Seksin Çok Pahalıya Geldiği Erkekler

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
7
Merhaba sevgili YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ takipçileri bu makalemde sizlere doğanın kuralları ve acımasızlığından bir haber ne olup bittiğini anlamayan veya anlasa da işine gelmeyen çok büyük bir erkek grubunu inceleyeceğiz.

Aslında tarih boyunca kadınların erkek seçme özgürlüğü hiç bu kadar renkli, seçenek bakımından bol olmamıştı. İlişki piyasası kadının avantajına çok ciddi şekilde çalışıyor, normalde böyle olmamalıydı.

Bugün ki konumuz; evlilik için yüzbinlerce lira masrafa giren erkekler olacak. Düğün masrafları, gelinliği damatlığı, ev mobilyası, ıvırı zıvırıyla, balayıyla erkekleri yüzbinlerce lira zarara sokan bir oluşum bu düğün/evlilik sistemi.

Değeri olmayan ve abazanlıktan yanan çoğu erkeğin sekse tek bileti evlilik garantisi oluyor. Yani o yüzük kızın parmağına geçmeden o bacaklar size açılmıyor. Erkeğimiz de zaten cinselliği göremiyor normal de yani bollukta olsa zaten kimse evlenmez ama işler öyle değil. Gariplerim artık abazanlıktan ve döl aktarma arzularından evliliğe giriyorlar.

Malum devir değişti. Artık insanlar 30'lu yaşlara yakın zamanlarda veya sonrasında evleniyor. Gençliği yaşamak için güzel bir fırsat ve zaman oluyor.

Beta provider erkeğimiz gençliğinde pek seks yapma fırsatı yakalayamıyor. Asıl oğlanlar piyasayı domine ederken kendisi yalnız kalmak zorunda veya çirkin kızlara talim etmek zorunda kalıyor. Çirkin kızlar bile bunları adamdan saymıyor.

Ancak kadının yaşı geçmeye, değeri düşmeye, biyolojik saati hızlı işlemeye başladığında, diğer kadınların evlendiğini gördüğünde evlenmek istiyor. Standartları düşürüyor. Takıldığı, eğlendiği erkekler artık onu istemediğinde ve evlenmeyi akıllarından geçirmediklerinden kızımız bir tane enayi buluyor.

Enayi dememin sebepleri şunlar ;

1. Değeri düşen bir ürüne yüksek yatırım yapmak. Kadın 10 yıl içerisinde tamamen çökmüş olacak.

2. Aşırı ve gereksiz masrafa girmek.

3. İyi bir hayat tarzı oturmuşsa onu değerlendirememek. Fakir aileden gelip parasız gençlikten sonra para görenlerin değerlendirmesi gereken bir durum bu.

4. Erkeğin biyolojisi ile kadın farklı. Erkeğin yaşla değeri artar. Tecrübesi, psikolojik gücü ve imkanları artar. Bir erkek 30'lu yaşlarında 20'lerden daha avantajlı olabilir tabi ki bu doğru şeyleri yapmasıyla alakalıdır. Bunun farkında olmamak kendini çok aşağı fiyattan etiketlemeye yol açar. Asıl enayilik erkeğin değeri yükselirken değeri düşen kadınla evlenmesidir mesela 30 yaşındaki adamla kadının evliliğinden erkek zararlı çıkan taraf olacaktır.


Enayi erkeğimizin farkında olmadığı şey ise kızın bacaklarını ancak evlilik sözü ve garantisiyle açması durumudur. Bu alışverişe dayalı bir sekstir ortada saf arzu yoktur. Asıl önemli olan onaysal seks yani sizin onayınızı almak için sizinle yatmasıdır.

Garibim düğün masrafları, yüzük masrafları derken tüm parasını değeri düşen bir ürüne yatırmıştır.

İşin daha da komik yanı ise kızın en güzel  olduğu zamanda seks yaptığı, sevgili olduğu, fuck buddy olduğu erkeklerin hiç masrafa girmemeleridir. Seks onlara bedavaya geldi. Lisede ki sevgilisine bedavaya geldi, üniversitede ki sevgililerine bedavaya geldi. Rastgele tanışıp hızlı yattığı adama bedavaya geldi ama kocasına çok pahalıya geldi hem de en değersiz hali.
Biraz kafası çalışan adam için bu evlilik nereden tutsan zararlıdır.

Bir kadının sevgilisi olmak en yüksek statüdür. Tek gecelik veya belirli süreli ilişki ikinci sıradadır. En alt sıra ise kocasınındır. Bir kadının kocası olmak, sevgilisi olmaktan daha berbat bir seviyedir.

Kadın ise en alttan başlamalıdır. En alt seviye fuck buddy'dir. Sonra sevgililik sonra karısı olmak gelir. Aslında kadın değerli erkeğin karısı olmak ister ama çoğu erkek bunu yapmaz. Bollukta olan adam işi bitince gider. Kadın değerli erkeğin kendisini cinsellik için kullanmasını sorun etmez. Ancak zaman geçtikçe statüsünün artmasını ister. Her fuck buddy olan kadın zamanla sevgili statüsüne yükselmeyi oradan da eşi statüsüne yükselmeyi hedefler. Bunlar da başarısız olursa diğer kadınlar tarafından alay konusu olur. Kadınlık gururu incinir. Sonuçta erkeğin şimdilik kullandığı birisi olmayı uzun süreli tolere edemez. Sevgiliyse de artık erkeğin evlenme teklifini bekler yoksa niyetinin ciddi olmadığından yakınır.

Ayrıca erkeğimize kadın, evlilik süresince vermeyi de kesecektir. Değersiz olduğunu, saygı duymadığı bir adamla evli kalmak istemeyecek ama kendi de değersiz olduğu için bir şey yapamayacaktır. Boşanıp nafaka alanlar ise ayrı bir yazı konusu.

Evlilik bir erkek için ciddi bir kayıptır. Sadece çocuk yapmak için evlenilmeli o da çok titiz olarak.

Ancak sekssiz bu grubun değersizliği ve piyasada kıtlık onları bu duruma itiyor. O yüzden akıllı olun, değerinizi arttırın. Asla  değersiz bir kadın için tüm paranızı harcamayın. Paranızı kendiniz için harcayın. Gidin dünyayı gezin, yeni kültürler tanıyın, kendinize kıyafetler, içkiler alın ama asla o parayı saçma salak şeylere harcamayın. Özellikle de seksin size bu kadar pahalıya gelmesine.

Yorum Gönder

7Yorumlar

  1. Dilbilgisi konusunu cidden geliştirmelisin dostum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkçe öğretmeni detected

      Sil
    2. Ya altımdaki adsız olan gerizekalı sana giren çıkan mı var da mantıklı bir görüşü hemen savuşturmaya çalışıyorsun. Adam burda kaç kez kendinize odaklanın, kendinizi geliştirin diyor sen hala aşağılık psikolojinle gelmiş milletin yorumunu eleştiriyorsun, söyle sana giren çıkan mı var?

      Sil
    3. Niye bu kadar havladın ki sen. Adam yazıyor işte ne güzel.Her yere aynı yorumu yazmanın ne anlamı var. Daha önce de başka bir yazının altına yazmıştın bunu anladık çok iyi Türkçen. Öyle abartı yanlışları da yok yani adamın niye gömüyorsun hemen. Bu arada eleştiriyi kaldıramayan sensin. Sadece Türkçe öğretmeni tespit edildi yorumuna bu kadar hakaret yağdırmandan belli. Evet bana giren çıkan var kardeş sizin gibi çok bilmiş tiplere uyuz oluyorum. Saygılar Romeo reyiz bu bloğu böyle saçma sapan yorumlarla kirletmek istemezdim.

      Sil
    4. Belli oluyor bir şeylerin sana girdiği yoksa bu kadar yazmazdın her neyse boş muhabbetler takıl sen kafana göre.
      ----
      Dediğim gibi Romeo okuyorsan bunu bir ricam biraz daha imlaya uygun yazman. Sevgiler çok güzel tespitlerin var.

      Sil
    5. reis güzel yazmışsın helal
      bilgiyi alıp kaçacan fazla takılmayacan bazı şeylere :)

      Sil
  2. Afedersin de hayatta hersey sex degilki.. Eskortla yasanacak anlik zevk mi yoksa karınla yasayacagin bir ömürlük sefa mi ? Olaya cok sex merkezli bakiyon bu ne abazanlik

    YanıtlaSil
Yorum Gönder