Sevgilim Beni Terk Etti Ne Yapmalıyım?

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0
Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları, bu makalemde sevgilim beni terk etti, kız arkadaşım beni bıraktı, kız arkadaşım beni terk etti bu konuları anlatacağım.

Kadınlar Neden Terk Eder?

Sevgilinin seni neden terk ettiğini anlamak aslında problemin kökenini anlamak demektir. Pek çok erkek terk edildiğini kız arkadaşı ona bitti dediği an öğreniyor ama bir ilişkinin bittiği anları kestirmek önemlidir işleri en sonuna getirmeden yanlış giden şeyleri düzeltmek gerekiyor. Eğer siz yanlış giden şeyleri fark edemiyorsanız ciddi problem var demektir. ''Bir erkek asla ilişkiyi alışkanlıktan dolayı devam ettirmemelidir''

Erkeklerin çoğu bir ilişkinin bittiğini son noktada öğreniyor oysa kadın ilişkide eskisi gibi değildir, erkeğe önceden baktığı gibi sevgi dolu bakmıyordur. Kız sürekli kavga çıkartıyor ve her şeyi tartışma konusu haline getiriyordur. Bu süreç böyle aşama aşama gider ve kız bakar ki bu adam düzelmeyecek en son ''ayrılıyoruz'' diyerek ilişkiyi bitirir. Bu aşama aşama gelişen bir süreçtir hiçbir zaman kadın direkt olarak ilişkiyi bitirmeyi düşünmez ama zamana yayarak ilişkinin bitmesi gerektiğini fark eder.

Kadınlar için ilişki hayatlarında ki en önemli şeydir çünkü bir kadın içgüdüsel olarak çocuk sahibi olması gerektiğin en iyi erkek olmasını ister. Bu açıdan da erkeği sürekli test eder ilişki başlangıcında ve ilişki devamında eğer erkek bu testlerden kalırsa kadın bu erkeğin doğru erkek olmadığına karar verecektir. Bu ise ilişkinin bitmesi demektir. Kadın erkeğe artık saygı, sevgi ve arzu duymadığında ilişki biter ve bununda sorumlusu çoğu zaman erkektir. Eğer erkek, erkek olmayı beceremezse terk edilmeye mahkumdur. Unutmayın kadın erkeğin aynasıdır.
Kadın erkeği terk ediyor.


Kadınların Terk Etme Sebepleri

Kadınlar bir ilişkinin devamının kendisi için kazanç olmadığını düşündüğünde erkeği terk eder. Bu açıdan bir erkeğin kendisini asla salmaması gerekir. Flört döneminde eğlenceli ve kendine bakan erkek ilişkide kendini salmaya başladıysa kilo alıp tembellik yapıyorsa kadın o erkeği terk eder. Bu açıdan evli bile olsanız kendinizie bakmayı bırakmamanız gerekir. Kadının size saygı ve arzu duyması için sebeplere ihtiyacı vardır, bu sebepleri erkek olarak sağlamak zorundasınız.

Her kadın elde edebileceği en iyi erkeği arzular ve o erkeği seçtiği için memnun olmak ister. Genel memnuniyetsizlik fazla ise o adamı terk edecektir. Özelliklede genç ve güzel kızlar sevgililerini terk etmeye daha meyillidir çünkü yerine yenisini koymaları çok daha kolaydır. Olgun kadınlar için ise bu tam tersidir çünkü elde ki erkek gidince yerine yenisini koymakta fazlasıyla zorlanacaktır. 


Terk Edilmemek İçin Yapman Gerekenler;

  • Kendine bakmayı asla bırakma her zaman kendin için en iyisini yapmalısın. Sen daha azına razı olsan da kadınlar erkeğin en iyi halini istiyor.
  • Her zaman jilet gibi giyin, parfüm sık ve temizliğine dikkat et. Evli bile olsan kendini asla salma ki kadının sana arzu duymaya devam etsin.
  • Eğlenceli olmaya devam et gülümseyişini asla kaybetme.
  • Kadını cinsel olarak mutlu et ve tatmin olsun. Tatmin olmuş kadın asla terk etmez o erkeğe büyük saygı duyar.
  • Kadınınla sorunları konuşma onunla eğlenceli şeyleri konuş. Sorunları kendin çöz stresi ilişkiye yansıtma.
  • Psikolojik olarak güçlü ol ciddi zayıflıklar gösterme yoksa sana ilk tekmeyi vuran kişi sevgilin olur.
  • Fazla kıskanma ve fazla ilgisiz bırakma her zaman kutsal dengeyi yakalamalısın.


Kız arkadaşım terk etti, eşim evi terk etti,sevgilim beni terk etti.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)