Kadınlar Ve Eğlence Sektörü

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
1
Kadınların en çok zaafiyeti oldukları şeylerden birisi eğlence sektörüdür. Hayatımda gördüğüm en güzel kadınlar bu sektördedir. Hayatımda gördüğüm en çok kadınla yatan adamlar da bu sektördedir.

Kadınlar eğlenceye ve neşeye doğal bir çekim duyarlar. Onları gündelik neşe ve eğlence sarhoş eder. Hem reaktif hem de sosyal açıdan daha zeki olduklarından eğlenceye doğal eğilim duyarlar.

Negatiflikten kaçmak, eğlence de eğlenmek kadın doğasının bir parçasıdır. Kadınları telkin ederek veya mantıklı konuşmalarla eğlendiremez, modlarını değiştiremezsiniz. Bir müzik,dans vs aşırı etkilenir reaksiyon verirler.


Erkekler ise kadınlar kadar duygusal ve reaktif değildir. Bu yüzden eğlenceye aşırı düşkünlük erkeği yozlaştırır. Erkeklerin ahlaki idealistlikleri eğlenceyi lanetlemiş olarak bile görülebilir.

Çoğu zaman kadınlar eğlence için gece dışarı çıkarlar ha bir de yüksek değerli ki bu kısa sürede anca yakışıklılık ve statüyle(oyunda ki her şey statüyle bağlantılı) olabilir. Çoğu kadın eğlence için çıkar dışarıya. Çoğu erkek ise kadınlarla seks yapabilme fırsatı için😂

Erkeklerin çok azı kadınları siklemeden bağımsız eğlenebilir erkek erkeğe. İşte bu dost meclisidir. Bu ortamlar da süper kaliteli muhabbet döner. Çoğu erkek ortamında sik taşak muhabbeti vs döner.

Erkekler kadınların az olduğu ve çirkin oldukları mekanlara gitmezler. Özellikle pahalı mekanlar hep seksi hatunları çalıştırır zengin müşteri çekmek için.

Gece cluplarınde ise erkekler o gecelik bir heyecan kovalarlar. Erkeğin doğasının bir parçasıdır bu.

Kadınların eğlenceye ve bu sektörde ki erkeklere özel bir düşkünlüğü vardır. Sanatçılar,film yıldızları vs en çok hatun çeken şeylerdir. Bu statü devlet başkanı olmaktan bile üstündür. Savcı olacağınıza Dj olun. Kadınlar Dj'lere bayılır. Savcı olmak sizi playboy yapmaz. Para da öyledir. Eğlence sektöründe para yemek sizi playboy yapar ama başka alanda yerseniz yine abaza kalabilirsiniz. Club promotörü olmak, dans etmek vs yani eğlence sektörüyle içli dışlı olmak, oradalar da takılmak erkeğin ciddi avantajınadır.

Eğlence sektörüne girin kesinlikle tavsiye ederim orada bir kaç yılda ortamın kurdu olursunuz. Kadınlar ortam piçleriyle sikişmeye bayılırlar. Onların onayını almak için amcıklarını vermeye bayılırlar.

Müzik, alkol ve eğlence zaten seksin öncesinin kutsal ayinidir. Bunlara alışmalı ve eğlenmeyi öğrenmelisiniz. İçmeyi, dans etmeyi vs öğrenin. Eğer ilginiz varsa bu alanlarda ilerleyin. Benim ilgim yok ama keyifçi bir piç olduğum için takılırım sık sık.

Kadınlar geleceği ve geçmişi pek düşünmezler. Onların zihni ana takılı kalmıştır. Anlık neşeleri ve duyguları severler. O yüzden kadınlardan daha az utangaç ve garip tipler çıkıyor.  Utangaç tiplerin çoğu erkeklerden çıkar. Erkek utangaçlığı zayıflığı temsil ederken, kadın utangaçlığı masumiyeti, saflığı ve nezaketi temsil eder.

Ayrıca kadınlar hayatlarıyla diğer kadınlara hava atar, erkekler ise kadınlarla...

Yorum Gönder

1Yorumlar

  1. kadınların fazla dertleri yok eğlence neşeleri buradan geliyor sanırım
    heleki turkiye gibi ekonomisi dahil pekçok konuda rezil bir ulkede ortalama bir erkeğin çokta eğlenceli olma ihtimali pekyok.ama öte yandan dediğinizde doğru sosyal bir maske takması şart

    YanıtlaSil
Yorum Gönder