İlk Anda Hoşlanmak ; Erkek ve Kadın Farkı

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
2
Kendimizden, çevremizden ve medya da şahit olduğumuz her yerde bu gerçekliği görürsünüz.

Erkekler özellikle çok kısa sürede gördükleri, tanıdıkları veya biraz konuştukları kızlara karşı hoşlanma, duygusal bir isteklilik ve cinsel bir arzu duyarlar.

Aslında bunun temel nedeni biz erkeklerin kadının değerini çok kolay ölçebilmemizdir. İçimizde öyle bir adaptif bir eş seçme mekanizması vardır ki çekici kadını bir iki saniye de anlayabiliriz. Çekici kadına otomatikmen daha çok bakar ve refleks veririz.

Erkekler çekiciliğinden emin olduğu kadına karşı yüksek çekim hissederler. O yüzden itiraf sayfalarına itiraf atanlar ağırlıklı olarak erkekler. Erkekler kızın değerini çok kolay tespit edebildikleri için ilk anda hoşlanmaları çok basit oluyor.  Erkekler o yüzden abiğğğ aşık oldum, abi çok hoşlandım, elleri ayakları birbirine giren,saçmalayan, rahat olamayan o kadar çok erkek var ki. Değerli hatunun etkisi böyle oluyor bir anda kafanda büyüyor


Bu kadınlar da daha nadir olan bir şey. Kadınlar da yakışıklı,uzun boylu erkeklere çekim duyuyorlar, statüsü bariz belli olan, paralı, kaslı, özgüvenli erkeklere çekim duysalar da bu erkeğin duyduğu istekliliğin yanında hiç bişey.

Erkekler kıza aşık olmakta, aylarca onu düşünebilmekte, takıntı haline getirebilmekte, hayatını onunla geçirmek istemektedir. Adam kızı daha tanımıyordur ama fazlasıyla etkilenmiş ve çekim hissediyor kıza duygusal reaksiyon veriyordur.

Kadınlar ise değerinden emin olmadan ve güvenilirliğini test etmeden o kadar çekim hissetmezler. Değerin aşırı ortada bariz belli olduğu durumlar hariç, kadınlar yolda gördüğü erkekten en fazla hoşlanır geçerler. Kadın anca değeri yüksek olan ve bundan emin olduğu erkeğe duygusal reaksiyon verir.

Kadınların işi erkekten zor çünkü değeri tespit etmek zor. Yakışıklı adam değersiz çıkabilir, hayatı bok gibidir, fakirdir ve duygusal olarak zayıf olabilir. Çirkin bir erkek ise çok değerli birisi olabilir. Hayatı ve ünü vardır. Kadınları sürekli belirsizlik içerisinde bir değerlendirme içgüdüsü yönetir. Erkekleri test eder sürekli ve en iyisini aramaya, en ideal dölü bulmaya çalışır. O yüzden kadınlar bir sürü erkekle biraz konuşup sonra iletişimi kesiyor, arkadaş kalalım vs diyor.

Erkeklerin aptalca yanıysa özellikle düşük değerli, abazan erkeklerin bu kızlara idealist bir aşk ve sevgili potansiyeli yüklemesidir.

Abazanımız kızın değerli olduğunu anladı ve onu istiyor ama karşılığında verdiği bişey yok. Bir değeri yok.o yüzden platonik takılan çok erkek var. Kadınların siklemediği ve aşk acısı çeken binlerce erkek var.

Bir kadından hoşlanmak doğaldır ben günde 10 kadından hoşlanırım ama gerçeği de bilirim. Değerli olmak zorunda olduğumu ve bunu ilk intibalar da yaratmak zorunda olduğumu.

O yüzden;

-Şık giyinirim
-Güzel parfümler sıkarım
-Formuma dikkat ederim
-Göz temasından ve set açmaktan çekinmem
-Beden dilim iyidir
-Neşeliyimdir genelde

İlk intibalar aşırı önemlidir. Değerinizi yansıtmalısınız. En azından kız bazı değer ibareleri görmeli ki sizi tanımak istesin. Yüksek değerden başlamasanız bile değerli olarak başlayın ki flört karşılıklı olsun.

Yorum Gönder

2Yorumlar

  1. erkekler çok çabuk hoşlanıyorlar

    bağlanma konusuna gelirsek daha önceki yaptığınız analizlerden kaynaklı

    çoğu erkek değersiz sıradan vasat

    durum böyle oluncada bağlanıp gidiyorlar zaten

    YanıtlaSil
  2. Biri değer göstermekle ilgili soru sormuștu. Bildiklerimi yazayı. DHV dediginiz olaydan cok farkli . DHV kiza sahip olduklarini sergilemek. Bugun herkes bir cok seye sahip zaten. DHV pek iș yapmaz.

    DEGER GÖSTERMEK.

    Öncelikle karakterinin guclü yanlarini masaya yatirip tespit ediniz. Ne gibi artilarin var bunu belirle. Diksiyonun mu mukemmel. Eglenceli espirili biri misin ? Külturlu ve harika yerler gezip goren biri misin? Kasli bir fizigin mi var ? vs vs .

    Șimdi bunlari toparla ve karsindaki kiz veya erkeğe göre kiyasla. Kiz güzeldir ama konusmasi zayiftir. İyi giyiniyordur ama kitap kültürü yoktur . İyi fizigi vardir ama giyimi berbattir vs vs.

    Diyelim degerli oldugunu kiyasladin ve artilarini ortaya koydun.

    Bu kizin olumsuz bir sözü seni etkilememesi gerek keza senden degersiz bir adamin sana karsi kaba bir davranisi seni etkilememeli. Onunla aguz dalasina girersen ondan degersiz olduğunu ortaya koyarsiz. Kultursuz cahil bir eleman sana aptal dedi diyelim. Sen bu elemandan degerlisin onun degerine dusup onunla kavfaya tutusmak ona ustunluk saglamaya calismak seni degersiz yapar. Yapacagin sey ya ciddiye almamak ya ufaktan bir alay cumlesiyle siklemedigini ima etmek.

    Kizlari ustun goruyorsunuz cogunu. Cunku kendi degerinizin hesabini yapmak ve incelemekten ziyade hedefiniz kizin sadece bir özelligine odaklanip onu degerli yaparak davranislarinizin dusuncelerinizin hareketlerinizle etrafa degersizliksinyalleri vermeniz.

    Degeriniz hareketlerinize konusmaniza davranislariniza yansir. Deger kazanmak icin cok fazla donanim birikim elde edilmesi gerekiyor. Tabi bunu karsiya yansitmakta bir okadar onemli. Bunu Dhv veya son model bir arabayla yansitamazsiniz. Karakter davranis ve hareketlerinizden anlarlar. Arabali bir suru apaci var iki kelime konusmayi bilmeyen. Deger yansitamazsaniz .degersiz olarak gorulursunuz. Sadece degersiz bir adamin arabada dolasan hali olursunuz.

    Bayagi karisik dimi. Evet kolay bir sey degil cunku . Bayagi karisik bir durum ve zor . Gelismeye bakin. Bu sitedede harika bilgiler var onlari da iyi ögrenin gelisin ��

    YanıtlaSil
Yorum Gönder