Ortalama Erkekler İçin En İyi Stratejiler

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
9
Merhaba arkadaşlar,dostlar ve sayın romalılar...

Bu yazımda ortalama erkekler için yani benim gibi erkekler için bazı gerçekçi stratejilerden bahsedeceğim ve bir yol haritasıyla bazı prensipleri belirteceğim. Çayınızı kahvenizi alın ve sakin bir müzikle bu yazıyı okuyun ;)

Hayatım boyunca ortalama bir erkek olmanın kadınlar konusunda yarattığı bazı problemleri gidermeye çalıştım. Bu problemlerin en büyüğü bence 'yeterince kadınla konuşamamaktı'. Ortalama bir erkek olmanın en büyük handikabı budur. Elinizde yeterince opsiyon olmadığından dolayı otomatik olarak 'yokluk mentalitesine' düşüyorsunuz. Bu yokluk mentalitesi ise çekiciliği öldüren en büyük katil.  Normal bir erkeğin kızlara erişimi genellikle sosyal ortamından olur. Tanıdığınız kızlarla belirli bağlantılarınız ve ortak tanıdıklarınız vardır. Çoğu erkekte genellikle beğendiği ve sosyal çevresinden tanıştığı bir kızla konuşuyor. Bazı erkekler sevgili oluyor bu kızla ki bu tür ilişkiler genel olarak iyidir severim ama bir çok erkek için bu durum pek iyi sonuç vermiyor. Eğer ortamda ki kız sizinle ilgilenmiyorsa işte o zaman sıkıntı başlıyor. Konuştuğunuz tek kadın mesajınıza cevap vermediğinde, buluşmayı ertelediğinde veya başka etkenler işin gidişatını olumsuzlaştırdıysa bütün keyfinizin kaçması olası. Çoğu ilişki soruları bu 'tek ve yek kızın çeşitli varyasyonlarda ki davranışları' üzerine oluyor. Okulda, işte, dans kursunda bir kız var ve böyle şöyle yaptı ne yapmalıyım???? Abiiğğğ cevap ver ne yapayım tarzı sorular oluyor. Bu sadece Türklere özgü değil tüm dünya erkeklerinin sorduğu soru ve galiba en çok merak edilen soru.

Üzgünüm ama bu tek kızı elde etmenin yolu yok. Hiç bir taktik ve teknik işe yaramaz. Ortalama erkek olarak zaten yapılacak ciddi bir hata yapılmış demektir. Çoğu durum da kız erkeğe ilgi de duymuyor. Bu platonik romantik/cinsel ilgiyi bir ilişkiye çevirmek pek zor iş, sihirbaz falan olmanız lazım. Ben buna ortalama erkek dramı diyorum çünkü bu dramı iyi tecrübe etmiş birisiyim.

Sorunumuzu tespit ettik. Ortalama erkek olan birisinin ilişki hayatı pek vasat ve sıradan kalıyor. Arada bir denk gelen kısa ve uzun ilişkiler dışında ciddi bir atraksiyon yok. Yani size yazan kızlar, istek atanlar  pek az oluyor. Kızların size gelmesi pek gerçekçi bir senaryo değil ve bu problemde kısa sürede çözülebilecek gibi değil. İlk hedefimiz açıkçası ortalama erkek olmaktan kurtulmak olmalı. Her yönüyle tüm detaylarıyla gelişmek zorundasınız. Başarılı olmak ancak sıradanlığın üstüne çıkanlar tarafından ulaşılabilen bir yerdir. Genel olarak hayatınızı geliştirmelisiniz bu sadece soğuk yaklaşım ile olabilecek bir şeyde değil. Oyununuzun arkasında bir hayat ve hayat tarzı olmak zorunda. Bunlar sizin değerinizi yukarıya çekecek ince detaylar ve karizmanıza karizma katacak şeyler.

Gelelim tek kız problemini çözmeye. Genel çerçevesini çizdiğim üzere bir çok kadınla konuşmaya ihtiyaç var ki kendi değerimizi gösterebilelim. Bence bunun en kolay ve en zor yollarından birisi kadınlara internet üzerinden yürümektir. Tinder, badoo veya instagram gibi uygulamalardan rastgele kadınları ekleyebilir ve mesaj atabilirsiniz. En kısa yoldan problemin birazını çözmeyi sağlayabilir. En önemlisi fotoğraflarınızın profesyonel olarak çekilmiş olması, selfie kullanımı YASAK, iyi bir kendini ifade etme şekli olarak fotoğraf ve bazı detayları kullanabilirsiniz. Şu an en popüler olan ve çoğu erkeğin geliştirdiği bir şey sosyal medya oyunu. Rekabette bir hayli yüksek çünkü kızlar fazlasıyla ilgi görüyor internet aleminde. Benim tavsiyem ilk olarak internetten kızlara yürümeyi denemeniz ve sonuçlarınıza bakmanız. Eğer sizin için işe yarıyorsa bence bunu kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer işe yaramıyorsa ve internet sizi daha da depresif hale getiriyorsa yolunuz gündüz oyunu yapmaya çıkıyor. İnterneti yine de kullanın belirli sayıda buluşma ayarlamak için iyi bir kaynak bence ve önemi giderek artıyor.

Gündüz oyunu, oyunların öğrenmesi en zoru ve heyecanlısıdır. Kadınlarla her yerde tanışabilmek ve etkileşim sayısını çok ciddi yükseltmek için iyi bir kaynak. Ayrıca kendinizi tanıtma fırsatı bulmanız açısından da fazlasıyla güzel. Gündüz oyunu genel olarak sosyal normları ihlal eden bir yöne de sahiptir, yani kadınlarla sokaklarda tanışmak biraz garip görünebilir ama her akıllı erkek bunun elde ki en iyi yollardan birisi olduğunu iyi bilir. Gündüz oyunu zorludur ve gerçekten sabır ister. Bir çok zorluklarla baş ede ede iyi noktalara gelirsiniz. Kadınların bir kısmı bu yaklaşımı çok seviyor ve beğeniyor eğer doğru yaparsanız. Gündüz oyunuyla ortalama erkeğin etkileşimini neredeyse her hafta 30-50 katına çıkarmış oluyoruz ve bu onun sonuç alma şansını neredeyse eskisine oranla %30 arttırıyor. Bu etkileşimler ise tecrübe ve gelişim demek. Yani haftada 2 yeni numara alsa ve ayda 2 yeni buluşma ayarlayabilirse bu onun sonuçlarını en az %100 arttırmış olacaktır. En azından bir pozitiflik katacak ve bir metot bulmuş olacaktır. Tek kızla aylarca mesajlaşıp sonuç alamamaktansa haftada 2-10 yeni numara almak bence ciddi bir gelişimdir. Aşama aşama gelişimi sağlayacaktır.  Ayda 2-6 yeni buluşma yapılması en az 1-2 yeni cinsel ilişki veya romantik ilişki fırsatı sunabilir ancak gündüz oyunu da kolay değildir. Özellikle boşa çıkan numaralar ve buluşmalarla uğraşmak zorlayıcı bir antreman gibidir. Gündüz oyunu bir sihirli hap veya kurtarıcı da değildir. Efektifliği tartışmalıdır çünkü iyi sonuçlar için tüm hayatınızı gündüz oyununa vermeniz gerekebilir ki bunu tavsiye etmem. Sürekli kız kovalamak cool auranızı yok edebilir. Benim burada tavsiyem gündüz oyunuyla beraber hayat tarzınızı geliştirmektir. Oyun sizin için değerinizi sunacak bir araçtır, hayat amacınız olmamalı.

Tüm yollar yine de kendinizi geliştirmeniz yönüne çıkıyor. Cinsel piyasa değeriniz ne kadar yükselirse ilişkiler o kadar kolay hale geliyor. Erkekler bu gelişimin sorumluluk ve acısına dayanamadıkları için genellikle sihirli haplar arıyorlar ama hap yok. Kendini geliştirmeden de ekmek yok. Benim tavsiyem basit, değerini arttırmayan erkek piyasanın rekabetinde elenir gider. Ortalama erkeksen yakışıklı ve avantajlı erkeklerle yarışmanın, onlardan daha iyi olmanın yolu budur.

Bir kadın sizi ilk gördüğü anda beğenmeyebilir ama kendi değerinizi iletme fırsatınız olduğunda bu her zaman avantajınıza olacaktır. Zaman sizin dostunuzdur. Ortalama ve çirkin erkeklerin daha çok zamana ve daha iyi değerlere sahip olması bir mecburiyettir. Yakışıklı adamların kızları etkilediği yollar sizde çalışmaz. Kadınlar size daha çok palavra testi atacak, çerçevenizi daha çok test edecek, süreci daha çok yavaşlatacak, daha az ilgili davranacaktır. Oyun burada kızı 2 dakikada etkilemenizi sağlamaktan ziyade bu şansı avantaja çevirmenizi öğretecektir. Kız tavlamak şans işidir ama önemli olan şansınızın yüksekliğidir. Çirkin, kötü giyinen, depresyona düşmüş ve parasız erkeğin şansı %1 falanken bu adam iyi giyinmeye, pozitif olmaya, çabalamaya ve kendini her anlamda geliştirmeye başlarsa bu şans %30-40'lara çıkar. Bu kızların sizi direkt beğeneceği veya size yavşayacağı anlamına gelmez ama görünür hale gelirsiniz. Kadınlar ise bu durumu test edecektir ve testleri geçerseniz istediğinizi almanız bir sürpriz olmayacaktır.


  Ortalama erkeğin kötü giyinme ve spor yapmama şansı yok. Dostlar açık konuşmak gerekiyorsa vücut geliştirme bir erkeğin en iyi hobisidir. Yüzünüz çirkinse veya ortalamaysa yapacak bir şey yok ama bari vücudunuz fit ve kaslı olsun. Benim öncelikli hobim vücut geliştirme ve iyi giyinmektir. Bu ikisi puanınızı en az 2 puan arttırır. 5'lik adamı 7, 7 lik adamı 8.5 yapar. Bu ise ciddi bir gelişimdir. Erkeğin çekiciliğinin esnekliği sizi ilerletir. Hayatı olan ortalama erkek inanın süper yakışıklı adamdan daha çekici olabilir. Bir kadının gözünde Brad Pitt'den daha değerli olursunuz. Şimdi çekicilik anlamında Brad Pitt gibi adamlar nadirdir ve güvenilmezdir. Bir kadın için çekicilik ve güven hesabında çok yakışıklı erkeği geçebilirsiniz eğer bu dinamikleri iyi anladıysanız.

Hırslı ve azimli, hayata dört elle tutunmuş, pozitif ve acılara dayanabilen. Kendini maddi anlamda geliştirmiş ve geliştirmeye çalışan, hayatını ilerletmiş birisi olmanız lazım. Bir kadın bu kaliteleri kolayca fark edecektir. Bu kaliteler arttıkça sizin aldığınız geri dönüşler daha pozitif olacaktır. Dediğim gibi şansınız artar ve reddedilme oranınız azalır. Burada zor olan gelişimin yıllar sürmesidir. Bir gece, bir ay veya bir yılda olmaz. En az 3 yıl sürecek bir dönüşüm bir evrim süreci bu. Kendinizi daha ileriye götüren bir doğum sancıları. Benim amacım size arka planı olmayan boş taktikler vermek değil. Oyun da arka plan boş olunca sizi sonuca götüremez. Sadece sokaklarda avlanan bir yalnız adam olmayın, hayatınız her anlamıyla sizi tatmin etmesi gerekiyor.

Bu blog kadınlarla ilişkiler üzerine fikirler ve prensipler sunmasına rağmen, burada amaç sadece kadın değildir. Kadınların çok fazla odak noktasında olması uzun vadede zaman kaybıdır. Burada amaç sizin hayatınız ve kadınlar da bu hayatın bir yan ürünü olmalı. Hayatta başarısızsanız kadınlarla da başarısızsınızdır.  O yüzden hayatınızı hep ilerleme ve kendi iyiliğiniz üzerine kurun. Son yıllarım hedefler koymak ve bu hedefleri gerçekleştirmek üzerine kurulu. Spor da yapıyorum, filmde izliyorum, yemek yapmayı da geliştirdim, İngilizcemi C1 seviyesine çektim, giyinme işini 2-3 level ileri de taşıdım ama daha da iyisini yapacağım. Her hobimi her uğraşımı daha da ileri taşıyacağım.

Beynim ve duygularım limitlerimi zorlamamı istiyor. Aklım hep daha iyi nasıl yemek yaparım? Hangi baharat veya hangi pişirme tarzı daha iyi diye soruyor ve araştırıyorum, deniyorum ve deniyorum. Beynim daha iyi nasıl poz verilir, daha iyi nasıl fotoğraf çekiliri soruyor. Sürekli araştırıyorum. Tüm Türkçe ve İngilizce kaynakları usanmadan saatlerce tarıyor ve detaylıca notlar alarak inceliyorum. Tüm erkek moda sayfalarını, tüm kadın tavlama ve oyunla ilgili sayfaları, Youtube kanallarını biliyorum. Her zaman bir adım ileri taşımaya çalışıyorum oyunumu. Satranç oynamaya ve kitap okumaya bayılırım. Satrancın açılışları ve oyun ortasına saatlerce çalışırım. Sonra ki gün ne giyeceğimi her zaman düşünürüm. Hangi parfüm hangi mevsimde ve tenimde nasıl daha iyi durur araştırırım.

Kendime koyduğum yeni hedeflerim, umarım sizi de motive eder ve siz de hedefler koyarsınız;

1. Yunan heykeli gibi bir vücuda sahip olmak( 2 yıllık hedefim).

2. Sol kol ve omzuma bir tribal dövme yaptırmak(3 yıl içinde yaptıracağım)

3. İkinci dil olarak Almanca öğrenmek. (Yaz tatilinde A0 seviyesinden başlıyorum ve amacım B2 olmak. (3 yıllık hedef)

4. Giyimimi 10/10 yapana kadar alışveriş yapmak ve buna harcanacak parayı kendim kazanacağım. (2 yıllık hedef)

5. Fotoğraf kalitelerini ve pozları 3-4 katı daha iyi seviyeye çıkarmak. (1 yıllık hedef)

6. Imdb top 250'yi bitirmek. 100 tanesini izledim ama 150 tane film kaldı. (1.5 yıllık hedef)

7. Yurt dışında € veya $ kazanacağım iyi bir iş bulmak. (4 yıllık hedefim)


8. Gündüz oyunu ve mesajlaşmamı daha da ilerletmek (1 yıllık hedef).

9. Gece oyunu ve sosyal ortam oyunumu 2 seviye yukarı çıkarmak (2 yıllık hedef).

10. Satrançta 2000 eloyu geçmek. (3 yıllık hedef)

11. Yılda 50-60 yeni kitap okumak(1 yıllık hedefim).


Hedeflerim çok ve hepsini nasıl yapacağımı düşünüyorum. Zamanı da hedefleri de gerçekçi tutun. Çok büyük hedeflerdense başarabileceğiniz hedefleriniz olsun ki başardıkça özgüven ve öz saygınız artsın.

Siz de hedeflerinizi yorumlara yazın ve sorularınızı sorun. Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşın.

Yorum Gönder

9Yorumlar

  1. Ortalama bir erkek olmayı biz seçmedik ama ortalama erkek olarak kalmayı biz seçmeyeceğiz.

    Bana göre maddi bir güç olmadan kızlara yürümek mantıksız geliyor. Bloğu okuyanların çoğu öğrenci ve gelir kaynakları ailesi.
    Bundan dolayı 17-22 yaş aralığındakilerin sadece kendini geliştirmesi ve parayı lehine kullanıp sadece kendi gelişimine yatırması daha mantıklı geliyor bana.

    Bu gelişimler dediğin gibi: Spor, yabancı dil, kitap, giyim, müzik aleti çalmak gibi sıralanabilir.

    Tabii ekstra olarak cold approach yapmak bize özgüven ve cesaret verebilir ama ya sonrasında ?

    Kadınla buluşup rahat rahat bir şeyler yapmak için para önemli. (Bütün hesabı biz ödemeyeceğiz ama gene de gerekli)

    Bunun için bir kaynak lazım. Ailemize bağlı olmadan kendi paramazı kazanıp, kendi istediğimiz gibi davaranabilmek için.

    Bunun için de iyi bir kariyer, iyi bir kariyer için de derslere asılıp, iyi bir ünüversitede, iyi bir bölüm bitirip, iyi bir işe girip yükselmemiz lazım.

    Şuan 18 yaşındayım ve odağımı tamamen kızlardan çekip monk moda gireceğim, bütün enerjimi gelişimime harcayacağım. Sosyal zekamı düşürmemek için arada cold approach yaparım ama umut beklemiyeceğim. Arada warm approach yaparım fakat gene umut beklemeyeceğim.

    Belki sorunum budur; hep umut bekliyorumdur.
    Belki de merkeze hiç kendimi koymamışımdır...

    Kovalamak yerine kovalanan olmak istiyorum !

    Bu arada youtube kanalı güzel olur. Özellikle podcast gibi çekersen, yolda boş boş giderken kulaklarımızı zenginleştirirsin.

    YanıtlaSil
  2. Dostum hala ailenden para alıyosan ilk hedefin ekonomik özgürlüğünü kazanmak olmalı. Kişisel gelişim kadınlar vs sonra gelir.ilk önce kendi ekonomini yönet

    YanıtlaSil
  3. Hayat konusunda beklentilerimiz nasıl olmalı sence? Daha önce bu konuya değindin fakat kadınlarla iletisim hakkındaydı.Bu konuya değinirsen harika olur.Onun haricinde youtube olabilir veya instagramda gizli bi hesap açıp da video yükleyebilirsin belirli kişilerin alındığı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat konusunda beklentilerin gerçekçi olsun. En tepedeki hayatlara göre beklenti içine girip o hayatı yaşayamazsan; tüm huzurun ve mutluluğun yalan olur. Kendinden ve hayatından nefret edersin.

      Beklentilerin çok düşük olursa da gelişme ihtiyacı hissetmezsin. Ot gelip saman gidenler gibi boş yaşarsın.

      Gerçekçi beklentiler ve hedefler koy. Bir gecede ne kas geliştirilir ne zengin olunur. Yavaş yavaş gelişirsin. Her gün biraz gelişsen 3 yıla kendini tanıyamazsın.

      Dil öğren
      Vücut yap
      İyi giyin
      Yılda en az 20 kitap oku vs böyle ufak çaplı ama uzun vadeli planlar yap

      Sil
  4. Ben şu araba konusuna takığım. İhtiyaç duymuyorum ve ihtiyaç duymadığım bir şeyi ne kullanmak istiyorum ne de para harcayıp evin önünde bekletmek. Kızlar arabamın olmadığını duyduğunda NASA'nın uzaya attığı rokete eş değer hızda kaçıyorlar. Diğer rakiplerimin şansını artırıyorum böylece. Hafi iyisiniz:)

    YanıtlaSil
  5. Yukarıda belirttiğim gibi, acaba araba sahibi olmamanın ve olmak istememenin dezavantajı konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben sürekli bunu kendimde dezavantaj hissediyorm, kızla toplu taşıma peşine koşuşturmayı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araba sahibi olmanın ciddi bir artısı var tabi arabanın güzel ve havalı olması şartıyla.

      Araba konusu bence biraz da yaşla alakalı. Şu ana kadar hiç bir kızla araba muhabbeti ne yaptım, ne duydum ne de konu oraya geldi. Açıkçası kızlar 25 yaşından genç erkeklerden böyle ekstra bir beklenti içerisinde değiller. Ancak erkeğin yaşı ilerledikçe araba da bir başarının sonucu olarak soruluyor olabilir.

      30-35 yaşında bir erkeğin araba sahibi olması gerekiyor çünkü hayatıyla ne yaptı? Tüm varlığını eğitime(master+doktora) harcamadıysa demek ki başarısızdır.

      Baba parasıyla arabaya binenler ise şanslı grup :)

      Sil
  6. genelde lisedeyken yakışıklılık o yoksa biraz laf canbazlığı
    daha sonraları ise para makam mevki araba vs geçer
    sadece oyunla bu işler olmaz biryerde aranan şeyler belli
    bunları oyunla surekli ilerletmek pekte mumkun değil
    yada çok şanslı yada kızın abondone olduğu anı denk getirmek falan ama oda sonradan cortlar tabi

    YanıtlaSil
  7. Merhaba . ben yeni katildim Azeriyim, youtube giyim dergileri falan onerirmisiniz ?

    YanıtlaSil
Yorum Gönder