Kadınlarla Başarının İncelikleri - 3

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
7
    Serinin üçüncü yazısında konuya ''o tek ve özel kız problemiyle'' devam ediyoruz. Kadınlarla başarılı olmanın, onların dikkatini çekebilmenin ve biraz daha çekici olmanın gizemlerini araştırırken benim de en çok öğrenmek ve bilmek istediğim şey ''hoşlandığım kızı tavlayabilmek'' idi. Ancak işin gerçeği bunun pek mümkün olmadığıdır. Bir çok erkek bana ''ağbiiiii bir kız var sınıfta, işte veya herhangi bir yerden'' ve onu etkilemem lazım abi taktik ver mantığında işe yaklaşıyor. Spesifik bir kızı tavlamak pek mümkün değil.

kadınlarla başarılı olmanın incelikleri

İlk olarak bu kız erkeğin gözünde bir ödül ve kendisinden daha yüksek değerli bir şey haline gelmiştir. Daha aksiyon almadan ölü doğan bir istektir bu. Çekiciliğin erkek için bir numaralı kuralı muhtaç olmamaktır. Muhtaçlık, kadınların en itici bulduğu şeydir. Erkeğin her zaman bolluk mentalistesinde olması ve kaybetmekten korkmaması gerekiyor. ''Bir kadını elde etmek istiyorsan, onu kaybetme riskini göze almalısın''. Bu sözü asla aklınızdan çıkarmayın. Kadınlarla iyi olmak her kadını tavlayabilmek veya istediğin kadını elde edebilmek değildir. Genel olarak yeni kadınlarla tanışabilmek ve kişisel tercihlere göre kadınlar arasında seçim yapabilmektir. Ben Merve'yi tavlayacağım sihirli bir metot gösteri yok bu işin. Sadece Merve'yi tavlamaya çalışanda başarısız olur. Erkeğin her zaman opsiyonları olmalı ki psikolojik olarak rahat olabilsin. Merve'yi gerçekten tavlamak isteyen erkekte sorun yaşar. Bu kız hakkında bilgi toplayıp yaklaşırsanız kız korkar ve sapık olduğunuzu düşünür o yüzden kız hakkında bilgi toplamak işe yaramaz. Tek atımlık kurşununuz direkt gitme cesaretinizdir ki bu da sosyal ortamda ciddi risk taşır. Kız reddederse ortamda değeriniz dibi görür. Ben o yüzden asla tek kıza yürümemenizi tavsiye ederim. Ekmek yediğiniz iş yerinizde hiç bir kıza yaklaşmamanız ve sosyal ortamınızın biraz dışındaki kızlara yaklaşmanızdır.


    Ayrıca bir kadına özel metot, cümle, rutin yok genel olarak kadın eğilimlerine göre tavsiyeler ve mentaliteler var. Bu ise her kadında işe yarayacak diye bir şey yok. Kadınların az bir kısmında işe yaraması önemli öyle direkt çok fazla kadına hitap etmekte mümkün değil. Amacınız zaten bu olmamalı çünkü bu egoyla alakalı bir düşünce olur. Kadınların %10-15 kadarına hitap etmek bile ciddi bir başarı potansiyelidir. Ben bir çok kadına yaklaşırım ve pozitif sonuçlarla yoluma devam ederim. Reddeden veya bir şey yaşamak istemeyen kadına saygı duyarım ama hayatımda da işi olmaz.

    Bu yazıda çıkarmanız gereken ders, bir kadın tavlayamazsınız ama kadınların belirli bölümüyle başarılı olabilirsiniz. Öyle tüm kadınlara hitap eden alfa erkek miti yanlış. Kadınların beklenti ve zevkleri farklı. Bir kaç kadın sizi reddetti diye hepsi reddedecek, bir kaçı beğendi diye hepsi beğenecek diye bir şey yok.

Yorum Gönder

7Yorumlar

  1. Türkoyede ortalama bir kızın bile bir ton secenegi var. Çoğu erkegin standardi dusuk adam 9 luk ise 6 liga talim ediyor. 8 lik ise 4 luge talim ediyor ve piyasa dengesi boku yiyor.

    Bunlar bu srcenek bollugindan sapitiyolar. Kari aynada kendini gormuyor kisurlarini falan daha mukemmeli bekliyor. Kendini prenses saniyo. Biraz guzel olanlarda sanarsin kaf daginin zirvesinde o mukemmel prensi bekliyor.

    Hal bu olunca hatun da bir sutu ego kasiyor ve senin icin caba gacama zahmetine, kaubetme korkusu vs yasamiyor. nede olsa doktoru muhendisi, is yeti sahibi vs talimlerm var ben en iyisiyim deyip seni bir kayip olarak gormuyor.

    Turk dizilerindeki o mukemmel erkek bunlarin beyinelerni boka cevirmis durumda , yani tavuk kendini kartal saniyor. Gerceklikten kopmus cogu.

    Onerin ne kendini gelistir diyceksin ama gelismos olmak da yetmiyor . karinin bi yon secenegi var. Hele guzelligi ust levelse adeta erkek ordusu var pesinde.

    Ne dersin bu duruma. Tten raydan cikmis durumda.

    İsin garip tarafi farkli ulkelerden gelen yabancilar da binlar gibi oluyorlar bir sure sonra hatta bunlarfan daga da uc noktada.

    Görüșün ne ?

    YanıtlaSil
  2. Çoğu erkegin standardi düșük heh iște biz de gelisip en iyilerini gotururuz diyedusunmeyin. Bu durum zillilerin bolluk mantelitisinde olmasina yariyor. Ortalama bir kiz fazla seceneklerinin olmasi rahatligiyla dev gibi bir egota,sahip olup erkegi kolayca reddedebikiyor. Ama durum boyle olsa kokayca reddedemez ve caba harcar. Amaaann yarrakdan bol ne varki deyip kari kolayca,reddi basiyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyler buraya gelip böyle zırlayarak o standartı düşük beta adamlardan farkınız kalıyor mu sanıyorsunuz. İlişkiler serbest ekonomi gibidir beyler müşteri seçiminden dolayı aynı sektördeki firmaları yargılayamazsınız. Oturun kendinizi kendiniz için geliştirin kimseye de ağlamayın. Ağlak bebeler sizi

      Sil
    2. evet,kafaya takmaya degmez dene sansini gitsin mantelitesinde olmak daha iyi.

      Sil
  3. Merhaba. Ben yeni başlayan birisi olarak monk mode’a girdim. Mastürbasyon bir süredir yapmıyorum, spor salonuna başladım ve işlenmiş şeker tüketmemeye çalışıyorum. En önemlisi ise sigara hamallığını bırakma kararı aldım. Günde 2-3 dal içiyorum. O da, biliyorsundur belki, Djarum Black diye karanfilli bir sigara var. Ondan içiyorum. Ayrıca ayda en fazla 2 defa tek bir bira içiyorum. Gastritim olduğu için zaten bir gecede 2’den fazla içmem imkansız.

    Sorularım şunlar; günde içtiğim 2-3 dal Djarum Black’i de bırakayım mı yoksa ders aralarında kahve eşliğinde içmeye devam etmemin uzun vadede zararını görür müyüm ? 40’ımdan sonra da iş görür halde olmak istiyorum çünkü. İkinci sorum ise alkol alımım üzerine. Monk mode’dan çıktıktan sonra kızlara set açmaya başlayacağım. Buluştuğum zamanlarda içerim sadece diye düşünüyorum ancak gastritim olduğu için uzun vadede ayda 2 defa içilen biranın ne gibi bir zararı olur bilmiyorum. Ayrıca gece yarısı Kadıköy’de barda kız alkol alırken benim su/soda içmem kızın gözündeki imajımı zedeler mi ? Alkolün buluşmada sekse giden yolda az/çok faydası olduğunu düşünüyorum. Tüm gece soda içip sonucunda sekse ulaşabilir miyim pek bir fikrim yok. Senin tavsiyelerin nelerdir dostum ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sigara ve alkol sosyal kayganlaştırıcıdır. Kızlarla ve ortamlarda içmen iyi ama kontrol altında tutmalısın. Arada içilen sigara ve biradan bir şey olmaz.

      Güzel başlangıç yapmışsın böyle uzun süre devam edersen, uzun vadede başarılı olursun. Sakın kısa vadede büyük sonuçlar bekleme. Ayrıca set açmaya da yavaştan başlayabilirsin. Sokakta set açmasan bile en azından instagramdan vs kızlara yaz. Sürekli gelişime odaklan ve giyim kuşamı da geliştir. Bol şans

      Sil
    2. Cevabın için teşekkür ederim.

      İnstagram kullanmamayı tercih ediyorum. Onun dışında blogda verdiğin tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum.

      Sil
Yorum Gönder