar seksi ve ahlaksız olsalar da uzak durmanızı sadece kısıtlı miktarını kullanmanızı tavsiye ederim. Seks esnasında küfürler ve dominantlık yeterli. Ötesi kadının ve kendi hayatınızın mahvolması demek. Baskın davranışlar kadını köleniz haline getirecek bir çeşit psikolojik sorunlara yol açabilir.

Kadınların bu yönünü iyi bilmelisiniz. Anca yatak odanızı neşelendirmek için karanlık tarafınızı gösterebilirsiniz. Karanlık sanatların toplumsal yaşama uygulanması tehlikeli ve felakettir. Bunları başka yazılarımda açıklayacağım.

Gelelim seri katiller hakkında ki içeriğe:


Bu adam James Holmes 12 insanın ölümünden ve 70 kişinin ağır yaralanmasından sorumlu. 4000 üzerinde mektup almış kadın hayranlarından. İşte kadınların gönderdikleri kendi fotoğrafları;


Daha fazlası için bu siteye gidin: http://www.sandiegouniontribune.com/opinion/the-conversation/sdut-fan-letters-james-holmes-released-2015sep12-story.html

https://www.telegraph.co.uk/women/womens-life/10665003/Murderous-love-Why-are-so-many-women-aroused-by-serial-killers.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1024092/Cellar-monster-Josef-Fritzl-receives-hundreds-love-letters.html

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. Sex mesajlarını hangi platformlardan atıyordunuz ?

    YanıtlaSil
  2. Tam olarak öyle değil olay.Çünkü 1:Bu kadınlarda genelleme olarak değil de sorunlu kişilerin böyle birine ilgili olabileceğinden olabilir. 2:Değilse bile yani bi bakıma bi sorunları yoksa burdaki ilginin nedeni bu kişilerin direk olarak bişeyi yaparken kendileri için yapması, beyindeki problemden ötürü.Yani bi bakıma mahçubiyetle ya da kendini ispat gibi ''needy'' durumlarla donanımsal olarak ilgili olmamaları,bi bakıma kendilerini kötü hissettirecek,utandıracak duyguların donanımsal olarak çalışmamasından fonksiyonel olarak mükemmel erkek robot gibi bişey oluyolar yani needy durum sıfır çünkü.Bunun sağlamasını da şöyle yaparsın orda burda gördüğün beyinsel ya da zihinsel bi problemi olmasa bile ''tehlikeli adam'', ''ağır abi'' takılan tiplerin( toplumun şekillendirdiği yönde poserlığından dolayı yani organik değil)genel anlamda söylenilen gibi yani kadınların belirttiği gibi(sevmiyoruz diyip hoşlanmaları davranışı konusunda) bi gerçeklik oluşmuyo yani dediklerinin arkasında oluyolar bu tiplerle dalga geçip istenmeyen,dalga geçilen tip yapıyolar tutarlı olarak bu çok bariz,istiyosan suç işlemiş hapse girmiş çıkmış ol hırbo bi tip olursun gözlerinde.Bu dediğin konu sadizm ve mazoşizm konusu ve fantezi konusuna giriyo.Kendinden yola çık mesela karşı cinste aradığın ''submissive'' yani köle karakterli bi tip mi?Hayır böyle bile olmasa bunu sex sırasında fantezi olarak uygulayabilir kişiler öyle olmasına gerek olmadan.Yani fantezi alanı bu aynı ayak fetişi gibi.İnsanların özellikle erkeklerin büyük bi kısmında bu var ama eş seçimini ne kadar etkileyebilir sonuç olarak doğurganlığı belirleyen standartlarda çok bi etkisi olmayan bi uzuv en fazla çok çirkinse bu genel çirkinliğe delalettir ki burda da önce sadece ayktan görmüş olmak lazım xd ya da ayak fetişizmine açık olup olmaması doğurganlığı, aranılan kriterleri temel anlamda etkilemez sadece fantezi dünyasına yönelik bi seçim ve istek olur en fazla.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder