Kadınlarda Rekabet Anksiyetesi Yaratmak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

     Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''kadınlarda rekabet anksiyetesi ve kaybetme korkusu yaratmanın'' önemini anlatacağım.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Rekabet Anksiyetesi Nedir?

        İlk olarak rekabet anksiyetesinin ne olduğuyla başlayayım. Rekabet anksiyetesi, bir kadının sizin için başka kadınlarla yarışmak durumunda olması ve daha güzel kadınlarla rekabet etmekten korkmasıdır. Her zaman daha güzel ve genç kızlar var piyasada bu durumda kadın kendi içinde bir rekabet etme korkusu yaşıyor. Benzer durumu kadınlarda erkeklere yaşatıyor. Başka erkeklerin iyi özelliklerinden bahseden kadınlar bir anda erkekte rekabet anksiyetesine yol açıyor. Daha yakışıklı, kaslı, karizmatik, paralı veya cool bir adama kızı kaptırma korkusu erkeğin panik yapmasına yol açabiliyor. Bu açıdan iki tarafında kullandığı bir taktiktir ancak %80 oranında kadınların kullandığı bir taktik diyebiliriz.
    Rekabet anksiyetesi ve kaybetme korkusu yaşayan bir kadın ;)


    2. Rekabet Anksiyetesi Neden Önemli?

        Kadına rekabet anksiyetesi yaşatmak kötü veya ahlaksızca bir taktik gibi görünebilir ancak işin aslı böyle değildir. Kadınlar flört sürecinde acımasız ve tüm gücü elinde tutan taraftır. Eğer değeriniz yeterli seviyede gelmemişse kadın süreci yavaşlatmakta ve size minimum yatırım yapmaktadır. Mesajlara geç cevap vermek, buluşmayı ertelemek, görüldü atmak, buluşmayı ekmek veya çeşitli sözlerini yerine getirmemek gibi davranışlar sergiliyorlar. Özellikle bir kadın sizi cepte gördüğü an daha da soğuk davranıyor çünkü muhtaçlığı hissediyor. Bu açıdan kadınlar oyunlarını sağlam oynuyor.

        Bir erkek olarak bir kızı çok beğeniyor ve ondan çok hoşlanıyor olabilirsin. Sadece onunla konuşmak ve görüşmek istiyor olabilirsin ancak bu bir hatadır. Bu tür davranışlar ve sahte sadakatin kadınlar tarafından ödüllendirilmez. Bir kadını çok istediğinde daha fazla üstüne gidersin ve o senden daha fazla kaçar. ''Ya sevgili olsak bu süreci geçsek iyi olur boşa zaman kaybediyoruz'' diye düşünebilirsin ama kadınlar flört sürecine çok önem veriyor. Ayrıca çoğu kadın birden çok erkekle konuşuyor, tek konuştuğu sen değilsin. 

        Bir kadının gözünde çekiciliğini arttırmanın yolu seni çekici bulan başka kadınların olduğunu göstermendir. Bu kadında rekabet anksiyetesini tetikler ve kaybetme korkusunu arttırır. Bir anda onun gözünde en değerli erkek olabilirsin. Seni elde etmek ister ve bir anda dinamikler tersine döner. Kız seni kovalamaya ve direkt ilişkiye çekmeye çalışır. Özellikle daha güzel kızlar varsa etrafında bu açıdan onlara karşı kız zafer kazanmak ister. Sen ödül ve daha değerli olan haline gelirsin. Kız ''kaybettim gül gibi çocuğu'' moduna düşer ve seni kaybetmemek için savaşır. Bu taktiği çok uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten etkili. Umursamaz ve soğuk yapan kızları yola getirmekte en önemli yöntemdir.

    3. Bu Taktiği Nasıl Uygulayacağız?

        Bu taktiği instagram sayesinde uygulamak çok basit, teşekkürler instagram. Hayatınızda başka kızların olduğunu net bir şekilde gösterebilirsiniz ve bunu yapmanın en iyi yolu bir kızla bir şeyler içerken hikaye atmaktır. Bu taktiği 3-4 yıldır kullanıyorum instagrama hikaye atma özelliği geldiğinden beridir. Ondan önce yoktu ve uygulamak çok aşırı zor oluyordu mecburen kızlarla selfie veya birlikte foto atıyordum. Ancak kızların bizzat görülmesi dezavantajlı durum ve iyi değil. En ideali kızların yüzünün görünmemesi ve masayı çekmendir. Kıza dair bir şeyler görünse yeterli yani kızın kim olduğu gizemli olmalı asla kızı etiketlemeyin ve yüzünü göstermeyin.

        Her kızla bir şeyler içerken fotoğraf çekinin ve bunları paylaşın. Ben bir kızla ne içsem fotosunu çekerim daha sonra başka yerlerde paylaşarak ilerlerim. Bu sayede bir kızla başka kızı tavlıyorum onun sayesinde ise bir diğer kızı. Bu ise değerimi yükseltiyor çünkü ''bu adam muhtaç değil ve başka kızlarla randevuya çıkabiliyor'' mesajını net veriyor. Bu ise bana avantaj sağlıyor ve kızları yola getirmemi kolaylaştırıyor. Her zaman kızlara kaybetme korkusu yaşatmak iyidir. Senin cepte olmadığını ve seçeneklerin olmadığını iyi görsünler bu oyunu tek oynayan kişiler kadınlar değil.

    4. Bu Bir Kadın Taktiğidir

        Bu taktik temelde kadınların kullandığı bir silahtır. Bir erkeğe çok derin şekilde rekabet anksiyetesi ve aşağılık kompleksi yaşatabiliyorlar. Adamı kaybetme korkusu ve panikleme hali sarıyor. Kız gelip ''Berk çok yakışıklı ya'', ''Ahmet yeni bmw almış parası bitmiyor'', ''Mert'in six packleri çok seksi ya'', ''Geçen kafedeki müzik çalan çocuk hikayelerime ateş atıyor'', ''Ya zengin bir adam bana evlenme teklifi etti'' diyerek erkeği yusuflatıyorlar. Kızlar bu taktikleri çok kullanıyor defalarca üzerimde kullandıklarına şahit oldum. Oyun bildiğim için çok önemsemedim ancak kızlar bu konuda yalan söylemiyor onu da söyleyeyim. Kızların bende rekabet anksiyetesi oluşturmak için kullandıkları çoğu şey  gerçekti. Bizzat mesajları ve diğer şeyleri çok fazla kez gördüm. Sadece benim seçeneklerim olduğu ve oyunum sağlam olduğu için çok önemsemedim.

        Kadınların bu taktiğine karşı yapabileceğiniz en iyi şey sakin kalmak ve önemsememektir. Bu bir palavra testidir ve ona göre davranmak gerekiyor. Eğer paniklerseniz oyunu kaybedersiniz. Oyun bilmeyen ve yeterli tecrübeye sahip olmayan çoğu erkek panikliyor. Sonunda tatlı bir kız buldum artık sevgilim olacak diye sevinirken bir anda rekabet korkusuyla kızı benden çalacaklar diye düşünüp altına sıçmaya başlıyor. Bu durumu hisseden kadının gözünde ise erkeğin değeri iyice düşüyor. Bu açıdan bu durumlarda arsız-komik takılmak iyidir. 

        Bana başka erkeklerden bahseden kızlara sataşırım. ''Beni kimlerle aldatıyorsun😂'' veya ''Umarım benden daha yakışıklı, zeki ve zengindir😁'' tarzı cümlelerle kızı alaya alıyorum. Bu noktada rekabete girmeyi reddetmek ve eğlenceli şekilde takılmak önemlidir. Duygusal tepki vermemeli ve korku yaşamamalısın. Ancak tüm rekabetin farkında olmalı ve kendini de geliştirmelisin. Kadının seçenekleri gerçek ve her zaman seninkisinden fazla istediği zaman yeni bir erkek bulabilir ve senin yeni bir kız bulman bazen çok uzun zaman alabilir.

    5. Dikkat Edilmesi Gerekilen Noktalar

        Bu taktiği uygularken dikkat edilmesi gerekilen bazı noktalar var. Öncelikle sosyal kalibrasyonunuzun iyi olması lazım ve durumlara göre ayarlamaları yapmalısınız. Bu konuda fazla uğraşmanız kadın tarafından anlaşılabilir. Kadın oyun oynadığınızı anlarsa işte o zaman sıkıntıya girebilirsiniz. Bu noktada dengelemeniz çok önemlidir.

    • Rekabet anksiyetesini asla sözel şeylerle oluşturmaya çalışmayın. Kıza ''benden hoşlanan çok kız var'' tarzı bir şey söylemeniz anlam ifade etmez. Bu seni itici ve yalancı yapar. Kadınlar sözel yalanlara karşı hassastır. O yüzden görsel ve dolaylı olması önemli. Burada dolaylı derken instagramda hikaye olarak paylaşman ona dolaylı görünecektir. Kıza direkt başka kızla fotoğraf atmana gerek yok ve bu işe yaramayan agresif bir stratejidir.
    • Kadınlar bu stratejiyi fark etmemelidir ve bunun senin sosyal hayatının bir parçası olduğunu dolaylı şekilde bilmelidirler. En iyi playboylar aşırı playboymuş gibi gözükmez. Burada dengeyi iyi ayarlamalısın özellikle başka hikayelerinle bunlar arasında iyi denge olmalıdır. Mesela kızla bir hikaye attıysan başka zaman daha farklı konularda hikaye atmalısın. Mesela tek başına gezerken, kendine dair selfie video veya herhangi bir şeyle alakalı hikaye olabilir. Hikayelerini dengelemelisin ve sadece kız odağında olmamalısın. Bu açıdan kaliteli adam olarak görülmek playboy olarak görülmekten daha iyidir.
    • Her kızda rekabet anksiyetesi yaratma süreci farklıdır. Öncelikle arada belirli bir flört ve samimiyet olmalıdır yoksa yabancı bir kızda rekabet anksiyetesi yaratamazsın. Başka kızlarla olan hikayelerin sadece değerini arttırarak sana sosyal kanıt oluşturur.

    6. Rekabet Anksiyetesi Yarattıktan Sonra Yapılması Gerekilenler

        Bir kadın soğuk yapıyordu veya düşük ilgiyle flört ediyordu diyelim. Buluşma teklifi mesajınıza görüldü attı veya bakarız tarzı bir mesajla geçiştirdi diyelim. Bu noktada rekabet anksiyetesi oluşturdunuz ve aradan bir süre sonra bu kız sana mesaj attı diyelim. İşte burada avantaj sana geçiyor ve asla kolay adamı oynamamalısın. Çoğu erkek oh be fırsat geldi diyerek kızın bir adımına koşarak gidiyor. Bu muhtaçlıktan kaynaklı bir hatadır ve oyun bilmemekten kaynaklanır. Oyun çoğu zaman bu gibi doğal içgüdülere karşı davranarak strateji ortaya koymaktır. Kıza daha az ilgili davranabilirsin ve şu sıralar meşgulüm diyerek onu geçiştirebilirsin. Onunla az ilgilenmen ve araya mesafe koyman çekiciliğini daha da arttıracaktır çünkü bu güne kadar sen kovaladın o kaçtı, şimdi ise sen kaçacaksın. Bu noktada kızla acımasızca oynamalısın ve onun iyice aklına yerleşmelisin. Kolay lokma olmadığını ve başka kızlara daha fazla ilgi duyduğunu göstereceksin. Tabi ki burada kızı sıfır ilgiyle bırakmak hata olur tamamen pes etmemeli o yüzden ufak dozda ilgi vereceksin ama bunu iyi ayarlamalısın. 

        Belirli bir süreden sonra kızla buluşabilirsin. Bu sefer güç sende ve daha az enerji harcamalısın. Mesela böyle durumlarda açıkçası ben çok düşük enerjiyle buluşmaya gidiyorum. Beklentimi sıfırda tutuyorum ve ukalalığı arttırıyorum. Normalde oyunumu enerjik, neşeli ve piç şekilde oynarken tam tersi memnuniyetsiz, ukala ve kendini beğenmiş moda geçiyorum. Bunu yapma sebebim artık güç bende ve etkilenmesi gerekilen kişi benim. Burada sohbeti ilerletme görevini kıza veriyorum ve onu kaybetme korkusu içerisinde tutuyorum. Ara ara telefonumla uzunca gülerek mesajlaşıyorum ve sonra onu dinlemeye devam ediyorum. Burada telefonla mesajlaşırken sırıtmak çok önemli bir taktiktir. Kızın morali bozuluyor ve sinirlenmeye başlıyor. Bu tür negatif duygularda rekabet anksiyetesinden geliyor. Buluşmanın ilk saatlerini kız için zorlaştırsamda belirli seviyeden sonra harekete geçip oyunu sonuca bağlıyorum. Benim evde şarap var içelim mi veya evde bira içelim istersen gel diyerek sonuca gidiyorum. Çoğu zaman kızlar kabul ediyor veya minimum direnç gösteriyor. Hemen kabul etmeyende kısa sürede kabul ediyor çünkü başka bir kızın geleceğinden korkuyorlar. Bu tür durumlarda kız kabul etmezse neyse bende bir arkadaşı çağırırım sorun yok ya iyi geceler diyorum. Bu durumda kız otomatikmen kabul ediyor çünkü artık seni tamamen kaybedeceğinden korkuyor elinde güç kalmıyor.

    7. Strateji Bazen Ters Tepebilir    

        Bu strateji bazen ciddi şekilde ters tepebilir. Özellikle sana güvenen, ciddi ilişki isteyen veya rekabetten hoşlanmayan bazı kızları direkt kaybedebilirsin. Hiçbir stratejinin %100 başarı oranı yoktur. Bazı kızlar etrafında kız olmasını sevmeyebilir ve bundan rahatsız olabilir. Her kızı direkt olarak etkileyen bir şey olduğunu söyleyemem ama çoğu kızı etkiliyor. Bu açıdan bu stratejiyi uygularken fazla piç görünüp bazı kızları direkt kaybedebilirsin ki buna yapacak bir şey yok. Sonra gelip ''hocam sizin dediğinizi yaptım hoşlandığım kızı kaybettim ühühühü'' diye ağlamayın. 

        Oyunda çekicilikle güveni her zaman yüksek tutmak iyidir ancak çekicilik her zaman güvenden daha önemlidir. Bu yüzden bu strateji fazlasıyla efektif ve işe yarıyor. Bazı kızları kaybetmeniz doğaldır buna yapacak bir şey yok ama fazla güçten kaybetmek zayıf noktadan kaybetmekten daha iyidir. Fazla piç görünmen her zaman efendi olarak kaybetmenden daha iyidir. Bu açıdan aktif olarak kadınları göstermen ve birbirleriyle rekabet içerisinde tutman gerekecek. Bu sonu gelmeyen bir döngü ve oyunda aktif kalmak istiyorsan bunu yapmalısın.

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)