Cinsel Piyasada Rekabet Gittikçe Artıyor

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
0

Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere cinsel piyasada rekabetin artmasından ve ortalama erkeğin artık ilişkilerin kaybedeni haline gelmesinden bahsedeceğim.

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

    1. Sorunu Anlamak

    Cinsel piyasada serbestlik olduğu zaman rekabet fazlasıyla artar ve bazı erkekler bu piyasayı kapitalize ederken diğerleri yalnız kalmaya zorlanır. Kadınların doğal eğilimleri her zaman en tepeye çıkmakla alakalıdır. Bu açıdan tepede olan azınlık grup birden çok kadınla takıldığında aşağıya doğru bir bozulma oluşur.

    Muhafazakar toplumlar genel olarak erken yaşta evliliği zorunlu tutarak ve her erkeğe tek bir kadın vererek bu durumu engellemeye çalışmışlardı. Modern toplumla serbestliğe ve özgürlüğe eriştik bu açıdan piyasa insan doğasındaki normal haline döndü. Tarih boyunca sadece erkeklerin %34 kadarı üremeyi başardı ancak kadınların %99 kadarı üremeyi başarabilmişti. Bu noktada bir doğal duruma döndüğümüzü söyleyebiliriz ortada çok şaşırılacak bir şey yok.

    Sorunu oluşturan en önemli noktalardan birisi ise sosyal medya oldu. Bunun iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da oldu mesela bir kadına erişmek eskiden çok zordu yani o kadını tanıman gerekiyordu onunla iletişim kurabilmen için. Sende ya msn'i ya da numarası olmak zorundaydı ki sms gönderebilesin. Bu açıdan kadına erişmek çok zor ama eriştikten sonra kızı ayarlamak zor değildi çünkü kadının mesajlaştığı erkek sayısı hep kısıtlıydı. Bu açıdan rekabet düşüktü yani bir gece kız en fazla 2-3 erkekle mesajlaşıyordu ki bunlardan birisini bir süre sonra seçiyordu. Facebook'un çıkışıyla artık rastgele eklemeler ve mesaj atmalar popülerleşti ve facebookla birlikte kadınların arkadaş listesi şişmeye başlamıştı artık istekleri kabul edemeyecek noktaya gelen kadınlar vardı. Ancak facebook daha çok arkadaşlık yapısı üzerine kurulmuştu yani takipçi olayı yoktu bu açıdan 5000 arkadaşı geçemiyordun. Bu noktada instagramla facebook çok farklı iki platform olarak kalmaktadır.

    İnstagram takipçi sistemi üzerine kuruludur bu durum ise kadınların bedavadan ilgi görmelerini sağlıyor. İnstagram ilk çıktığı zaman bu kadar şişmemişti ancak artık aşırı yoğun bir kullanıcı kitlesine sahip ve uygulama genel olarak kadınlara daha çok hitap ediyor. Kullanıcı kitlesi mesela kadın ağırlıklı olan tek sosyal medya uygulamasıdır çünkü kadınların kendilerini gösterip ilgi çekebilmelerini sağlıyor. İnstagram'da erkeklerin %80 kadarı kaybeden durumdadır yani herhangi bir fark yaratamayan adamlar yalnız kalıyor bu uygulama onlara pek sonuç vermiyor çünkü ortalama oldukları için cezalandırılıyorlar.

    Sorunu asıl oluşturan vasat abazanların kadınlara aşırı bedava ilgi vermesi ve profillerini şişirmesidir. Sonuç alamayan ve oyunu olmayan teknik bilmeyen abazanlar kadınlara sanaldan bedava ilgi yağdırıyor. Bunun en kötü etkisi ise tüm erkekler için işleri biraz daha zorlaştırmalarıdır. Bu adamlar kendileri sonuç alamadığı için diğer erkeklerin de sonuç almasını zorlaştırmaktadır çünkü kadınları daha da değerli hale getirmektedirler. Kadınlar ise bu yoğun ve sürekli ilgi karşısında kendilerinin daha değerli olduğu izlenimine kapılıyorlar.



    2. Ortalama Erkek Artık Yeni Kaybeden

    Ortalama erkek geçmişte normal bir kızla uzun ilişki yaşayabiliyordu ve bu ilişki daha uzun süreli gidiyordu çünkü kadına erişebilen az sayıdaki erkekten birisiydi. Çoğu zaman ortamlar kendi içinde şekilleniyordu çünkü bir kadınla tanışmak ve düzenli olarak iletişimde kalmak imkansızdı. O kadını gerçekte bir şekilde tanıman ve arada ortak bir şeyler olması gerekiyordu. Genel olarak ufak arkadaş grupları birbirinden izole oluyordu. İyi bir erkek bile tüm piyasayı domine edemiyor sadece kendi çevresiyle sınırlı kalıyordu. Kadınlarda genel olarak kendi çevresi tarafından kısıtlanmıştılar. 

    Günümüzde ise ortalama erkek artık yeni kaybedendir. Geçmişte kaybeden erkekler çeşitli ciddi handikapları olan azınlık bir gruptu ama günümüzde normal adamların artık ilişkilerde kaybeden olduğunu görebilirsiniz. Tüm ortalama erkekler piyasayı yoğun bombardıman altında tuttuğundan artık kadınlar ortalama erkeği çekici bulmuyor. 155 boyunca güzel bile olmayan kadınların artık ortalama üstü erkek istediklerini görebilirsiniz. Kadınların talepleri artıyor ve bu durum gittikçe gerçekçi olmaktan çıkıyor. Bu noktada ortalama erkeklerin ilişkilerde kaybeden haline geldiğini görmek şaşırtıcı değil. Bu tüm ortalama erkeklerin ve daha aşağıda olan erkeklerin suçudur. Piyasayı bu kadar yoğun bombardıman altında tutmak bir şeyin fiyatının iyice artmasına ve kadın değerinde enflasyon oluşmasına yol açıyor. Eskiden yeterli olan bir erkek günümüzde yetersiz oluyor. Kadınlar ortalama erkek istemiyor çünkü ortalık ortalama erkekle dolu ve her gün yeni bir ortalama erkek kadına ilgi gösteriyor. Bu durumda alternatifi çok kolay olan bir şeyin değeri yoktur. O yüzden ortalama olmak ve ortalama kalmak kaybeden olmanıza yol açıyor.

    3. Erkek İlgisi Değersizleşti

    Geçmişte bir kadının bir erkekten romantik veya cinsel ilgi görmesi zordu. Bu açıdan erkeğin ilgisi değerli ve özeldi. Genel olarak aynı ortamdan tanıdığın kadına direkt ilgi gösteremiyordun öncesinde ciddi bir sohbet geçmesi gerekiyordu. Belirli bir samimiyet ve sohbetten sonra kadına iltifat etme şansın oluyordu. Bu durumda erkek iltifatı ve ilgisi özeldi yani kadın bunları nadir duyuyordu. Pek çok kadın ne kadar güzel olduğunun farkında olmuyordu çünkü bunu duyması çok nadir bir şeydi. Cinsel iltifatlar ise aşırı nadirdi çünkü bu tür şeyleri yüz yüze söylemek büyük cesaretle riskle gelirken bugün çapsız adamlar sanaldan kadınlara binlerce iltifat etmektedir.

    Geçmişte bir kadının ilgi görmesi için süslenip hazırlanıp bir gece kulübüne gitmesi gerekiyordu ya da sürekli sosyal ortamlarda olması gerekiyordu. Bir kadın kendi evindeyken çoğu zaman erkek ilgisinden uzaktı yani telefonu bombardıman altında değildi. Şimdilerde ise kadınlar gece gündüz ilgi görmekte yani artık erkek ilgisi kadın için değersiz yani doğal olarak erkek ilgisi tarih boyunca hep değerli olmuştu çünkü erkeğin ilgisi demek koruyuculuğu, sahipleniciliği ve destekleyiciliği demekti. Bu ilgi kadının hayatta kalması için şarttı kendisine ilgi gösteren erkeği kaybeden kadının hayatta kalma şansı azalıyor başka erkeği hemen bulması gerekiyordu ki bu zordu. Günümüzde erkek ilgisi değersiz çünkü kadın hiçbir şey yapmadan binlerce ilgi görüyor. Bu durumda ilgiden çok ilgiyi kimin gösterdiği ön plana çıkıyor çünkü kalite farkı oluşturan adam öne geçiyor diğerlerini eliyor.

    4. Tepedeki Erkekler Kriterleri Sürekli Yukarı Çekiyor

    En tepedeki erkekler çok hırslılar ve sürekli beklentileri yukarıya çekiyorlar. Bu adamlar sürekli spor yapıyor, iyi giyiniyor, daha iyi yaşıyor, kendilerini spesifik alanlarda geliştiriyorlar ve kendileriyle aşağıda kalan arasında devasa farklar oluşmaya başlıyor. Standartları yukarıda olan erkekler belirler bu açıdan aşağıda kalanla aradaki fark açıldıkça sıradan erkek daha da kötü gözükmeye başlayacaktır. Mesela yukarıda olan adamlar iyi vücut yaptıkça bu zorunluluk haline geliyor yani sıradan erkeğin vücudu yetersiz oluyor mecburi olarak vücudunu geliştirmek zorundadır. Yukarıdaki adamlar jilet gibi giyindikçe sıradan adamın kot ve baskılı tişört giyinmesi onu daha da kötü gösteriyor. Kadınlar seni en tepedeki adamlarla kıyaslıyor o yüzden sıradan olarak kalman seni geriye atıyor. Sende rekabette yukarıya doğru çıkman lazım. Yukarıda oyunu sağlam bilen bir kadınla tanışmayı, konuşmayı, buluşmayı ve ilişkiye geçmeyi çok akıcı şekilde başaran adamlar var. Kadınlar bu tür adamları gördükçe senden de benzer şeyleri bekliyor. Sen ise sıradan ve tecrübesizsen şansın kalmıyor. Kadınlar artık senden daha fazla beklenti içinde o yüzden rekabete ya adapte olursun ya da bu rekabette yok olursun.

    5. Kendini Geliştirmek ve Oyunu Öğrenmek Tek Çözümün

    Bir erkek olarak artık yüksek rekabet ve beklentilerin farkındasın. Piyasa sana karşı gittikçe zorlaştırıcı olmaktadır. Burada rekabet edemiyorsan şansın kalmıyor o yüzden oyun dışı kalıyorsun. Bazı erkekler ekstrem başarılar elde ederken bazıları ise aşırı başarısız olup vasat hayatıyla depresyonda yaşıyor. Birileri kazanıyorsa birileri kaybediyor o yüzden sen bireysel düşüneceksin kendini kurtaracaksın. Her erkeği kurtarmak ve herkese 1 kadın ayarlama dönemi bitti. Kazanan adamlar bir sürü kadınla takılıyor bende 2 tane var başka adamda 3-4 tane başkasında 5-6 tane. Bu demek ki kimse tek kadınla yetinmiyor bu durumda seninde yetinmemen gerekecek önce bir kadın sonra iki ve üç diye gidecek. Potansiyeline ve oyununa bağlı olarak ne kadara erişeceğin değişecektir.

    Şimdi bu rekabette ilk olarak şişman ve çelimsiz bir yumrukta ölecek tipte bir adam olmaman lazım. Bu direkt elenmene yol açar. Şişman adam piyasalarda iş yapamaz ve yapması için farklı çok yüksek kaliteler gerekir o yüzden şişman olup piyasa yapabilen adam sayısı milyonda birdir. O yüzden şişman olma lüksün yok boğazını kontrol edip delicesine spor yapacaksın. Sıkılaşmaya ve kas miktarını arttırmaya odaklanacaksın. Göbeğin olmayacak ve giydiklerin yakışacak.

    Normal giyim tarzı ve imajla iş yapman zor. Bir gün etrafına bak erkekler nasıl giyiniyor? Çoğu erkeğin bir tarzı yok. Spor ayakkabı, tişört ve kot pantolonla şık olmak fark yaratmak imkansızdır. Bu tür şeyler avantajlı adamlarda işe yarar yani aşırı iyi vücudun varsa sorun yok veya yakışıklı adamsan giyin ama biraz sıra dışı olman lazım. Daha şık ve dikkat çekici giyinmelisin. Pozitif yönde iyi ilgi çekmen gerekiyor. Bu açıdan şıklık ve farklılık önemli konfor alanından çıkacaksın. Kendini farklılaştırmanın sihirli yolları yok tarzın iyi olsun vücudun iyi olsun en başta sıradan erkekten farklı oluyorsun zaten. Piyasada iyi vücutlu kaç adam var? En iyi ihtimalle %5 falandır düşün o kadar istisna. Bir spor salonunda bile iyi vücutlu adam sayısı az çünkü bu zor bir şey o yüzden de değerli.

    Oyunu iyi seviyede öğrenmen ve doğru şekilde iletişim kurabilmen gerekiyor. Yolda bir kız gördün beğendin ve seni mi kesiyor? Hemen gidip merhaba deyip sohbeti bağlamalısın. Kafede oturuyorsun arkadaşınla ve yan masanızda iki tatlı kız mı var hemen açılışı yapıp sohbeti bağlamalısın. Markette, alışveriş merkezinde ve her yerde her zaman oyuna hazır olmalısın. En ufak fırsatları bile kendin için değerlendirmelisin. Sağlam bir instagram profili oluşturman gerekiyor profesyonel fotoğraflar ve aktif hikayelerle desteklemelisin. Kadına ilk mesajda ne yazacağını bilmelisin, boşa iltifat etmemeli ve değerini düşürmemelisin. Özellikle sataşabilmen ve eğlenceli goy goy yaparak aşırı özgüven gösterebilmen gerekiyor. Davranışlarını tamamen ayarlamalısın. Her yerde her zaman oyunu  oynayabilmelisin sürekli pratik yapacaksın ve gelişeceksin. Kalite farkıyla avantajlarını arttıracaksın. Bu sayede ilkte bir kız tavlayacaksın sonra iki sonra üç. Genel olarak bu iş böyle gidiyor bolluğa ulaştıkça kadın kadını çekiyor. Kıtlıktaysan hiçbir şey düşmez.

    Özetle;

    1. Vücudunu geliştir asla şişman ve sıska olma.
    2. Giyim tarzını geliştir ve jilet gibi giyin.
    3. Oyunu öğren
    4.  Sosyal medyayı aktif ve doğru kullan
    5. Kalitelerini arttır

    Yorum Gönder

    0Yorumlar

    Yorum Gönder (0)