Kadınlarla Başarının İncelikleri - 2

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
    Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makale Kadınlarla başarıların incelikleri serisinin ikinci makalesidir, keyifli okumalar diliyorum.

KALİBRASYON

      Kalibrasyon, kadınlarla başarının incelikleri serisinin en önemli ikinci yazısıdır. Bu yazıda kalibrasyonun ne kadar önemli olduğundan bahsedeceğim. Kalibrasyon, sosyal zekanın karmaşık durumlara dikkatle uygulanmasıdır. Bir kadınla tanışmaktan onunla olan ilişkide geçen sürece kadar durumları ve olayları iyi kalibre etmeniz gerekmektedir.

    KURAL 1 : Kadınla önce tanışın sonra kalibre edin. Bu erkeklerin çoğunun ihlal ettiği bir kuraldır çünkü çoğu erkek aslında durumu önceden kendi kafasında kalibre eder. Bu kız çok güzel kesin sevgilisi vardır, bana bakmaz, beni tersler, bana cevap yazmaz, bu kıza çok yazan vardır vs. Kız hakkında bilgisi ve hiç bir iletişimi olmamasına rağmen durumu kendi kafasında kalibre eder. O yüzden önce tanış sonra kalibre et. Kız bana bakmaz boş bir inanç asla gerçeği denemeden kendini negatif inançların kurbanı etmemelisin.

    Kadınla iletişimi nasıl kalibre edeceğim diye kendine soruyor olabilirsin ki bu konuda haklısın şimdi biraz daha detaylı inceleyelim.
Kalibrasyon, sosyal zekayı pratik hayattaki değişen durumlara uygulamaktır.


    Sokaktan gündüz oyunuyla bir kızla tanıştığınızı varsayalım. Durum ilginç çünkü kadının başına ya hiç gelmedi bu durum ya da çok nadiren olan bir şey. Kadın şok yaşıyor ve güven problemi yaşıyor (tr de bu güven problemi çok fazla). Şimdi durumu kalibre etmeniz için kıza güven ve alan vermeniz gerekiyor. Sizin bir manyak olmadığınızı anlaması ve değerli birisi olmanızı anlaması için biraz güven ve alan vermelisiniz. Kıza fazla yaklaşmayın arada belirli bir mesafe olması gerekiyor. Kıza açıkça istemezse gidebileceğini söyleyebilirsiniz. Kıza bu durumun sizin içinde garip olabildiğini veya Türkiye'de erkek algısından dolayı siz de bu önyargıdan nasibinizi aldığınızı söyleyebilirsiniz. Bu durumu kalibre etmekte ki başarınıza kalmış. Çoğu zaman ben durumu kalibre edebiliyorum çünkü ortada ciddi bir tecrübe var. Sizde farklı durumlarla karşılaştıkça kalibre etmeniz artacaktır.

    İnstagram'dan kıza dm attınız ve kız kısa cevaplar veriyorsa durumu kalibre etmeniz onu açmanız gerekmekte. Kıza çok dm geldiğinden ve bundan sıkıldığından aslında kısa cevap veriyor ki bu doğal. O yüzden sizin sıkıcı mesaj atma şansınız yok kıza meydan okuyan mesajlar atabilirsiniz ki bu durumu en iyi kalibre eden şeydir. Kıza tatlı bir psikopata benziyorsun demeniz bile işi ilginç noktalara götürür.  Bu mesajları da iyi ayarlamanız gerekmektedir. Kıza saçma sapan aptalca mesajlar atmakta meydan okuyan bir flört olmak farklı şeyler.

    Gece oyununda mesela gece kulübünde kızlar asla yalnız olmaz ki bir kızla tanışınca onun arkadaş grubuyla da muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz. Orada kızın arkadaşlarına sizin değerli ve güvenilir birisi olduğunuzu göstermeniz lazım. Kızın arkadaşlarıyla da orada konuşmanız ve kendinizi biraz sevdirmeniz gerekmekte. Bu ortamı kalibre edemezseniz ve onlar kızın sizden rahatsız olduğuna karar verirse ''tuvalete gitme taktiğiyle'' sizden kurtulacaktır.


    Sosyal ortamlar ise her zaman kalibre edilmesi gereken yerlerdir. Kıza direkt yürüme şansınız olmadığından ve kızın arkadaşlarıyla da iletişim kurmanız  gerekmekte. Kızın kıskanç şişko arkadaşları ve aslında ondan hoşlanan ama kızla kanka ayağına yatan betalarla da uğraşmanız gerekmekte. Aleyhinize olabilecek şeyleri aşmanız ve gerektiğinde ortamı domine etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

    Kızla iletişimizi ilerledikçe ve onunla yatmadan hatta yattıktan sonra da kalibre etmeye devam etmelisiniz. Güvenilir ve değerli olma dengesini korumanız lazım. Çok güvenilmez olmak, kadının size engeller koymasına neden olurken çok iyi ve güvenilir olmakta size olan ilgi ve arzusunun sönmesine neden olacaktır. O yüzden her iki uçta ki şeyleri kalibre etmelisiniz.


    Kalibrasyon farklı durumlara farklı strateji ve davranışlar uygulamanız gerektiğinin basit bir ispatıdır. Bu yeteneğinizi geliştirmek içinde sürekli farklı oyun türlerinde pratik yapmanız lazım. Tecrübe ve teorik bilgiyle kalibrasyonunuz gelişecektir.

Bunun size faydaları;

  • Kadınlarla farklı ortam ve mekanlarda etkili tanışabilmek
  • İletişimi kolay ilerletebilmek
  • Engelleri etkisiz hale getirebilmek
  • Sosyal zekanın gelişmesi
  • Farklı insanlarla muhabbet edebilme becerisi
  • Zor ve garip durumlardan karlı çıkabilmektir

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Kalibreyi aslında oluşturan sanırım beklemek. Çünkü beyni kontrol edemiyoruz her zaman. O sürekli bizi tehlikelerden koruma peşinde ve yıllarca öğretilen o üstü kapalı sapık damgası ve etrafta sözde duyarlı vatandaşlar nedeniyle geri planda kalabiliyor.
    Yolda kızı gördüğümüzde, özellikle yürüyen bir kızı durdurmak negatif etki başlatıyor. Satıcı mıyım, deli miyim, sapık mıyım.. vs. Kendimi tehlikesiz biri olarak göstermem gerekiyor ilk başta. Yani talepte bulunan taraf, kızdan hoşlandığını alenen belli eden taraf. ve kızın da kolay lokma olmadığının ispatı içine girmesi. 100 denemeden 2 tane çıksa bile, yürüyen kızdan daha etkili yöntemler var mı? Yani sokakta bunu önüne gelene yapmak seks dilenmek gibi geliyor. Eleştrimek değil niyetim, sadece daha iyi bir yöntem bulabilir miyiz arayışı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayatta herşeyin bir bedeli var sürekli kazan-kazan durumu söz konusu değil. Oyunda bunlardan birisi bir bedeli var ve farklı oyun türlerinin farklı avantaj-dezavantajları var.

      Daygame'in avantajlarından birisi normalde ulaşamadığın çok güzel kızla sana tanışma ve ilişki yaşama fırsatını sunmasıdır. Bu kız sosyal ortamının dışındaysa ve instagramda 10.000 takipçisi varsa elde tek şans kalıyor daygame. Daygame zaten çok güzel kızlarla tanışmak için iyidir, ortalama kızlar için değmez. Dezavantajı ise yapması zor olması ve çok red yemeyi içermesidir. Yağmurlu ve soğuk havada, aşırı sıcaklarda vs yapması zordur. Yüksek risk, yüksek kazanç oyunudur.

      Sosyal ortamda ise kıza erişimin var ama 3-5 kıza erişiyorsun. Kendini tanıtma şansın ve zamanın var ama bir sürü erkekle direkt rekabet içerisindesin.

      İnternette ise kadınlara inanılmaz bir ilgi var yani orada çok sağlam oyuna ihtiyaç var çünkü rekabet en sert internette.

      Gece oyunu da çok iyi mesela o gece seks ihtimali en yüksek oyun ama clubda yaklaşmak daha zor. Kızın arkadaşları cock-blockluyor yanında iyi wingman olacak, şans, lojistik ve iyi bir ev vs olacak.

      Her şeyin avantajı ve dezavantajı var ama biz dezavantajlardan çok avantajlarai fırsatlara bakıyoruz. Bir kıza sokakta merhaba demenin yaratacağı gelişmelere veya bir kıza internetten mesaj atmanın getireceği ödüle.

      Sil
  2. JxRomeo, çok teşekkürler, gayet aydınlatıcı ve mantıklı bir yorum yaptın. Rekabetin az olduğu ve yüzyüze iletişimin en iyi yöntem olduğunu dikkate alınca çok daha hak verdim. En azından sosyal medyada kaybedilen vakti kendimi geliştirmeye harcarım. Boş yere 1/10.000 kovalamak, sonra da hiçbirşey elde edememektense, yaşayıp birebir deneyimlemek iyi bir tecrübe yaşatacak.
    Durakta, istasyonda tanıştıklarım oldu, hiç olumsuz tepki almamıştım. Sadece yolda yürüyen kızı durdurmayı bir defa yaptım, onda da reddi yedim. Niyetimi çok belli edince ilk başta, red hızım çabuk oldu.

    Tekrar teşekkür ederim. Başarılar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daygame yapabilen adam her oyunu başarıyla yapabilir. İnterneti de boşlama ama çok abartmamakta lazım.

      Sil
Yorum Gönder