Doğal Oyunun Prensipleri

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
14
Doğal oyun basitçe bana göre sayılarla oynanan bir bakış açısıdır.

Doğal oyun; çekicilik oyunları ki bunlarda oyunun kendisinin ismini aldığı ufak numaralar, manipülatif hilelerdir.

Oyun ilk çıktığında tüm herkes çekicilik oluşturma taktik ve rutinleri arıyorlardı ki bu rutinlerde ilginç, eğlenceli ve farklılığı gösteren şeylerdi.

Doğal oyun ise bu taktik ve rutinleri reddederek farklı bir bakış açısı sundu şimdi onu açıklayıp, tartışacağım neyin ne olduğunu.


İlk Pua'lar erkeklerin çekicilik problemine odaklanmışlardı ve analizleri ortalama erkeğin kadınlar tarafından çekici bulunmadığıydı. Ayrıca bu erkekler kadınlara yazıp duruyorlardı yani bu bir hata olarak görülüyordu. O yüzden çekici, farklı, ilginç olmaya odaklanmıştı tüm komünite. Bu oyunun amacı sosyal değerinizin yüksek olduğu bir oyun stilidir. Ağırlıklı olarak "dış oyun" tavsiyeleri temelliydi ve felsefi yaklaşım daha azdı.

Doğal oyun ise daha sonraları ortaya çıkan bir felsefi yaklaşımdı ve bazı problemleri çözmeye dayalıydı. Pratik problemleri pratik şekilde çözme amacı taşıyordu.

Pick-up dediğimiz şeyin amacı sağlam telefon numarası almaktır yani kızın cevap vereceği bir numaraya sahip olmanızdır. Pick- up buraya kadardır bundan ötesi artık pick-up değil tanımak ve baştan çıkarmaktır.

İlk PUA'ların sıklıkla kaçındığı direkt yaklaşım artık oyunun en temel değeri haline geldi.

Doğal oyunun misyonu;

-İlgini belli et
-Eğlenceli ve erkeksi ol


Artık ufak numaralar başka araçlar oyundan kalktı yani sihir numaraları ve psikolojik oyunların yerini ilgiyi göstermek aldı. Pratikte ciddi bir sorunu çözdü çünkü oyun çok basitleşmişti. Yani erkek kız tavlamak için gidip ilginç giyinmeye, psikolojik testlere, sihir numaralarına gerek duymadan direkt gidip merhaba deyip durumu açıklama noktasına geldi. Burada medeni bir özgüven-cesaret oluşturma olayına kişisel gelişime geldi.



Doğal oyunun en büyük güzelliği kişisel gelişimi ön plana almasıdır.

Doğal oyunun en büyük hatası ise sayıların oyununa ve yanlış bolluk mentalitesine sahip felsefeye sahip olmasıdır.
İlişkilerin, insan psikolojisinin ve doğasının bazı kurallarını ve şartlanmalarını ihlal etmesidir.

Soğuk yaklaşım zaten normal bir şey değildir. İnsanlar %90 oranında ortamlardan tanışıyorlar. Beyinlerimiz buna uygun değil zaten o yüzden erkekler basit merhaba derken bile altlarına sıçıyor terliyorlar. Beynimiz adapte değil rastgele dişiye yaklaşmaya ama pratik yaparak normalleştiriyoruz.

Doğal oyun ise burada bunları es geçiyor. Doğal oyunda giyiminiz önemsizdir, tipiniz önemsizdir, paranız önemsizdir. Önemli olan düzenli olarak ve doğru şekilde yaklaşmaktır. Enerjiniz iyi olacak ve cesaretli şekilde kadına yaklaşacaksındır.

Olay kadınla gidip erkeksi şekilde konuşarak, kadın-erkek flört diyalogunu başlatmaktır. Cinsel/romantik ilginizi belli edip gidişata göre biraz konfor oluşturup hoop direkt dokunmaya ve öpüşme aşamasına geçersiniz. Yani her şey hızlı bir ilişki şemasına göre işlemektedir.

Kadını gördünüz hemen yaklaşıyorsunuz ve bunu beğendiğiniz her kadına yapmalısınız. Temel strateji mümkün olduğunca çok kadına, doğru şekilde yaklaşmaktır. Kadınla iletişimde kalıp sonra eve atmaya çalışmaktır. İster o an buluşup ister daha sonra olsun amaç lojistiği iyi ayarlayıp işi hızlıca bitirmektir.

Doğal oyun tek gecelik veya kısa süreli ilişkiler için ideal stratejidir. Size doğal oyunun aşamalarını şimdi iyice anlatayım;

AÇILIŞ VE İLGİYİ GÖSTERMEK


Bir kadını fark ettiniz ve belirli bir açıyla çok yakın ve uzak olmadan onu durdurmalısınız. Ses tonu , beden dili ve göz teması hataları yapmadan neden durdurduğunuzu açıklıyorsunuz. İlginiz burada bahaneniz olsa da kadın anlayışla karşılayacaktır. Seni beğendim gördüm tarzın güzel sen güzelsin vs.

YORUM - GÖZLEM - TAHMİN


Kadını açtıktan sonra eğer yönünüzü lineer olarak bilmezseniz muhabbet tıkanır. O yüzden bir yorum veya tahmin yaparak muhabbet ilerletilir.

Spordan çıkmış görünüyorsun veya tarzına dikkat ediyorsun moda üzerine mi okuyorsun vs..

ENERJİ VE EĞLENCE


Muhabbeti çekici kılan sizin enerjinizin yansımasıdır. Çok sert veya çok vıcık olmadan muhabbeti cazip kılmalısınız. Ufak sataşma veya gülümseme dolu muhabbet kadının daha rahat hissetmesini sağlayacaktır.

YATIRIM


Rahatlayan ve eğlenen kadın muhabbete yatırım yapmaya başlayacaktır. Bu ise yatırım sizin avantajınıza çünkü yatırım ne kadar fazlaysa kadın o kadar zor boşa çıkar.

KAPANIŞ


Güçlü kapatın ve buluşma davetini söyleyip numarayı alın. Yüz yüze davet edin ki mesajlar da davet etme problemiyle karşılaşmayın.


Doğal oyun bu kadar basit ve kolayca öğrenilen ancak sıkı bir pratik ve duygusal güç gerektiriyor.

Doğal oyun size giyim tavsiyeleri vermez. Amacınız her zaman aksiyonda olmaktır.

Temel olarak "Sen yeterlisin" felsefesini benimsediği için zaten çoğu şeye gerek yoktur. O yüzden set açmaya tamamen odaklı olmanız gerekiyor.

Burada ki ciddi bir problem var. Bu ise ilişkiler dinamiklerine pratikte olsa hatalı yaklaşımdır. Burada kadın hep direnç gösteren ve daha az isteyen tarafken erkek hep çabalayan taraf oluyor.

İlgisini gösteren erkek aynı zaman da gücünü de vermiş oluyor. Sürekli yeni kadınlara yazmakta lojistik olarak sıkıntılı.

Ayrıca teoride kulağa hoş gelse de pratikte sürekli ret yemekte ciddi problem. Zaten amacınız reddedilmeyi azaltmakken bu metot size daha çok reddedilme getirir. 49 ret yerim ama 1 seks yaparım mantığı temelde okeydir. Bu ise evde oturmak ve ağlamaktan iyidir.


Doğal oyunu sevsem de hayatta çok yer kaplıyor. O yüzden kendim değer oyunu dediğim bir çeşit hayat tarzı oluşturdum. Daha az kadınla daha çok zaman geçiriyorum ama burada istekli olanlar kadınlar ben değilim.

Dinamikleri tersine çevirmek aşırı önemli çünkü kadın ilişkiyi benden çok istediğinde her şey çok daha kolay hale geliyor.

Kadınlar değere önem veriyor ve doğal oyun bunu çoğu zaman baltalıyor. Kadınlar özellikle erkek ilgisine alışkınlar. O yüzden sizin ilgiyi vermeyip, ilgiyi çekmeniz inanılmaz farklı geliyor. Ayrıca kadının yetersizliğini hissettirmekte ayrı bir etkili metot.


Yorum Gönder

14Yorumlar

  1. en iyisi doğal oyun ama giyim kuşam yinede önemli
    çünkü bırakın kızları bir erkeğe bile yaklaşırken insanlar dış görünüşe bakarlar
    ustu yırtık pırtık leş gibi kokan insandan hepimiz kaçarız
    onun dışında doğal oyun oldukça eğlencelidir
    çunku taktik teknik rutin şimdi bunu yapcam sonra şu olacak mentalitesindeki kasılmış durumlar oluşmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazida verilen mesaji iyi anlamamissin. Adam giyim derken yirtik pirtik demiyor. Yani dogal oyun sana giyim onerisi vermez, nasil kadin tavlaman gerektigini verir diyor. Bu yazilari her yerde bulamazsiniz,tesekkur et bence .

      Sil
  2. Dostum sen değerle kafayı yemişsin değersiz çulsuz heriflere de veriyor kadınlar. Halbuki adamın tipi de yok ama çekim düğmesine basmış bi kere kadının anlamsız bir çekim duyuyor. Değer demek sadece sahip olduğun hobiler ya da mal varlığın vs değil beden dilin konuşman vs erkek olarak cinsel piyasa değerini belirler. Ayrıca cold approach normal değil demişsin evet doğru ama normal olan ne ki ? Tinderda instagramda tanışmak çok mu normal. Sosyal çevrende de güzel kız yoksa sıçtın. Toplum sadece online date ve sosyal çevreden kız düşürmeye izin veriyor. Cold approach daygame natural game vs. bunlar topluma isyandır. Ayrıca dediğin değer gösterimi oyunu ve kadınların seni arzulaması istemesi vs. Bana ütopik geldi Türkiyede yaşıyoruz dostum nelerden bahsediyorsun. En dandik kadının bile bi sürü seçeneği var hepsi bolluk mentalitesinde. Sanmıyorum dediğinin kolay olacağını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değer dediğimiz şey kadınlardan çok kendimizle ilgili.Degerli olduğunuzda kadın erkek farketmeksizin insanların size olan davranışları konusmaları ilgileri vs oldukça fazla olabiliyor.

      Yanlış inançlara sahipsin bence dostum daha önceki yazılarda bu konuyla ilgili birşey vardı bakmanı öneririm

      Hem daha önceki yazılarda değer vs cekicilik konusu da işlendi onlara bakmalısın bence

      Sil
  3. Sosyal ortamda tanisanlarin iliskisi acikca ortada oldugundan ve herkesin haberi oldugundan baski 5 kat artar.

    Daygamede ise kadin ikiskiyi gizler. Cakisirken belki erkek arkadasindan mesajlar geliyodur teline. Askim nerdesin diye :))

    Kadinin icinde varsa piknikte sevgilisi mangal pisirirken o yan cadirda bakistigi bir gencle sikisebilir. Hic bir sey olmamis gibi .hizlica giyinip sevgilisine etleri yakmissin aptal diyebilir :))

    YanıtlaSil
  4. Not: Burda kadinlarin güvenilmez olduklarini vurgulamiyorum. İnsanlarin aldatma ve cinselliği daha çok gizli ve çevrelerinin bilmediği insanlarla daha yatkın olduğunu vurguluyorum. Sosyal ortamda tanıșma kolaydır. Herkes ikișkinizi bilir ama cinsellik olayına girmek kat be kat zorlașir. İnsanlar ozaman yargilarlar sizi. Abi binlari bikmiyo musunuz amk evrimsel psikolojide var iste. Defikodu, yargilama, dislama vs acin okuyun. Milket sizden nisan evlilik vs bekliycek olmazsa eger sizi yargilayacaklardir. Ama gizli bir iliskide kimse baski yapamaz yargilatamaz. Cunku kimsenin haberi olmaz. Medya bile ünlüleri yakalamakta zorlaniyo. Bak Defne Samyeli Cem Yilmazin evinden cikti. Kimin.haberi vardi bu iliskiden amk :))

    YanıtlaSil
  5. Not: Burda kadinlarin güvenilmez olduklarini vurgulamiyorum. İnsanlarin aldatma ve cinselliği daha çok gizli ve çevrelerinin bilmediği insanlarla daha yatkın olduğunu vurguluyorum. Sosyal ortamda tanıșma kolaydır. Herkes ikișkinizi bilir ama cinsellik olayına girmek kat be kat zorlașir. İnsanlar ozaman yargilarlar sizi. Abi bunlari bilmiyo musunuz amk evrimsel psikolojide var iste. Dedikkodu, yargilama, dislama vs acin okuyun. Millet sizden nisan evlilik vs bekliycek olmazsa eger sizi yargilayacaklardir. Ama gizli bir iliskide kimse baski yapamaz yargilatamaz. Cunku kimsenin haberi olmaz. Medya bile ünlüleri yakalamakta zorlaniyo. Bak Defne Samyeli Cem Yilmazin evinden cikti. Kimin.haberi vardi bu iliskiden amk :))

    Bu durumda kadin sosyal ortamda herkesin bildigi adsmla mi cinsellige yanasir yoksa kimsenin bilmedigi ucakta tanistigi ve gizlice bulustugu adamla mi daha hizli girer muhabbete. Tabiki 2. adami tercih etme olasiligi daha yuksek.

    Kadìnlarin fantezileriyle ilgili bir kitapta kadinlarla gizli gizli görusmelerde kadinlar bilmedikleri yabanci adamlarla seks fantezileri olduğu acikca ortaya dökulmus. Acin okuyun. Hic biri cevresinden ya da ondan hoslanan bir erkegi fantezine bile dahil etmemis amk. kocasini bile dahil etmemis :))

    YanıtlaSil
  6. değer ve evrimsel psikolojınin önemli olmaması duşunulemez.
    bu değerler ise değişkendir.
    kimisi paraya kimisi tipe kimisi yaşam tarzına farklı farklı şeylere baksada değer önemli bir olgu
    ayrıca bir insanın tek kişiye bağlanması rolden başka birşey değil kanısındayım
    zaten pickup olgusuda bunu kullanır sonsuza kadar bağlılık filmlerin uydurması

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıca değer herkese göre değişken bir durumdur. Örnek vermek gerekirse eğer senin edebiyatla ilgilenen şair kişiliğin bu alana ilgi duymayan bir kadın için bir anlam değer ifade etmeyecektir. Ancak senin dağcılık yapman maceraperest olman bu alandaki birine çekici gelecektir. Genel anlamıyla değer kişiye göre değişkendir.

      Sil
  7. Romeo beyciğim,

    Seni yaklaşık bir yıldır takip ediyorum. Silinmiş olan marketing ve güçlü ol yazılarından beri ve bu blogun açıklamasında Hayata, kadınlara , güce ve psikolojiye dair kişisel bakış açılarımı paylaşıtığım bir erkek gelişim bloğu yazıyor fakat içeriklerin neredeyse %90'ına yakını kadınlarla ilgili evet kadınlar yaşantımızın ayrılamaz bir parçası ve hayat kalitemizi çok üst düzeye çıkaran bir etken ama hayatta kadınlar dışında da bazı erkeğin halletmesi gereken sorunlar var. Ben özellikle iletişim becerilerimi çok çok çok üst düzeyde geliştirmek istiyorum ama hala insan ilişkilerini anlayamadım, tam anladım diyorum fakat bir anda salağa bağlamış bir şekilde buluyorum kendimi. Daha dün kızla sevişirken bugün ayrıldık sebebi beni yeterince tanımamasıymış evet bunun nedenini anlıyorum yazdıklarından dolayı kadınları hala anlamasam da kendime odaklandığım için bu bir sorun olmayıp cinsel ihtiyacımı karşılıyorum. Zaten çevremde flörtlerim sevgililerim ve ilişkilerim oluyor lakin erkekler? Bu konu yine muamma kaliteli giyiniyorum özellikle modayı takip etmek benim için bir ihtiyaçtan ziyade zevke dönüştü takım elbise smokin ve kurallar renkler hepsi ayrı bir güzel takip edilesi zevkler yine de iyi giyinmek de çözüm olmuyor karakter insanların ne istediğini bilmek gerekiyor. Kızları geçtiğimde erkek arkadaşlarım arası ilişkileri derinlemesine anlayamamaya başladığımı fark ediyorum, ne kadar bilgisiz ve kör olduğumu algılıyorum. Benim burada dediğim konu klasik kankalarımla takılayım içeyim ayrılayım mevzusu değil bir dostun neyi ima ettiği ve bir dostla ne kadar samimi ilişkiler kurabileceğim, çıkar ilişkisi her insanda geçerli mi? Ailenden olan birisiyle sırf kan bağın olduğu için mi diğer kişilere nazaran daha samimi ve yakın hissediyorsun? Bu gibi soruları merak ediyorum ne yazık ki sike sike kendim öğrenmek zorundayım yine de bir bilgi kırıntısı arıyorum her yerde fakat bulmak oldukça güç o yüzden senden rica ediyorum biraz da kadınlar dışında insan ilişkileri, erkeklerle olan ilişkiler ve de iletişimin en üst düzeye nasıl çıkarılacağını anlat.

    Bu zamana kadar yazdığın ve bana kattığın her şey için sana minnettarım biliyorum bu bilgileri kendin için yazıyorsun ama umarım önemsersin ricamı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam kültürün evrimi gelişimiyle ve toplumun günümüze kadar gelmesiyle ilgili bilgilendirici 1-2 makale yazar mısınız?

      Sil
  8. ota sigaraya kaptırdı galiba kendisini romeo

    YanıtlaSil
  9. bugün günlerden 25 mayıs 2018 ve romeo yazı atmayalı iki haftayı geçti...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba. Sizinle bir konu hakkında görüşmek istiyorum.
    godlessalpha@gmail.com adresinden bana ulaşır mısınız? İletişim adreslerinizi bulamadım.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder