Sürekli Olarak Yeni Kızlarla Tanışmalısın

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü okurları. Bu makalemde yeni kızlarla tanışmak, kızlarla tanışma taktikleri ve yeni kız arkadaş bulmak gibi konulara değineceğim.


Erkeklerin pek çoğunun en büyük problemi "kıtlık mentalitesine" sahip olmalarıdır. Kıtlık mentalitesi ile buldukları veya denk geldikleri ilk kıza saplanıyorlar. Bu durum ise onlarda elde edemedikleri kızda derin bir kaybetme korkusu oluşturuyor. Bu durumda ise hata yapma eğilimleri fazlasıyla artıyor sonuç olarakta hata yapıyorlar. Hatalar ise kızı kaybetmenize neden oluyor. Kadınlar flört döneminde acımasızdırlar, hatalarınızı affetmeyeceklerdir. Flört, üreme oyununun en önemli parçasıdır ve bu oyunda zayıf erkeklere yer yok.

Oyununu geliştirmek isteyen her erkeğin yapması gereken ilk şey düzenli olarak yeni kadınlarla tanışmaktır. Sürekli yeni kadınlarla flört etmen hem oyununu geliştirecek, hem kadın psikolojisini öğreneceksin hem de sana bolluk mentalitesi katacaktır. 

Erkeğin Gücü Opsiyonlarından gelir. 

Bir erkek olarak opsiyonun ne kadar çok ise gücünde o kadar fazladır. Bir erkeğin seçeceği alternatif kadınların olması onun kafasının ciddi bir seviyede rahat olmasını sağlar. Bu ise bilinçaltı düzeyde rahatlamayı sağlar. Kafası rahat erkek eğlenceli ve kaybetmekten korkmayan erkektir işte kadınların da en çekici bulduğu iki karakter özelliği bunlardır. 

Hiçbir kadın bir erkeğin önceliği olmak istemez. Kadınlar bir erkeğin bolluk içerisinde olmasını ve o bollukta kendilerini seçmelerini ister. Bir kadın diğer kadınlarla rekabet ederek erkeği elde etmek ister. Bu durum kadının rekabet duygularının tatmin olmasını sağlar ve erkeğe çok büyük bir arzu duymasını sağlar. Bu açıdan kadının sizi ödül gibi görmesini sağlamanız lazım, kadınlar kıskanç ve rekabetçi varlıklar eğer bu duyguları tetiklerseniz istediğiniz hedeflere çok daha kolay ulaşabilirsiniz.

Yeni Kızlarla Tanış


Yeni Kadınlarla Tanış

Yeni kadınlarla tanışmak zaman ve emek gerektiren bir şey çünkü kadınlar size gelmez. İstediğiniz kadar çekici ve karizmatik erkek olun güzel kadınlar bir erkeğe gelmez. Erkek olarak ilk adımı sen atmak ve bir şeylerin olmasını sağlamak zorundasın. Yeni kadınlara ise sosyal medya ve sosyal ortamlar üzerinden erişmen fazlasıyla iyi olacaktır. Gündüz oyunu  yapabiliyorsan da kadınlarla her yerde her zaman tanışabilirsin. Bu açıdan erkeklere önerim gününüzün 1-2 saatini yeni kadınlarla tanışmaya ayırın ve opsiyonlarınızı arttırın. Eğer yeni kadınlarla tanışmıyorsan veya tanışmakta sıkıntı yaşıyorsan bu problemi çözmelisin. Yeni kadınlar demek senin için güç demektir.

Kadınlar seni kaybetme korkusunu yaşamalıdır ve senin gibi bir erkeği bulamayacaklarını iyi bilmelidir. Bu açıdan kendini sürekli geliştirirken aynı zamanda yeni kadınlarla tanışmaya da odaklanmalısın. Sürekli olarak yeni kadınlarla konuşmak ve buluşmak oyununu geliştirecek sana avantaj sağlayacaktır. Kadınlar her yerde ve sen kadınlara doğru bir şekilde erişmeyi bilirsen alacağın sonuçlarda artacaktır. Kadınlar çekici bir erkeğin onları etkilemesini ve bir şeyleri yapmasını bekliyor peki ya sen neyi bekliyorsun?



Yeni kızlarla tanışmak, kızlarla tanışma yolları, kızlarla flört etmek, kızları tanımak.

Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)