Doğru Aksiyon Almak

YAŞAMIN PRATİK GÜCÜ
By -
4

 Merhaba sevgili Yaşamın Pratik Gücü takipçileri bu makalemde sizlere ''doğru aksiyon almak ve efektif pratik yapmak'' konularından bahsedeceğim.

Doğru Aksiyon Almak

(toc) #title=(İçindekiler Listesi)

1. Altyapı Oluşturmak

Oyunda aksiyon almadan önce altyapının güçlendirilmesi gerekiliyor. Bazı erkeklerin altyapısı hali hazırda çok iyiyken bazılarınınki ise çok kötü olabiliyor. Bu açıdan herkesin başlangıç noktası farklı oluyor. Kimi erkek çok şişman bir şekilde oyunu öğrenmeye başlarken kimisi vücudunu inşa ettikten sonra öğrenmeye başlıyor. Bu açıdan altyapıyı güçlendirmek aksiyon almadan önce önemli bir hamledir çünkü obez bir erkeğin oyunda bir başarısı olamayacaktır zor bir şeyi kendin için imkansız hale getirmek aptalca bir hareket olacaktır.

Altyapı oluşturmak genel olarak görünüşünle ilgili detayları optimize etmenle alalakıdır. Göbeğin olmamalıdır veya çok çelimsiz durmamalısın ancak illa vücut geliştirmeci olacaksın diye bir şey yok normal durman yeterli. Kıyafetlerin üzerine tam oturmalı ve iyi bir giyim zevki yansıtmalısın. Aksesuar kullanımın doğru ve genel kıyafet kombinasyonların iyi olmalıdır. İyi bir parfüm, güneş gözlüğü ve ayakkabı tarzındaki önemli noktalardır. 

Bir diğer altyapı noktası sosyal medya için profesyonel fotoğraflar çektirip kullanmaktadır. İnstagramın, tinderın ve whatsapp profil resmin profesyonel olmalıdır. Bazen görüyorum berbat profillerle kız tavlamaya çalışan adamlar var ki adamın profilinde düzgün fotoğraf yok sonra niye kız tavlayamıyorum diyor. Profilin sağlam olmalı ve bu açıdan eksiklik yaşamamalısın çünkü online'da pratik yapmaya hazır bir profilin yoksa sonuçta olmaz.



2. Harekete Geçmek

Oyuna dair pek çok şey okudun ve öğrendin ancak artık aksiyon alman harekete geçmen gerekiyor. Bunu yapmanın ilk yolu ise gerçekte kadınlarla tanışmaktır. Sokakta, kafede, alışveriş merkezinde veya bir süpermarkette kadınlarla gidip tanışabilmen kitaptaki bilgileri uygulayabilmen gerekiyor. Eğer direkt tanışacak cesaretin yoksa adres veya fikir sormakta işe yarayabilecek yöntemlerdir.

Gelişmek için düzenli ve istikrarlı aksiyon alman gerekiyor belki ilk 500 setin sadece bir şeyleri anlamak ve kendini düzeltmekle geçecek yani kadınlarla alakalı bile olmayacak sadece senin kendinle alakalı olacak. Beden dilin aksiyon içerisindeyken doğru mu yani üzerinde o kadar baskı varken beden dilini düzgün tutabiliyor musun? Kadını doğru durdurabiliyor musun? Ses tonun net ve anlaşılır mı yoksa titrek ve zayıf mı? Göz teması kurabiliyor musun? Enerjin pozitif mi? Set içinde gülümsüyor musun? Kadını sohbete dahil edebiliyor musun? tüm bunları düzeltmen gerekiyor eğer başlangıç noktan çok kötüyse süreç daha da uzun zaman alır yani sen sıfır kız arkadaşı olmuş ve kadınlardan izole yaşamışsan bunu düzeltmen daha da uzun sürer ama kız arkadaşı olmuş belli tecrübesi olan adam daha hızlı ilerler.

Harekete geçmenin diğer bir yönü de sanaldan eklemeler yaparak denemektir. Bu gerçekte kadınlarla tanışmadığında yapman gereken bir şey yani gece yapabilirsin sabahları yapabilirsin ama gerçekte tanışmaya daha çok önem vermelisin bu senin için temelde bonus olacaktır. Bu açıdan instagram ve tinder'ın sağlam olmalıdır sürekli aktif olarak denemelisin. İlk olarak ne kadar geri takip veya eşleşme alıyorsun? Buna göre sürekli düzeltme yapmalısın. Sıfır geri takip ve eşleşme alıyorsan profilin berbat demektir. Sonrasında ilk mesajına istatistiksel olarak kaç geri dönüş alıyorsun? Mesajlaşmayı devam ettirmen nasıl? Mesajlaşman eğlenceli mi? Kadınların sana cevap verme süresi nasıl? Kadınlar sana mesajlaşırken soru soruyorlar mı? Mesajlaşmada çok dirençle karşılaşıyor musun? Mesajlaşmaların doğru yönde mi gidiyor? Mesajlaşmada doğru konuları mı seçiyorsun? bunların hepsi önemli noktalar aşama aşama doğru gitmen gerekiyor ki mesajlaşmaların buluşmaya dönüşsün doğru pratik yapmak tüm bunları analiz etmektir.

3. Geri Dönüşlere Göre Analiz Yapmak

Oyunda en önemli şey kadınlardan gelen toplu geri dönüşlerdir. Bir erkek olarak kendi çekiciliğini ve oyununun net sonuçlarını görmen için geri dönüşleri analiz etmen gerekiyor. Tüm kadınlar seni reddediyorsa sorun sendedir ancak birkaç kadının reddetmesi sorun değildir. Bu açıdan sonuçlara göre daha makro veya mikro analizler yapmak gerekebiliyor. Bazı erkekler büyük hatalar yapıyor bu hatalar düzeltildiğinde kadınlarla başarı elde edebiliyorlar ancak bazı erkeklerde çok ufak hatalar yapıyor ancak bu hatalar büyük başarısızlığa yol açabiliyor. Bu noktada geri dönüşler ve sonuçlar önemlidir.

Çoğu erkek geri dönüşleri iyi incelemiyor. Neden geri takip alamadığını net bir şekilde anlamıyor ve farklı şeyler denemiyor. Bir profil fotoğrafın gerekli geri dönüş sağlamıyorsa o zaman başka fotoğraf seçerek deneyeceksin onda da mı olmadı başka seçeceksin ta ki istediğin sonuçlar gelmeye başlayana kadar deneme-yanılmayı uygulayacaksın. Profilin kapalıysa açacaksın veya açıksa kapatacaksın. Sürekli bir şeyleri denemen gerekiyor işe yarayan şeyi kendin için bulmalısın. Bazen benim doğru dediğim bir şey sende ters tepebilir veya yanlış dediğim şey seni sonuca düzenli olarak götürebilir bu açıdan en önemli şey teori değil pratik sonuçlardır. Bu sonuçların tek bir kez olması değil istikrarlı ve düzenli olması gerekiyor. O zaman sonuçlara göre ilerlersin.

Buluşmalarını iyi analiz etmelisin çünkü buluşma sonuca en yakın olunan süreçlerdir. Buluşmada nasıldın? Göz temasın iyi miydi? Fiziksel temas kurdun mu? Kadının modunu yükseltip güldürdün mü? Çoklu mekan teorisini uyguladın mı? Lojistiğin müsait miydi? Kadın buluşmadan sonra teşekkür etti mi? Tüm bunları göz önünde tutmalısın. Buluşma sana göre iyi geçmiş gibi görünebilir ama kadın acayip sıkılmış olabilir. Bu açıdan net analiz yapmak ve önyargılara düşmemek gerekiyor.

Oyunda her aşamada kendini iyi analiz etmelisin çünkü pek çok durumda sorun erkekte oluyor. Bunu kabul edemeyen ezik erkekler sürekli kadınları suçluyor mesela adam konuşmayı bilmiyor daha giyinmeden haberi yok ve kadın düşmanlığı yapıyor. Bu açıdan sürekli faydalı bir şekilde kendini ve oyununu geliştirmek gerekiyor ki sonuçlar ideal hale gelsin. O yüzden faydalı ve pratik analizler yapmalısın.

4. İstatistik Tutmak Önemlidir

Aksiyon alırken istatistik tutmayı severim çünkü burada önemli olan tekniğin verimli çalışması ve doğru uygulanmasıdır. Verimsiz çalışan bir yöntemi kullanmak bana göre boşa zaman kaybetmek demektir. Mesela kadınlara doğru mesajı atmak istatistiksel olarak sana başarı getirir ancak başarısı düşük yöntemlerde ısrar etmek sürekli başarısızlığa yol açar. İyi bir açılış mesajı senin başarını istatistiksel olarak %40 kadar arttırabilir. Kötü bir mesaj ise başarını %100 düşürebilir. Bu açıdan istatistik tutmak ve körlemesine bu işi yapmamak gerekiyor.

İstatistik tutmanın asıl önemi genelde spam yaklaşım yapan ve spam mesaj atanlarda çok gözüküyor. Gündüz oyununda 5000 kadına yaklaştım sonuç sıfır diyen adamlar var bu adamlar hiçbir analiz yapmadan aynı hataları vasat şekilde 5000 defa uyguluyor sonra da ağlıyorlar. Aynı şekilde tüm kadınlara spam  şekilde mesaj atıp 3000 mesaj attım sonuç sıfır diye ağlayanlar var. Bu adamlar düzgün istatistik, analiz ve teknik analizi yapmıyorlar. Aynı hatalarla vasat şekilde deniyorlar bu açıdan oyunları asla gelişmiyor ne kadar aksiyon alırlarsa alsınlar sonuç sıfır çünkü sosyal zekaları yok. Oyun körlemesine oynanmaz tıpkı satranç gibi kör şekilde oynarsan hep kaybedersin. Oyunu bilmen, anlaman, üzerine düşünmen, doğru pratik yapman ve kaybettiğin oyunları analiz etmen gerekir. Kadın tavlamakta böyledir işte nerede neden kaybettiğini analiz etmelisin. Gelişim ve kalibrasyonu mükemmelleştirmek böyle oluşur. Ben sürekli analiz ederim durumları ona göre derslerimi çıkartır istatistik tutarım çünkü sistem doğru çalışmalıdır. Rastgele iş yapmam veya teorik mental mastürbasyona kaymam. Sistemi optimize etmek için datalara ihtiyacım vardır bu ise oyun sistemimi geliştirir. Sana da benzer şeyi öneririm belirli yüzdelik başarılara ulaşman ve gittikçe iyileşmen gerekiyor.
Tags:

Yorum Gönder

4Yorumlar

  1. Çoklu Mekan Teorisi ne hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadınla bir mekânda otururken başka mekanlara geçmek böylece kadının bilinç altında seni sanki daha öncesinde tanışmış veya samimiyeti kurmuş biri olarak algılamasını sağlıyor

      Sil
  2. Tanimadigin bir kadinla iletisime gecmek istiyorsan mesela avmde veya magazadayken gecmek icin musade iste yuzune bakti ve musade etti aradan biraz vakit gectikten sonra gidip konusmayi denersen tedirgin olmayacak ve konusmayi surdurecektir

    YanıtlaSil
  3. Giriş cümlesi ne olabilir

    YanıtlaSil
Yorum Gönder