Kadınlar Hayatlarıyla, Erkekler İse Kadınlarla Hava Atarlar

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
İki tane temel değer vardır. Hayatta kalma ve üreme değeri. Üremekte hayatta kalmanın bir diğer versiyonu onun şekil değiştirmiş halidir.

Doğa insan da kadında ve erkekte farklı değerler vermiştir. Erkekler kadında üreme değeri, kadınlar ise erkekte hayatta kalma değeri ararlar.

Kadınlar açıkçası hayatta pek başarılı değillerdir. Modern dünya görüşleri özellikle feminizm aksini iddia etse de kadınların hayatla başa çıkamadıkları bariz şekilde ortadadır. Modern teknolojinin hafiflettiği işleri yapabiliyorlar.

Erkekler de ise eksik olan şey seksin kendisidir. Çoğu zaman erkekler hayatlarını yalnız yaşamaya müsait ve uyumludurlar. Eğer erkek psikolojik açıdan dandik durumda değilse ve seksi de paralı şekilde hallediyorsa rahatlıkla yaşamını sürdürebilir. Papazlar seksten uzak durur ve öyle yaşarlardı. Doğu öğretilerinde de seksten uzak durmak şiddetli bir tavsiyeydi. Yani erkekler seks olmadan da yaşayabiliyor. Tabi doğana karşı gelmek bazı ciddi problemlere de yol açıyor. Seksi boykot etmek ve ondan kaçmak akıllıca bir yol değil. Seks için de kadınların kölesi olmak onurunu bir köşeye atmakta iyi değil.


Kadınlar ve erkekler eksik olan değerleri arıyorlar.

Kadın; yakışıklı,uzun boylu,kaslı,renkli gözlü, sosyal,zeki, yetenekli,dominant,hayatı olan,zengin, statülü, iyi ilişkilere sahip vs erkek arıyor. Yani aradığı şey aslında 3 eksik 5 fazla hayatı iyi olan bir erkek.
Erkeklerin ne aradıkları da malum. Seks, onay ve kadının sizi seçmesinin verdiği ego tatmini.

Kadınlar diğer kadınlara tatile gitmeleri, kıyafetleri, pahalı ve lüks şeylerle hava atarlar. Özellikle de eğlence ve sosyal yaşamlarıyla. Diğer kadınları çatlatan, sinir krizleri geçirmelerine neden olan bişey. Mesela Şeyma Subaşını neden çekemiyorlar çünkü beyaz veya mavi yakalı kadınların tümünün aradığı bişeyi yaşıyor. Her detayı da gözlerine sokuyor onların. Kadınlar her zaman hayatlarıyla ve güzellikleriyle hava atarlar.

Erkekler de seks yaptıkları kadınlarla, çevresinde ki kadınlarla diğer erkeklere hava atarlar. Erkekleri çatlatan ve zorlarına giden en ağır şeydir kadınlarla başkasının başarılı olması. Erkek egosu bunu kaldıramaz kolay kolay. Erkekler hayatlarıyla,araba,ev,statüyle de hava atarlar ama çoğu zaman bu hoş karşılanmaz. Bunlar kadınlara özgü şeyler ağırlıklı olarak. Kadınlar yeni koltuk perde alınca bile komşu kadınları çağıran varlıklar😂

Kadınlar düğünler de hava atmak için lükse bu yüzden kaçıyorlar. Doğum günleri, özel günler vs kadınların sürekli prenses olma arzularının tepe noktasında hava attıkları yerler. Giydikleri,yedikleri, mekanla vs sürekli hava basar diğerlerini çatlatırlar. Kadın rekabetçiliği budur.

İşin basiti böyledir. Erkeğin hayatı yoksa boku yedi, kadının güzelliği yoksa boku yedi. Bu işler değer takasıdır. Hayatta bedavaya bişey yok anca dolandırılırsınız.


Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Ne zenginim ne param var ne de zekiyim bu benim için fazla ağır oldu sanırım ehehehehe

    YanıtlaSil
  2. Yazılarını okuyorum ve çok sık yazı paylaşıyorsun o yüzden lütfen bu ''şey'' kelimesini ayrı yaz. Çok itici ve rahatsız edici. ''Bişey'' değil ''bir şey.'' Aynı zamanda özgüven bitişik öz saygı ve öz sevgi ayrı birdenbire bitişik ''birtakım'' kelimesi de bitişik yazılır. Keza birçok da bitişik yazılır. En çok göze batan sürekli şey kelimesini bitişik yazman ve bir demek yerine ''bi'' harflerini kullanman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah "hayalperest" kelimesini ayrı yazmanız güzel bir ironi olmuş.

      Sil
  3. yazılarına bayılıyorum. benim de eleştiri demeyecegim ama tespitim var. madem burada sürekli gelişmekten bahsediyoruz sen de kendini Türkçe dilgisi anlamında geliştirebilirsin.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder