Üstün Erkeğin Hayat Felsefesi

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
6
      Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere Üstün Erkeğin Hayat Felsefesini detaylarıyla birlikte anlatacağım, keyifli okumalar.  

    Üstün erkek bir metafordur ve bir mental durumdur. Üstün erkek olmak bir süper kahraman olmak değildir. Üstün erkek olmak bir bakış açısı ve alışkanlıklardır. Sizi üstün veya aşağı yapan alışkanlıklarınızdır. Bu alışkanlıklar kim olduğunuzu, başarınızı, mutluluğunuzu ve pek çok şeyi belirler.

    Mesela sürekli geç kalkan, fazla uyuyan, abur cuburla beslenen, şişman, fazla sigara ve alkol içen, negatif mentaliteli, kişisel hijyeni düşük, kötü giyinen, asla spor yapmayan bir erkek alt-erkektir. Hayatı berbat bir hale gidecektir. Önce fiziksel aktivite kapasitesi zayıflayacak daha sonra psikolojik çöküşler artacaktır ve tam bir kaybeden olacaktır. Bu sonuçlar kendisinin kötü alışkanlıklarının uzun vadeli sonuçlarıdır. Bu alışkanlıkları ise kendisi seçmiştir bilinçli veya bilinçsiz olarak ama sonuç olarak kendisi seçmiştir. Sabahları erken kalkıp koşmakta, akşama kadar uyuyup abur cuburla yaşamakta birer seçimdir.

Üstün erkek dediğimiz şey doğuştan gelen ciddi avantajları içerse de biz kontrol edilebilir şeylere odaklanıyoruz çünkü gerçekle baş etmenin yolu budur. 190 boy, yakışıklı yüz, atletik anatomik yapı, güzel ses vs gibi doğuştan gelen şeyler erkeğin başarısında etkili ancak kontrol edilebilir şeyler çok daha önemli.

    Öncelikle üstün erkek psikolojik olarak güçlü olmalıdır. Bunun temeli ise hayata doğru şekilde bakmaktır. Eğer hayata arabesk bir kafa, isyan ve şikayetle bakıyorsanız asla üstün üstün olamazsınız. Üstün erkek hayat bana bunları verdi elimde bu kadar var ve bununla en iyi ne yapabilirime odaklanan erkektir. İyimserlik, problem çözebilme, fırsatları görebilme gibi özelliklerini geliştirmelidir. Karamsar bir erkek asla üstün erkek olamaz. 

    Mental değişimi sağlam kılmanın yolu alışkanlıkları düzenlemektir. Sabah erken kalmak, sağlıklı beslenme, spor, iyimser düşünmek, kendini sürekli geliştirmek, sürekli yeni şeyler öğrenmek, zamanı iyi değerlendirmek, araştırmak, denemek, fırsatları görmek gibi alışkanlıklar kazanmaktır. Sizi üstün yapacak şeyler aslında önemsiz ufak detaylardır ve bu detaylar sizi uzun vadede ortalamanın çok üzerine taşıyacaktır.

    Mesela 20 yaşında iki erkeği ele alalım. Birisi akşama kadar bilgisayar oyunları oynuyor diğeri ise günde 45 dakika yabancı dil çalışıyor, 45 dakika spor yapıyor. Kısa zamanda bu ikisi arasında bir fark olmayacak ancak aradan 2 yıl geçtiğinde birisi şişmanlamış ve zamanını boşa harcamış olacaktır. Diğer ise 2 tane dil öğrenmiş ve fit hale gelmiş olacaktır. Bu basit seçim ve istikrar uzun vadede büyük bir fark yaratacaktır.

    Bir erkek sürekli sızlanıyorsa mesela yakışıklı olsaydım bütün kızlar benimdi, param olsaydı bu hayatı yaşardım. Bu kız bana asla bakmaz, her şey şans ve genetik. Babam zengin olsaydı bende bu zengin piçleri gibi yaşardım tarzı düşünen birisi ne kendisi başarılı olur ne de etrafında ki insanları olumlu etkiler. Bu kaybedenler toksik bir negatifliğe sahiptir ve sizi de aşağıya çekmeyi isterler. Herkesi kendileri gibi kaybeden zannederler. Yıllarca sızlansan şikayet etsen bile hiç bir şey değişmez sadece kendi hayatını mahvedersin. Onun yerine nasıl daha iyi bir tarza sahip olabilirim, nasıl daha karizmatik olurum, sosyal yeteneklerimi nasıl geliştiririm, nasıl daha fit olurum  gibi şeylere tamamen odaklansa gelişime ve değişime kendisi de çok şaşıracaktır. Sınırlarınızı zorlamadan neler yapabileceğinizi asla bilemezsiniz. Vücudunuzun ne hale geleceği, zihinsel becerilerinizin ne kadar gelişeceği ve neler başaracağınızı asla bilemezsiniz. Hayatta imkansız diye bir şey yoktur ve denemeden neyin ne olacağını bilemezsiniz.


    Üstün erkek ise sızlanmaz, şikayet etmez ve ağlamaz. Başkalarının fikirlerini pek sikine takmaz. Kendisine odaklıdır ve fırsatlara odaklıdır. Geçmişe takılıp kalmaz ve geleceğin daha iyi olacağına derinden inanır. Fırsatları test eder. Mesela yolda gidiyorsun ve yanından çok seksi bir kız geçti. Gidip onunla konuşsan ve tanışsan neler olabilir ama sen bunu asla denemezsen fırsatların ne olacağından bir haber yaşarsın. Kısıtlı inançlarınla o kızın asla sokaktan birisiyle tanışmayacağına inanmışsındır ve orada fırsat görmüyorsundur. Hayata baktığında fırsat görmüyorsundur. İşte üstün erkek fırsatların adamdır o şansını dener. O kızla konuşur ve reddedilse de önemli değil bir sonraki beğendiği kızla konuşur. Boş şeylere harcayacak zamanı yoktur, kendisini inanılmaz sever ve kendisi için en iyisini ister. Her zaman iyi giyinir, iyi şeyler yer ve üretken şeylerle uğraşır. Üstün erkeğin bilgisayar başında 8 saat oyun oynadığını göremezsiniz o bir çok şeyde kendini geliştirmeye çalışır durur.

    Para kazanmayla ilgili şeylere odaklıdır, kadınlarla ilişkilerine odaklıdır, kendine odaklıdır. Sürekli kendi sınırlarını zorlar. Gerçekçi bir iyimserdir asla hayallerde yaşamaz ve karamsarların çukuruna düşmez. Mesela para kazanmanın bin yolu varsa bunları inceler ve kendine en uygun olanına odaklanır. Kendisi için para kazanır, kendi hayatını iyileştirir, kendini geliştirir, zihninin ve bedeninin sınırlarını zorlar.

    Üstün erkek alışkanlıkları kazanmak ise size kalmış bir seçimdir. Sabahları erken kalkıp biraz yabancı dil çalışmak, spor yapmak, kendine sağlıklı bir yemek hazırlamak, fırsatları görmek, çevrendeki dünyayı anlamak gibi şeylerle meşgul olmak seçimdir. Üstün olmayı da aşağı olmayı da siz seçersiniz. O yüzden kaybedenlere hiç acımam çünkü onlar kendi seçimlerinin sonucunu yaşamaktadırlar. Bende kendi seçimlerimin sonucunu yaşarım. Eforumun ve emeğimin karşılığını alırım. Başkaları götünü yayıp yatarken spor yaparım, başkaları sızlanıp ağlarken sokaklarda kadınlarla tanışırım, başkaları abur cubur yerken evde 1 saat uğraşır yemeğimi yaparım. Başkaları düzensiz yaşarken odamı ve evimi temiz tutarım. Günlük duşumu alırım parfümü eksik etmem jilet gibi giyinirim. Kendimi aşırı çok severim. Kendim için en iyi kadınları, başarıyı ve hayatın güzelliklerini isterim. Enerjik müzikler dinlerim, yabancı dil öğrenirim, doğayı keşfederim, satranç oynarım, fotoğraflar çekerim, yeni şeyler denerim çünkü sınırlarımı hep zorlarım.

    Başkalarının hayatı beni pek ilgilemez. Ben kendi hayatıma odaklıyımdır. Başarılı insanları kısmanmam ve nasıl başarılı olduklarından dersler çıkarırım. Başkalarının hatalarından da dersler çıkarırım. Nasıl ki kaybeden mentaliteli betaların işlerini batırdıklarını, hayatlarını mahvettiklerini incelerim ve notlar alırım. Nasıl bir kız için kendini mahveden betaları incelerim ve kıtlık mentalitesinin kötü sonuçlarına canlı şahit olmanın hazzını yaşarım.

    Senin yüzünde enerjik bir gülümseme ve piç sırıtışı, jilet gibi giyinmiş, iyi beden dili ve iletişim kuran, 3 dil konuşabilen, iyi hayatı olan, fit ve psikolojik olarak güçlü halini görmek istiyorum. Benden daha iyi olmanı istiyorum ve bu bayrak yarışında benden daha ilerilere bayrağı taşımanı istiyorum. Rekabet istiyorum. Senin yanında güzel taş gibi kadınlar görmek istiyorum dostum eğlenmeni ve akıllıca yaşamanı istiyorum. Senin iyiliğini babandan bile daha çok düşünüyor ve seni daha iyi yönlendiriyorum. Sevgilerimle.
Tags:

Yorum Gönder

6Yorumlar

  1. Gene muhteşem bir yazı, teşekkür ederiz :) Size ulaşabileceğim bir mail adresi bırakabilir misiniz? Neden ya da konu ne diye sormazsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. Gayet güzel bir yazı. Sade ve net olmuş. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Böyle azimli ve hirsli olmanız beni de tetikluyor. Bunlaru zaten ancak azimli insanlar yapabilir . Sokakta bir kizla tanismayi azimli adam yapabilir. Bakin ünlü ve zengin dediginiz heriflere , kivanc tatlitug , burak özcivit ( özcan denizin eskittigi kadinla evlendi ) kenan imirzali oglu aeda turanin eski hatunla evlendi. Sonucta bu adamlar basarili yakisikli varlikli ama başkanlarnin artiklarina razi olmuslar . Kendi standardinin altina razi olan erkek orani yuzde 90 bu ülkede. Kadina kirmizi hali olan erkekler dolu etraf. Kadini ustun stansartda gorup kendini asagida goruyor . Ama bakin Cem yulmaz bunlar kadar yakisikli degil ama adam bunlardan daha iyilerini götürüyor ve am icin kadina evlilik de vermiyor. Kadini yataga atmak icin bir dunya,sasali dugun yapip evlnip sonra bir celsede bosananlar da ayri katagori. Bunlar hep kendini ustun gormek ve muhtaclijtan. Kendi standardinin altinarazi olmus bir ton erkek var. Dolu zaten piyasa. Corona bittiginde hayatimda buyuk degisiklikler olacak. Kimse kusura bakmasin kendimizi gelistiriyorsak iyisini kendinize hak gormeliyiz. Standardi yuksek kendini bi bok sanan Turk kizina razi olmaktan da Daha guzel ve benimle uyumlu olan yabanci bir kizi tercih ederim. Zeki olun. Farkinda,olun. Kutunun disinda olun. İcerdekilerin cahil savasina karismayin. Sadece izleyin dusardan ve dunyadaki firsatlari gorun.

    YanıtlaSil
  4. Allah razı olsun abi

    YanıtlaSil
  5. Üstün Erkek :
    》Zihinsel Güç
    》Spor
    》Kendini Geliştirme
    》İyimserlik
    》Çözüm Odaklılık
    》Para Kazanma
    》Bireysel Hayata Odaklılık

    YanıtlaSil
  6. İyi ki böyle bir sayfa var.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder