Kadınlarla Başarının İncelikleri - 4

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4
    Kadınlarla başarının inceliklerinden bir diğeri kadına saygı duymak, empati yapmak ve yargılamamaktır. Bu maddeler gerçekten önemli çünkü çoğu kadın bu şeylere fazlasıyla dikkat ediyor.

    Öncelikle kadına saygı duymak demek onun tercihleri ve hayatına saygı duymaktır. Onun hayatını ve tercihlerini yargılamamaktır. Her kadın kendi hayatını yaşamaktadır ve farklı hayat tarzları ve görüşleri olan kadınlara saygı duymalısınız. İster evlenmek için bekleyen bakireden tutun para için eskortluk yapan kadına kadar. Bunların hayat tarzlarını asla yargılamayın ve bu sizi ilgilendirmez. Siz kendi seçimlerinize göre yaşar ve seçimlerde bulunursunuz. Burada bahsettiğim şey kadının hayat tarzı ve seçimleri sizi şaşırtmamalıdır. Saygı duyarım deyip geçmeniz gereken şeylere asla takılmayın. Sizi ilgilendirmiyorsa gereksiz yere ahlak polisini oynamayın.

    Çoğu erkek kadınların tercihleri ve hayat tarzları hakkında fazla kafa yoruyor, konuşuyor ve uğraşıyor. Kız ister kutsal bakire ister orospu olsun bu beni ilgilendirmiyor. Kadınların bana anlattıkları şeylere şaşırmam ve yargılamam çünkü beni ilgilendirmez. Özellikle kadınların cinselliğini fazlasıyla yargılayan erkekler kadınların neden kendilerine değil de başka erkeklere verdiklerini çözemiyor. Kadınların cinselliğini yargılamak ve onlar üzerinde baskı oluşturmanız kadınların size derin fantezilerini ve en derin fahişelik yönlerini kapatmalarına neden olur. Size kutsal bakire ve namus abidesini oynayacaktır. Sizle yatsa bile namuslu ve temiz kızı oynayacaktır çünkü sizin onu yargılamanızı istemeyecektir.

    Kadınları yargılayan erkek onları aslında kendine kapatmaktadır. Ben kadın cinselliğini yargılamam benim işim bu cinsellikten zevk almak ve eğlenmektir. O yüzden de kadınlar bana en derin yönlerini açıyor ve kendilerini rahat hissediyorlar. Gün bittiğinde kız benim olanları yargılamayacağımı ve başkalarına boş şekilde anlatmayacağımı biliyor. Kadınlar kendi cinsel enerjisiyle barışık ve maskülen erkekleri seçiyor, bu erkek ise bu tür cinsel ilişkilere aşina erkekler oluyor. Mesela genelde efendi ezik erkekler kadınların piçlerle takıldığından ve onlarla yattıklarından bahsedip ağlıyorlar. Kadınları suçluyor ve bu tercihin yanlış olduğunu aslında kadınların kendileriyle yatması gerektiğine inanıyorlar. Temelde kendileri kadını kafalarında bir konuma koymuşlardır mesela evlenilecek masum kız veya uzun ilişki sürdürülecek tatlı kız gibi. Kızı tanımıyor ve hakkında bilgi sahibi değil ama bir imaj var, bir ahlaki yargı var. Bu erkekler kızın hayat tarzını yargılıyor, cinselliğini yadsıyor. Kıza da fazla nazik ve muhtaç davranıyor. O yüzden de başarısız oluyor. Kadınlara rahat ve yargılamayan eğlenceli bir erkek olduğunuzu gösterdiğinizde ise kadınlar size cinsel yönlerini daha fazla açıyorlar. Sonuçta sizin yargılamayacağınıza güveniyor ve onun hayat tarzını da umursamadığınızı gösteriyorsunuz.

    Kadınlar bana hayatlarıyla ilgili ne bahsederse bahsetsin ne şaşırıyorum ne de çok umursuyorum. Umursadığım tek şey kendim ve kendi hayatım. Kadınları düzeltmeye veya onlara ahlak dayatmaya çalışmıyorum. Ben eğlence ve zevk vaat ediyorum ki buna uyan kadınlar da kabul ediyor. Kabul etmeyenlerle de yollar ayrılıyor. Kısa süreli ilişki istiyorsanız ona göre davranmanız gerekiyor. Ben genel olarak kadınlara saygı duyarım içten bir sevgiyle. Onları yargılamakla işim olmaz ve başkalarının hayat tarzını da yargılamam. Sadece erkeklere daha iyi yaşamanın pratik yollarıyla ilgili tavsiye verebilirim ki bunu da uygulamak isteyenler dinler.


    Kadınlarla olan tecrübelerimde en önemli şeylerden birisi bu saygı duyma ve yargılamamadır. Bu bana üçlü yapmaktan tutun bir sürü kadınla ilişki yaşamayı sağlayan önemli bir etken olmuştur. Kadın rahatlamak, güvenmek ve bazı şeyleri unutmak istediğinde size geliyor. Sizin umursamadığınızı ve yargılamadığınızı gördüğünde size daha derinden açılıyor.

    Ancak siz muhafazakar veya tipik bir erkekseniz kadınları sürekli yargılayan ve her şeyden şikayet eden bir adamsınızdır. Sizinle eğlenemeyeceğini kadın hisseder ve size açılmayacaktır. Hatta kendini olduğundan namuslu, düzgün ve masum gösterecektir tabi bu tür erkekler de buna inanıyor. Kadınların size en derinden güvenmesi ve açılması için bu özelliklerden kurtulmanız gerekiyor. Sizin işiniz zevkleri yaşamaktır ona göre hayat tarzı kurmanız gerekmekte. Bundan sonra kadınları yargılamayı, onlara öfke duymayı ve önemsemeyi bırakın. Kadınlara yaklaşımınızın temeli eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmek olmalıdır. Buna yürekten inanmalı ve istemelisinizdir çünkü kadınlarla başarılı olan erkeklerin özelliklerinden birisi budur. Piç denilen erkeklerde kadınları yargılamaz ve onlara çılgın deneyimlerin yolunu açar. Kadınlar da bu yoldan gitmeyi sıkıcı ve ahlakçı bir adamla evlenmeye tercih eder. Kadınlar eğlenceye düşkün ve güzel denetimlere açlar. Bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Bir kadın size cinsel yönünü göstermiyorsa sorunu kendinizde arayın.

    Kadınların en azgın, en zevk sarhoşu ve özgür yanlarını görmek istiyorsanız bakış açınızı değiştirin çünkü yanlış tarafa bakıyorsunuz ve yanlış tarafta duruyorsunuz. Zevkin karanlık taraflarına giden yol benim anlattığım şeylerden geçiyor.

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Biraz kadınlarì etkileme yöntemlerine geçsek diyorum. Ilișkinin ilk basamaği bu. Kadınì en bașta etkilemezsek istersek dört dörtlük olalım kadın bunu farketmez pek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. wannabedisaster26 Aralık 2019 17:55

      Katılıyorum, bahsettiğin konuya detaylı olarak değinirse güzel olur

      Sil
  2. kırmızı hapı yuttuktan sonra aksiyon alıp savaşmaya başlayan adamın rahatlamaya çok ihtiyacı olduğu kanısındayım. dinlenme,eğlence, ve stres atma konusunda yazı yazsanız çok güzel olur. hatta spesifik olarak kötü alışkanlığı olmayan adamların stres atıp eğlenmesi gibi yada muhafazakar şehirde yaşayan adamların yapabilecekleri aktiviteler ya da fakir öğrencilerin yapabilecekleri gibi spesifik konulara değinseniz harika olurdu.

    geçmişte insanların yazmadıklarını yazdınız, bunu da siz yazmazsanız hiç kimse yazmaz diye düşünüyorum.

    teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika! kesinlikle böyle bir yazı yazılmalı diye düşünüyorum

      Sil
Yorum Gönder